IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
    Каква ирония не обичаш, бе демагогино, ти направо се гавриш с тия на коленете.
    Няма демагогика има само бизнес да купиш ниско и продадеш високо.... Нямам вина че банката е решила на тези цени ....даже нямам цел да накарам някой на тези цени да продаде ...Целта е да се купи пакета на колкото може по ниска цена с гап за да има хляб за повече хора....ако се вдигне. Инвеститорите тук са изтеглили късата клечка и ще ни траят а може и те да изкарат някой лев...при резките скокове който се очакват....
    А и освен тук аз ще покривам поне пет позиции заради целият кеш който е насочен тук....разбира се на прилични цени...

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
      ..
      Не ти го пожелавам , но не обичам иронията и подиграФките към другите ,когато си на колене или .........
      Каква ирония не обичаш, бе демагогино, ти направо се гавриш с тия на коленете.
      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнение
        мече/ тебе не те броя в хеитърите.
        по отношение на инвестирането
        предпочитам да си купя сега акции
        тука отколкото след 1/2 години на 3лв.
        можеш да говориш за загуба ако хоризонта ти е няколко месеца. аз лично си чакам
        превода на парите да си купя още акции тука.
        къде е смисъла като тръгне нагоре да купувам на 1лв и продавам на 1 и 10ст.
        после пак на 1.5 и продавам на 1.6
        пресмяташ ли колко се изпуска между двете.
        не ми излизай със Факи шаблона колко била паднала акцията/ в момента пазара е такъв.
        намери акция на холдинг която да не е паднала поне 10 пъти покрай кризата.
        когато нещата се подобрят ще има пак
        едри купувачи като тези които са принудени да излезнат от обстоятелствата.
        а относно подигравките ти спрямо инвеститорите реално ти като бивш инвеститор а сега спекулант.......
        явно е като с бившите пушачи превърнали се в истерични трезвеници.
        Нищо лично, даже повечето в тази позиция са ми симпатични .... но интереса се прехвърли от ССВ към Пътища и Мостове , сега към ЕУБГ.... колкото по бързо падне от раст толкова по има възможност да се възстанови еднократно а може да се промени сантимента на борсата ни... ....
        ССВ е бутаха по начина на ЕУБГ ... сякаш е един и същ и не се възстанови вече година....
        МОСТА и Пътищата от веднъж и имаше хляб за хваналите дъното с близо 50 % ...сега плавно и славно пада...Боарда пак по малко на порции и пак пропадане....
        Затова казах 10 % защото маркета е пълен и силата на този който ще качва ще бъде пречупена... докато в Пътищата имаше гап и го запушиха втората вълна спекуланти ....
        Обяснявам го по спекулански дано го разбереш .....години ми е трябвало да се да го наблюдавам и да се уча да го правя и още не съм се научил..

Коментар

• мече/ тебе не те броя в хеитърите.
          по отношение на инвестирането
          предпочитам да си купя сега акции
          тука отколкото след 1/2 години на 3лв.
          можеш да говориш за загуба ако хоризонта ти е няколко месеца. аз лично си чакам
          превода на парите да си купя още акции тука.
          къде е смисъла като тръгне нагоре да купувам на 1лв и продавам на 1 и 10ст.
          после пак на 1.5 и продавам на 1.6
          пресмяташ ли колко се изпуска между двете.
          не ми излизай със Факи шаблона колко била паднала акцията/ в момента пазара е такъв.
          намери акция на холдинг която да не е паднала поне 10 пъти покрай кризата.
          когато нещата се подобрят ще има пак
          едри купувачи като тези които са принудени да излезнат от обстоятелствата.
          а относно подигравките ти спрямо инвеститорите реално ти като бивш инвеститор а сега спекулант.......
          явно е като с бившите пушачи превърнали се в истерични трезвеници.

Коментар

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/1...orumite.103090

само не сещам за кои ми напомня
            Само че забравяте преди платения плювач имаш платен хваляч и при всяко ИПО се появяваха ... а тук имаше предлагане на акции от мажоритара .....два пъти...
            Сега при тези цени отпада платен.... а остава правдив...

