IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
    щом слезе под патката ще излашкам немалка част от портфейла. Къде е патката с техните фантасмагории, с променената собственост по дъщерни, с фалиралите дружества, а къде е холда !?
    ..къде е ?

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
      Това не е лошият.. защото като настъпи Райфата и дребните почнаха да изтеглят поръчките по 10 К днес по обед... ...
      Тук е като лавината .... отначало 300 К за две стотинки , после 300 К за 4 после 300 К за 7 после 300 К за десет и така нататък .... въпроса е дали ще спре на 50 или ще удари репата около 40 - 45 .... за мен това е вариантът . Дали ще се купят на пазарна около 40 или последните един милион някой ще лапне изведнъж около 50 ...
      Не е препоръка....
      щом слезе под патката ще излашкам немалка част от портфейла. Къде е патката с техните фантасмагории, с променената собственост по дъщерни, с фалиралите дружества, а къде е холда !?
      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

Имаше се предвид ,че инвеститорите тук са лоялни и много търпеливи и ще купуват акциите за да спасят падането при излизането на голямата риба от Исландия....
        Но тук липсва моркова в миналото а не се вижда и в бъдещето ....
        Бе лоялни и търпеливи - щот какво да правят - при средна цена над 2 лева, ще търпят!
        Но всичко е до време - като опре онова дето прилича на морков отзад...
        Абе сещаш се, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Мислиш ли, че тези с милионите около 75 няма да решат в един момент да минимизират загубите?
          Имаше се предвид ,че инвеститорите тук са лоялни и много търпеливи и ще купуват акциите за да спасят падането при излизането на голямата риба от Исландия....
          Но тук липсва моркова в миналото а не се вижда и в бъдещето ....

Коментар

• този холдинг печалба освен чрез прехвърляне на активи показвал ли е ?

Коментар

Не знам не съм гадател но един познат се хвата на бас на 70 на същото основание ... милиони около 75 ... а от 72 до 65 няма и 300 К...
              Мислиш ли, че тези с милионите около 75 няма да решат в един момент да минимизират загубите?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                мисля че ще те изпреварят с милиона преди това
                Не знам не съм гадател но един познат се хвата на бас на 70 на същото основание ... милиони около 75 ... а от 72 до 65 няма и 300 К...

Коментар

даже съм оптимист ... на първи бяхте около леФчето.....
                  на 40 ще си купя едни 5 К за спорта ....
                  мисля че ще те изпреварят с милиона преди това

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    е айде стига морки фантазии
                    даже съм оптимист ... на първи бяхте около леФчето.....
                    на 40 ще си купя едни 5 К за спорта ....

Коментар

Това не е лошият.. защото като настъпи Райфата и дребните почнаха да изтеглят поръчките по 10 К днес по обед... ...
                      Тук е като лавината .... отначало 300 К за две стотинки , после 300 К за 4 после 300 К за 7 после 300 К за десет и така нататък .... въпроса е дали ще спре на 50 или ще удари репата около 40 - 45 .... за мен това е вариантът . Дали ще се купят на пазарна около 40 или последните един милион някой ще лапне изведнъж около 50 ...
                      Не е препоръка....
                      +1
                      Само последното лапане не ми е ясно поради каква причина може да се случи. Че и за спекула варианта не е добър.

Коментар

Не е препоръка....
                        Тука не го разбрах много...
                        Да приемем, че цената стигне 40 ст. за бройка и удари репата, какво очакваш да стане.
                        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Не е препоръка....
                          е айде стига морки фантазии

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                            Сега, като непредубеден да видиш и лошия вариант - ако никой не се навие. Хипотетично 1,2 мил акции се продават по 60 стинки за 4 дни, по 300К акции на ден (досегашното статукво). Като сума е 180 хил. на ден, нищо работа, като за най-лош вариант. Най-вероятно очакваш да има някакви проблеми, но цар-пазар.
                            Не е препоръка....

Коментар

Здравей ,
                              като най непредубеден ... на колко стотинки може да излъжат някой голям да си купи 1, 2 милиона акции от ЕУБГ....

поздрави !
                              Сега, като непредубеден да видиш и лошия вариант - ако никой не се навие. Хипотетично 1,2 мил акции се продават по 60 стинки за 4 дни, по 300К акции на ден (досегашното статукво). Като сума е 180 хил. на ден, нищо работа, като за най-лош вариант. Най-вероятно очакваш да има някакви проблеми, но цар-пазар.
                              Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

Здравей ,
                                като най непредубеден ... на колко стотинки може да излъжат някой голям да си купи 1, 2 милиона акции от ЕУБГ....

поздрави !
                                Ами те очевидно големи продават, та да излъжат някой голям - не ми се вярва, трудно се лъжат големите в тия времена; за да стане това, ще трябва да покажат някаква положителна перспектива, а засега не виждам как пазара на автомобили може да се върне дори на нивата от 2009. Както каза един форумец - трябват потоци. Парични. (и задължително според мен.). Та според колегата, за да ги осигурят, може да се наложи за начало да продават автомобили на загуба...
                                ...
                                Всъщност както каза преди година-две бат'Бож, "абе играят си някакви на спекуланти, което мен не ме касае". Мисълта ми е, че случващото се показва в известна степен състоянието на холда, но пък няма абсолютно никакво значение за перспективите пред него, и за финансовото му състояние, дали някой ще купи един или два , или повече милиона акции.

ПС
                                Холда е жертва на кризата, и на недомисленото според мен разрастване по време на криза.
                                Жалко.

Коментар

X