IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    гаки,
    факушката е ник регистриан при мечи пазар с мечи прогнози... .
    спомена и той..защо си мислиш, че го срам да пише с бичия си ник

...важно е да извадиш профити.

лека
    Да но аз си пиша с моя и смятам ,че леФчето ще бъде имагинерна стойност ... вече.
    До две години нито застраховането ,нито лизинга ще цъфнат и всеки нормален спекулант ще остави тези акции да ги купува когато им дойде времето....както аз БСТР...
    До десет дни всеки играч от БФБ ще има хиляди ЕУБГ и ще ги прехвърля през 2 стотинки като мине отскока на умрялата коткакогато се продаде пакета ....
    Ще купувам когато пакета и репата са продадени и 10,15 % по нагоре ще ви освободя от присъствието си и няма да ви досаждам за да не ви нарушавам идилията....
    В тази позиция сте като завера..... и нормален инвеститор се чувства в някакъв заговор ако пише за срив на цената...
    Last edited by meche_cveti93; 05.11.2010, 22:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
      Заформя се тука яка спекулативна позиция ... ...а левчето ще се върне пак много скоро
      Няма как да не е така.Но при никого кеша не е неизчерпаем.Това им е лошото на парите,че имат навика да свършват.Едно е да поолекнеш на 80 ст.,друго на 50ст.За където сме се запътили,пепел ми на устата.А туй за 1.00/1.10 засега си е само пожелание,което пък изобщо не топли по-старите участници.

Коментар

гаки,
        факушката е ник регистриан при мечи пазар с мечи прогнози... нормално е да по вълната.

нека мине един пазарен цикъл и ще си говорим пак.

не е важно да спаимш по-вълната...важно е да извадиш профити.

лека
        Заформя се тука яка спекулативна позиция ... ...а левчето ще се върне пак много скоро

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
          Ами то и аз съм им свикнал.Чета,смятам,пак смятам и накрая все Факушка излиза по-прав.Става чак досадно.
          гаки,
          факушката е ник регистриан при мечи пазар с мечи прогнози... нормално е да по вълната.

нека мине един пазарен цикъл и ще си говорим пак.

не е важно да спаимш по-вълната...важно е да извадиш профити.

лека
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

ние сме им свикнали
            аз ги ползвам като сентимент индикатор..като се разквакат много силно набивам здраво
            Ами то и аз съм им свикнал.Чета,смятам,пак смятам и накрая все Факушка излиза по-прав.Става чак досадно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              Холдинга ако си оправи фундаменте спокойно след 1-2 години пак може да стане към 1-1.10 лв
              схема ... ако холдинга си орави фунадмента..след 1 година ще пееш песента "мене ме нема в целата схема"....
              1 .1.1 ще е мираж тогава.

не е препоръка

Коментар

И какво толкова честитиш,Кобосче?Че не му се вижда края ли?Един баща съветвал сина си преди сватбата да не се опитва да стигне дъното на "оная работа".Много са били опитващите се,но който се е опитвал,неизменно се осирал.Та и тук е така.
                На дългосрочните честито викам ....а на кратките тука ..тежко им....

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                  Ей големи лайномети по тази позиция бре .Да избамкаш 3к мнения само да се опитваш да купиш тънко -ебати олигофренията .Що ще влизате като няма фундамент бе дебили.Баси писна ми да чета малоумните ви изхождания.
                  няма да те раберат. моменталически ще те включат във вътрените на 6-9 кинта.

ние сме им свикнали
                  аз ги ползвам като сентимент индикатор..като се разквакат много силно набивам здраво

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                    Честито на тез по 10 к днеска и вчера
                    И какво толкова честитиш,Кобосче?Че не му се вижда края ли?Един баща съветвал сина си преди сватбата да не се опитва да стигне дъното на "оная работа".Много са били опитващите се,но който се е опитвал,неизменно се осирал.Та и тук е така.
                    Attached Files

Коментар

• Брех големи лайномети тука Честито на тез по 10 к днеска и вчера и честиту на тези със средна цена на целият пакет ~ 1 лв Но си мисля че има още поне до сряда "матриал" от по 300 к .....та не се знае дънцето де ще да е ....ама които го познае ...мое да удари некой кьорав лев

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                        Ей големи лайномети по тази позиция бре .Да избамкаш 3к мнения само да се опитваш да купиш тънко -ебати олигофренията .Що ще влизате като няма фундамент бе дебили.Баси писна ми да чета малоумните ви изхождания.
                        Ееее пич много точно казано.Поздрави от мен.Ти ги уби мало.....ците.Супер.Айде лека вечер.

Коментар

• Ей големи лайномети по тази позиция бре .Да избамкаш 3к мнения само да се опитваш да купиш тънко -ебати олигофренията .Що ще влизате като няма фундамент бе дебили.Баси писна ми да чета малоумните ви изхождания.

Коментар

• Холдинга ако си оправи фундаменте спокойно след 1-2 години пак може да стане към 1-1.10 лв

Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Мисля,че разликата е от земята до небето!!!
                            Двете компании нямат нищо общо, нито като мениджмънт, нито като фри флоут, нито като размах на бизнеса, нито като географско разположение и пазари. Въобще при цялото ми уважение към г-н Гаки не бих сравнявал BOARD и холдинга.
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Да,регистрирах участие.От това отношението ми към холдинга не се е подобрило.Особено ако го последва съдбата на BOARD.
                              Мисля,че разликата е от земята до небето!!!
                              Двете компании нямат нищо общо, нито като мениджмънт, нито като фри флоут, нито като размах на бизнеса, нито като географско разположение и пазари. Въобще при цялото ми уважение към г-н Гаки не бих сравнявал BOARD и холдинга.

Коментар

• Тия са едни продавачи !!!
                                Купили за 16-17млн, продали за 3.....
                                Спасителните 1.5 млн Е за ликвидатора !!!

Коментар

Working...
                                X