Първоначално изпратено от mechka uteshitelka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеТова не е лошият.. защото като настъпи Райфата и дребните почнаха да изтеглят поръчките по 10 К днес по обед... ...
Тук е като лавината .... отначало 300 К за две стотинки , после 300 К за 4 после 300 К за 7 после 300 К за десет и така нататък .... въпроса е дали ще спре на 50 или ще удари репата около 40 - 45 .... за мен това е вариантът . Дали ще се купят на пазарна около 40 или последните един милион някой ще лапне изведнъж около 50 ...
Не е препоръка....Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеИмаше се предвид ,че инвеститорите тук са лоялни и много търпеливи и ще купуват акциите за да спасят падането при излизането на голямата риба от Исландия....
Но тук липсва моркова в миналото а не се вижда и в бъдещето ....
Но всичко е до време - като опре онова дето прилича на морков отзад...
Абе сещаш се, нали?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМислиш ли, че тези с милионите около 75 няма да решат в един момент да минимизират загубите?
Но тук липсва моркова в миналото а не се вижда и в бъдещето ....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеНе знам не съм гадател но един познат се хвата на бас на 70 на същото основание ... милиони около 75 ... а от 72 до 65 няма и 300 К...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениемисля че ще те изпреварят с милиона преди това
Коментар
� -
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениедаже съм оптимист ... на първи бяхте около леФчето.....
на 40 ще си купя едни 5 К за спорта ....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениее айде стига морки фантазии
на 40 ще си купя едни 5 К за спорта ....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеТова не е лошият.. защото като настъпи Райфата и дребните почнаха да изтеглят поръчките по 10 К днес по обед... ...
Тук е като лавината .... отначало 300 К за две стотинки , после 300 К за 4 после 300 К за 7 после 300 К за десет и така нататък .... въпроса е дали ще спре на 50 или ще удари репата около 40 - 45 .... за мен това е вариантът . Дали ще се купят на пазарна около 40 или последните един милион някой ще лапне изведнъж около 50 ...
Не е препоръка....
Само последното лапане не ми е ясно поради каква причина може да се случи. Че и за спекула варианта не е добър.
Коментар
� -
Не е препоръка....
Да приемем, че цената стигне 40 ст. за бройка и удари репата, какво очакваш да стане.Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
� -
Не е препоръка....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеСега, като непредубеден да видиш и лошия вариант - ако никой не се навие. Хипотетично 1,2 мил акции се продават по 60 стинки за 4 дни, по 300К акции на ден (досегашното статукво). Като сума е 180 хил. на ден, нищо работа, като за най-лош вариант. Най-вероятно очакваш да има някакви проблеми, но цар-пазар.
Не е препоръка....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеЗдравей ,
като най непредубеден ... на колко стотинки може да излъжат някой голям да си купи 1, 2 милиона акции от ЕУБГ....
поздрави !Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеЗдравей ,
като най непредубеден ... на колко стотинки може да излъжат някой голям да си купи 1, 2 милиона акции от ЕУБГ....
поздрави !
...
Всъщност както каза преди година-две бат'Бож, "абе играят си някакви на спекуланти, което мен не ме касае". Мисълта ми е, че случващото се показва в известна степен състоянието на холда, но пък няма абсолютно никакво значение за перспективите пред него, и за финансовото му състояние, дали някой ще купи един или два , или повече милиона акции.
ПС
Холда е жертва на кризата, и на недомисленото според мен разрастване по време на криза.
Жалко.
Коментар
�
Коментар