Коментар

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/1...orumite.103090

+1

Коментар

мече, спокойно бе. всички разбрахме че
                не играеш за 2ст, като другите мизерни спекуланти а на много по рафинирано равнище / за 10ст.
                всички се прекланяме пред твоя спекулантски гений.
                А аз се прекланям пред инвеститорският ти гении и спокойствие да приемеш загуба от 40 стотинки за седмица за нещо нормално...
                Нали знаеш че ако маркета тук се задържи на тези цени или по ниски ,старите акционери ще бъдат аут от пазара в бъдеще защото единственатаим грижа е да осредняват позицията или да минимилизират загубите или да теглят една на цялата борса....... а шанса е над 70 % за това ..
                Не ти го пожелавам , но не обичам иронията и подиграФките към другите ,когато си на колене или си на принцина умиращият звяр е най опасен когато е ранен ,защото отнася всичко със себе си.. .........

Коментар

• http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/1...orumite.103090

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Тия са едни продавачи !!!
                    Купили за 16-17млн, продали за 3.....
                    Спасителните 1.5 млн Е за ликвидатора !!!
                    Ти от какво си недоволен? Дай боже още да падне... Купих на средна 81 ст., утроих позицията на 67 ст. и ако падне до 50 ст. и надолу, ще я удесеторя. .

Тор раздава Коледни премии.

Last edited by SEBULBA; 06.11.2010, 10:11.

Коментар

• мече, спокойно бе. всички разбрахме че
                      не играеш за 2ст, като другите мизерни спекуланти а на много по рафинирано равнище / за 10ст.
                      всички се прекланяме пред твоя спекулантски гений.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                        Добре !Ще видим какво ще стане-развръзката ще е скоро,мисля.

п.п. единствено ,ме е яд че и американските и европейските та дори азиатските индекси се качват а тук накаква банка ни попиля борсата-а можехме вече да сме над 400пункта
                        Не е виновна банката .... с някой споделих,че очаквах тези дни да се намесят ПФ,но последните щуротии на Борисов са ги толкова уплашили да не останат без кеш та са се скрили в миши дупки...защото другият вариант е позицията да е безинтересна за тях и пазара да реши ... интересните се купиха...
                        Иначе имам акции на ДАХ и очаквам и там спад от 5-10 % ... но след това ще наваксат...

Коментар

• Добре !Ще видим какво ще стане-развръзката ще е скоро,мисля.

п.п. единствено ,ме е яд че и американските и европейските та дори азиатските индекси се качват а тук накаква банка ни попиля борсата-а можехме вече да сме над 400пункта
                          Last edited by PLP; 05.11.2010, 22:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                            Ти пък що се правиш на интересен.Преди да почнат да разпродават от бамката в края на миналата седмица цената беше към 95 ст- я кажи какво се промени във фундамента за 5 дни та се срина . Да не би да излязоха данни за загуба на дружествата на холдинга или нещо друго.Аман от разбирачи -като свърши пакета за една седмица ще се върне над 1лв.
                            PLP,
                            аз следя тази позиция и знам че в края на месеца има изкупуване с по над 10 %.....
                            и след това почва пак надолу...
                            Та като свърши пакета кой ще купува ЕУБГ ... злато ли ще им дават

Коментар

• Мече,ти много смел си станал бе!!!15%!!!Абе 2 % бе човек,един за посредника и един за тебе!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                                Да но аз си пиша с моя и смятам ,че леФчето ще бъде имагинерна стойност ... вече.
                                До две години нито засраховането ,нито лизинга ще цъфнат и всеки нормален спекулант ще оставят тези акции да ги купуват когато им дойде времето....както аз БСТР...
                                До десет дни всеки играч от БФБ ще има хиляди ЕУБГ и ще ги прехвърля през 2 стотинки като мине отскока на умрялата котка....
                                Ще купувам когато се продаде пакета и 15 % по нагоре ще продавам и няма да ви досаждам за да не ви нарушавам идилията....
                                В тази позиция сте като завера..... и нормален инвеститор се чувства в някакъв заговор ако пише за срив на цената...
                                Ти пък що се правиш на интересен.Преди да почнат да разпродават от бамката в края на миналата седмица цената беше към 95 ст- я кажи какво се промени във фундамента за 5 дни та се срина . Да не би да излязоха данни за загуба на дружествата на холдинга или нещо друго.Аман от разбирачи -като свърши пакета за една седмица ще се върне над 1лв.

Коментар

Working...
                                X