И какво сега, това ли е най-якото дружество, ха ха ха
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ПС : Гледам поста ти е от петък е 2.30 през ноща. Нали знаеш , че нощни и извънредни часове се сматат по 2.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЗабавлявам се като гледам как бълбукналите бълбукат.
И как им се привиждат видения от 3-4 лева.
Е - и това ще стане, но за 10 бр. акции.
ПС : Гледам поста ти е от петък е 2.30 през ноща. Нали знаеш , че нощни и извънредни часове се сматат по 2.
Сметни си минимун 2 хиляди часа по 25 кинта (това разбира се ако си квалифициран достатъчно)
честито и наздраве!Last edited by bertram; 07.08.2010, 09:47.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеИ като ниамаь акции тук никши къл го дършия тука .....ааа забраих сиирджия си значи .... просто гаргите плашиш
И как им се привиждат видения от 3-4 лева.
Е - и това ще стане, но за 10 бр. акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ФакушкaМерси за съвета.
Както и да е - всеки си знае. За себе си съм доволен, че от две години нямам нищо тук, на бефебе - това не значи че няма да вляза като му дойде времето.
А за другото - не съм жена. Слагам такива аватари, за да разведрявам атмосферата.
Че и огромните загуби на бефебето им на всичко отгоре...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеАми и аз затова се чудя - навремето се впечатлих от мнението ти за дървените. което си беше много вярно.
Но тук, а и не само тук, съм малко озадачен - може би имаш доста скъпи акции - та мерака е разбираем. Ако можеотстрани да хвърлиш едно безпристрастно око - не само тук - като цяло - съвсем друга картина ще видиш...
Явно тук ги виждаме различно нещата. Така че ти казвам - плувай както си знаеш, няма да ти обяснявам пак неща които сме писали 1000 пъти вече, по-надолу в темата. Ако си ми такава фенка, рови надолу и чети как го виждам фундамента тук
Подобни са и възгледите за акцията на кимру, продигал и Хосе, та и тях прочети, а после ще се изпитваме какво си научила
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеФаки, опитен човек съм, знам че на блондинки няма смисъл да се обяснява. Плувай както си знаеш
Но тук, а и не само тук, съм малко озадачен - може би имаш доста скъпи акции - та мерака е разбираем. Ако можеотстрани да хвърлиш едно безпристрастно око - не само тук - като цяло - съвсем друга картина ще видиш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЧе кога пък Хана е бил прав?!?
За него е валидна поговорката за съня на гладната кокошка.
А цени от 94 стинки да се обсъждат е смешно, но поради обратната причина. В подкрепа на това - ето тук ЦЪКНИ.
Та (ако изобщо някой обръща внимание на тези неща), кажи какво намираш за отличен показател за компанията? И каква ще да е причината за 3-4 лв?
Както обсъдихме вече с Проди,инфлация е единствения начин да се достигнат тези цени.
ПС
Имам приятел, който се орепи навремето на 12 лв. на химимпорт, и той разправя, че сегашните цени са смешни. Не знам кое му е смешното, по-скоро е трагично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХана е малко чешит, но когато е прав, прав е.
Да се обсъждат тук цени от 93-94 ст. е смешно. Справедливата стойност на акцията дори в сегашната депресивна ситуация е поне 3-4 лв. Всичко по-долу е подарък от един свръхнеефективен пазар!
За него е валидна поговорката за съня на гладната кокошка.
А цени от 94 стинки да се обсъждат е смешно, но поради обратната причина. В подкрепа на това - ето тук ЦЪКНИ.
Та (ако изобщо някой обръща внимание на тези неща), кажи какво намираш за отличен показател за компанията? И каква ще да е причината за 3-4 лв?
Както обсъдихме вече с Проди,инфлация е единствения начин да се достигнат тези цени.
ПС
Имам приятел, който се орепи навремето на 12 лв. на химимпорт, и той разправя, че сегашните цени са смешни. Не знам кое му е смешното, по-скоро е трагично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rozova pantera Разгледай мнениекак пък не, ха ха ха
не е остана..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХана е малко чешит, но когато е прав, прав е.
Да се обсъждат тук цени от 93-94 ст. е смешно. Справедливата стойност на акцията дори в сегашната депресивна ситуация е поне 3-4 лв. Всичко по-долу е подарък от един свръхнеефективен пазар!
ами не беше ли 3.50 цената от IPO-to ??, но тогава не показваха ли хартиени печалби за милиони, хаха, какво да се прави любовта на спекуланта към най-спекулантската акция май не дава да се каже нещо друго освен ъп и ъп ??
Коментар
Коментар