IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
    Ми като не щете да продавате? Продавайте да вдигнете обороцията.... Търсене очевидно има...
    Търсене има на 40 стинки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      След две години - я камилата, я камиларя.

'баси "инвестицията" - да купиш над леФ и педесе, и след три години като стане леФче да се радваш като малко дете.
      Не мога обаче да отрека, че им отива на някои.
      Аз лично не съм купувал на лев и пейсе Сори ...доста под лев си имаме достатъчно ...и аз .....и берта .....при нас е въпрос на сантимент кога ще излезнат на пазаря

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        олимпи не се коси!
        те тия дето слушат фори (чичко паричко) отдавна не са на нашата борса.

останалите се забавляваме с неговите фундаментални прозрения

живи и здрави
        Другите двама и те се появиха,може ли без тях?Даже "Гакито", се изтипосал сега и музикант го раздава.

Коментар

• EUBG - Радост Свиркова

Бих казал,че не би трябвало да представлява особена трудност да се докаже правотата на заеманата от Forex Master позиция.Всъщност това продължава вече трета година.1.10 тук,за Нова година???Може,ако Нова година и Саз-байрям са един и същи празник.А иначе и музиката,и музикантите са едни и същи.И курника,и курника.
          Attached Files
          Last edited by Gaki; 07.12.2010, 20:40.

Коментар

За леФчето не знам, но 4 хилки оборот е направо изненадващо много за тази пръчка.
            Ми като не щете да продавате? Продавайте да вдигнете обороцията.... Търсене очевидно има...

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
              Ей ти голям разбирач се извъди бе,всичко знаеш.Ама нещо си се объркал,дали "Исландските" искат да ги продават а?От такива пишман разбирачи най-много страда "малкта" ни борсичка.Кьорава акция нямаш според мен купена(нито тук нито другаде) само си лайкаш.Да ви вземат .....
              олимпи не се коси!
              те тия дето слушат фори (чичко паричко) отдавна не са на нашата борса.

останалите се забавляваме с неговите фундаментални прозрения

живи и здрави
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                Днес нелошо представяне на Холда, търсенето е стабилно Как смяташ, до Нова Година ще пробием леФчето май?
                За леФчето не знам, но 4 хилки оборот е направо изненадващо много за тази пръчка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Поне колкото продаде исландската банка. Парите които вкараха за да купят пакета от нея, са краткосрочни пари. И вече всеки ден забавяне започва да им пари... Така че ще ти се зарадват и на 90 стинки... Па и на 80 стинки ще ти се зарадват, ако можеш да устискаш ама явно не можеш... Затова и все още се услушват услушковците, защото са си сами на пазара с горещия картоф!
                  Оппааа!!!Томо яви се,тражи те Спас!!!
                  Форка,какво става бе???Нема те,нема те,току изчезнеш!!!

Коментар

Поне колкото продаде исландската банка. Парите които вкараха за да купят пакета от нея, са краткосрочни пари. И вече всеки ден забавяне започва да им пари... Така че ще ти се зарадват и на 90 стинки... Па и на 80 стинки ще ти се зарадват, ако можеш да устискаш ама явно не можеш... Затова и все още се услушват услушковците, защото са си сами на пазара с горещия картоф!
                    Ей ти голям разбирач се извъди бе,всичко знаеш.Ама нещо си се объркал,дали "Исландските" искат да ги продават а?От такива пишман разбирачи най-много страда "малкта" ни борсичка.Кьорава акция нямаш според мен купена(нито тук нито другаде) само си лайкаш.Да ви вземат .....

Коментар

точно пък исландските не ги чакам скоро на пазара...

Коментар

Колко според теб ще извадят на пазар ако идем до 1лв?
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Ама айде де! Действай. Знаеш ли само колко гладни гърла те чакат да продават?
                          Там е проблемът, че не знам.Колко според теб ще извадят на пазар ако идем до 1лв?

100-200-300К... 1М-2М

Коментар

С малко напън от тяхна страна и съпорт от наша сме на 1.1 за посрещането на 2011
                            Ама айде де! Действай. Знаеш ли само колко гладни гърла те чакат да продават?
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• много зависи дали ще се включат по-сериозните собственици на пакети. С малко напън от тяхна страна и съпорт от наша сме на 1.1 за посрещането на 2011

поздрави

Коментар

Ми навремето му казах на проди що така се получава, но той каза "...и един мармот завива шоколадите..."
                                Днес нелошо представяне на Холда, търсенето е стабилно Как смяташ, до Нова Година ще пробием леФчето май?

Коментар

Working...
                                X