IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от споменЪ Разгледай мнение
    берти, преди доста време, като се появих във форума и взех да чертая с черните моливи се намираха доста като теб, които ми викаха: ще видим след 2-3 месеца като се оправят нещата как ще си смениш ника. близо 3 години минаха, а все съм си със същия ник , а вие все още отказвате да приемете реалността
    като гледам си регистриан няколко месеца след като се срина пазара, а че ще се срине беше ясно и на малките деца. Въпросът е къде беше ти по време на истерията есента на 2007...как къде тук пишещ за възход със стария си ник.Сега те е срам да кажеш кой е защото ще станеш за смях. През това време аз седях и гледах отстрани с ясното съзнание,че това не може да продължава до безкрай и понеже бях изпуснал момента да вляза ( 2005) седях и се чудех на акъла на мои познати, презаписващи като луди трейс. Не съм си позволявал да обиждам никой от тях нито преди нито сега. Наясно съм колко са се ушили и мога да им съчуствам. Ако бях дребна душица или комплексиран заядливец щях да им пускам пиперливи шегички и ехидни намеци.....подобно на някои господа тук... и какво ще спечеля от това, че съм подразнил някой и без това достатъчно натиснат от проблемите човек...нищо.

...и не ми обеснявай как не си се накълвал и ти с акции през есента на 2007, защото имам наблюдение на доста хора от банка и ИП(!) , които ходеха като пияни от щастие и скачаха на всичко, което се продаваше през лятото и есента на 2007. Убеден съм, че не си по-различен от тях. Е разликата е може би в културата. Тези колеги сега не обичат да коментират срива на БФБ, но пък се държат мъжки и никой не обижда и заяжда другите.

нямам нищо против колегите с меча нагласа - аз самият редовно съм мечи настроен, но имам против да дразниш някой, който си е купил на 3 кинта. Тук съм купувал и продавал по 30-40К няколко пъти, но не съм си позволявал да злорадствам и дразня останалите в позиция колеги ... тъпо е ... това вече е само и единствено избиване на комплекси.

в заглавието на тази тема трябва да се добави едно ' да нахраним троловете'

ние ръсим - те кълват

ако си мислите , че съм някакъв луд оптимист...бъркате сериозно... просто като братята хамериканци се старая да мисля позитивно и градивно и да търся светлинката в края на тунела.

най-важното е да сме здрави и разумни
    останалото ще дойде само
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• EUBG

Много оглозган излезе кокалът тук.Не стига за всички.Не може и да се преглътне.Очите лакоми,устата малка.Виж,за мирисане става.

Коментар

• Здравей споменЪ, аз също не исках да повярвам в самото начало, че така ще се обърне палачинката и го приемах като охлаждане на икономиката ни, но човек трябва да е трезвомислещ и да е гъвкав за да оцелява. Берти е готин пич, но все още има вяра в неща в които не си струва да се вярва, но искрено се надявам той да е прав, а ние да бъркаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          проди,
          каквото и да напишеш факи,спамерь и де ниро няма да престанат да тролят докато цената не мине над 2 кинта...тогава съм сигурен, че ще са с нови никове и ще избиват комплексите си другаде.

успех
          берти, преди доста време, като се появих във форума и взех да чертая с черните моливи се намираха доста като теб, които ми викаха: ще видим след 2-3 месеца като се оправят нещата как ще си смениш ника. близо 3 години минаха, а все съм си със същия ник , а вие все още отказвате да приемете реалността

Коментар

• Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
            Проди ,Еврохолда бяха купили една фабрика до Варна -в Аксаково за целофан,фолия-знаеш ли още тяхна ли е.
            Не е тяхна - имат 49,82 %. Казва се Пластхим-Т АД
            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
              Ти пък, Берти

Кукленото шоу е ясно, че и въз втръснало.

Гледам че буквално сън не ги лови да ни мислят, та да ги разведря малко.
              Проди ,Еврохолда бяха купили една фабрика до Варна -в Аксаково за целофан,фолия-знаеш ли още тяхна ли е.
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                проди,
                каквото и да напишеш факи,спамерь и де ниро няма да престанат да тролят докато цената не мине над 2 кинта...тогава съм сигурен, че ще са с нови никове и ще избиват комплексите си другаде.

успех
                Ти пък, Берти

Кукленото шоу е ясно, че и въз втръснало.

Гледам че буквално сън не ги лови да ни мислят, та да ги разведря малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
                  Бертрам, не си хаби нервите и пръстите по клавиатурата.
                  Мъдър съвет.
                  На негово място, щях да изчакам още малко, и да ги изкупя на 65 стинки всичките.

Коментар

• Бертрам, не си хаби нервите и пръстите по клавиатурата.

Коментар

• За търговци и общи застрахователи/лизингодатели с локален фокус, ограничен финансов ресурс и сериозен дълг бих казал по-скоро след доста време. Продажбите на автомобили на промоционални цени ще продължат още доста време и едва ли ще са сериозен източник на печалба, лизингът и застраховането в региона ще са проблемни поне още две-три години, от продажбата на Етропал също едва ли ще вземат много пари в този момент. Според мен доста време ще има по-добри алтернативи преди да има смисъл да се инвестира сериозно тук, но ти си знаеш. Успех.

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      и по-добре да е така, че да имам време да преструктурирам портфейла и да вляза тук хубаво
                      в момента пазара обича производители и износители те са на гребена на вълната.
                      след време пак ще се сетят за търговци и финанси, но след време.

поздрави и успех
                      Last edited by Valuator; 25.08.2010, 11:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                        Хахахахахахааххахахахахах. Якооооооооооооо !!!!!
                        и ти ли ташуне !

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                          Няма смисъл да се дърляме и обиждаме.
                          За всички нормални хора е очевидно, че от еврохолда скоро ще остане само холда...

Най-добрия съвет към акционерите е да си искат акциите налични, да ги отпечатат в Белово, та поне да послужат за нещо...
                          Хахахахахахааххахахахахах. Якооооооооооооо !!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
                            Това най-вероятно няма да е много скоро
                            и по-добре да е така, че да имам време да преструктурирам портфейла и да вляза тук хубаво
                            в момента пазара обича производители и износители те са на гребена на вълната.
                            след време пак ще се сетят за търговци и финански, но след време.

поздрави и успех

Коментар

• Това най-вероятно няма да е много скоро

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              проди,

успех

Коментар

• проди,

успех

Коментар

Working...
                                X