If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Та къде ще си държиш парите, ако не е в банка ?!
В скрина или в ИП на 3%, ако и това дава.
Имот няма да взимаш че всичко ще се срива, за ДФ също предполагам не мислиш, а се надяваш че Дивидентната е вписана в библията и няма да спре да дава дивидент или да фалира ако ще всичко да се срути.
Изобщо, това което представи не е стратегия, а празни мисли на..
Е, ти сега остана и за егн-то да ме питаш. Имам си имоти, дори искам да продавам някои. Не ме касае лично, дали ще има срив или няма да има, да може да загубя някой лев, но какво от това, с други може да поспечеля. Освен това живота не е само в това да надцакаме някой на борсата, да направиш спекулата с Химко и да набуташ следващия. Гади ми се от това. Освен това изобщо не съм казала., че всичко ще се срути, както го описа. Дори съм ти написала, че имам немалка експозиция на борсата. Трябва да си доволен, че имаш
насреща реален борсов участник. Но за мене шитът си е шит и понякога обичам да си казвам по-откровено от вас, как ми изглеждат нещата. На банка няма да дам, защото някои от тях ми се доказаха, като мародери. На някои приятели искаха да свалят и ризата от гърба, точно тогава, когато би трябвало да им подадат ръка и да спечелят заедно. В същото време пресен е примера с някои банки, как и на кого раздават кредити с широка ръка. За мен са профани. Не виждам защо да е проблем, че не желая да ги субсидирам, всеки си решава къде, как да инвестира. Разбирам, че може да си банков чиновник, по реакцията ти, но както казах всеки има право на лош вкус. Не е препоръка
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
На банка пари повече смятам да не давам. Може да е кеш (какъвто и имам) но да не е в банка.
Да речем, че не си Факи
Та, къде ще си държиш парите, ако не е в банка или в активи ЦК и т.н ?!
В скрина, или в ИП на 3% (ако и това дава) ?
Имот няма да взимаш, че всичко ще се срива, за ДФ също предполагам не мислиш, а се надяваш че Дивидентната в която вече си се престрашил е вписана в библията и няма да спре да дава дивидент или да фалира, ако ще и всичко да се срути.
Изобщо, това което представи не е стратегия, а празни мисли на..
Няма никакво значение къде съм. Старая се да избягвам акции без перспектива и да акционер в акции с някаква перспектива или доход. В случая съм се набутала с близо една трета от портфейла в дивидентна позиция, когато цената беше изгодна и не ми се излиза оттам, именно заради дивидента и това, че все пак доходът ще ми е по-голям отколкото на депозит в банка. На банка пари повече смятам да не давам. Може да е кеш (какъвто и имам) но да не е в банка. Предпочитам да изчакам да се срути някоя позиция, и може да чакам, но да имам готовност. А ако има следващ борсов скок (дано има), мисля да изшиткам почти всички недивидентни позиции и дано и другите не мислят като мен. Не е препоръка
всеки си има стратегия. успех.
аз предпочитам да си овладея нервите и
да си изчакам 300% ако ги има. ако ли не
парите на борсата съм ги прежалил.
успех. радвам се че може да се комуникира и нормално във форума.
само един елементарен личен въпрос.
ти в БГ ли си или навън.
ако си в БГ значи разчиташ че нещата ще се оправят все някога, иначе досега да си
се махнала. всеки има някаква възможност да изчезне ако смята че всичко отива на кино.
нямаше и да си на БФБ .......
Няма никакво значение къде съм. Старая се да избягвам акции без перспектива и да акционер в акции с някаква перспектива или доход. В случая съм се набутала с близо една трета от портфейла в дивидентна позиция, когато цената беше изгодна и не ми се излиза оттам, именно заради дивидента и това, че все пак доходът ще ми е по-голям отколкото на депозит в банка. На банка пари повече смятам да не давам. Може да е кеш (какъвто и имам) но да не е в банка. Предпочитам да изчакам да се срути някоя позиция, и може да чакам, но да имам готовност. А ако има следващ борсов скок (дано има), мисля да изшиткам почти всички недивидентни позиции и дано и другите не мислят като мен. Не е препоръка
Не е препоръка... !!!
Според мен, не е спирал с врътките, но всеки има право на собствено мнение.
И казваш, ако има общи нагласи. Откъде да дойдат общите нагласи, Вижда се, че пак ниой не иска да купува, ако акциите поскъпнат. Някои и са си поскъпнали доволно. Като алкомет, хес, мцх, софарма. Нормално - всички се бутат на читави акции и ги балонират. Но докога ще ги балонират !?? всичко си зависи от цената. Надеждите са за раздвижване с енергийните. Ами те още отсега искат да цакат инвеститорите на някакъв измислено потаен аукцион, при положение че от бфб се навътриха съма кинти за ксетра - на най-голямото предлагане след кризата нямало да се ползва ксетра. Докато си служат с похватите на прееби-другарче и няма истинска публичност ориентирана към реални инвеститори, а някакви мухлясали администори си отчитат космическите заплати - за каква положителна нагласа се надяваш. Направихме един скок, като на умрялата котка, както каза Гаки и това беше. Дано се ориентират някои към дивиденти, че иначе съвсем можем да я втасаме. Не е препоръка. Просто не виждам откъде ще дойдат каквито и да са положителни нагласи в близко време.
само един елементарен личен въпрос.
ти в БГ ли си или навън.
ако си в БГ значи разчиташ че нещата ще се оправят все някога, иначе досега да си
се махнала. всеки има някаква възможност да изчезне ако смята че всичко отива на кино.
нямаше и да си на БФБ .......
ако се променят общите нагласи
за икономиката и перспективи тогава никой няма да се бута да излиза на 20% а на доста повече. мажоритаря ако искаше да печели от акции досега да е направил доста различни врътки....
Според мен, не е спирал с врътките, но всеки има право на собствено мнение.
И казваш, ако има общи нагласи. Откъде да дойдат общите нагласи, Вижда се, че пак никой не иска да купува, ако акциите поскъпнат. Някои и са си поскъпнали доволно.
Като алкомет, хес, мцх, софарма. Нормално - всички се бутат на читави акции и ги балонират. Но докога ще ги балонират !?? всичко си зависи от цената. Надеждите са за раздвижване с енергийните. Ами те още отсега искат, да цакат инвеститорите на някакъв измислено потаен аукцион, при положение че от бфб се навътриха сума кинти за ксетра - на най-голямото предлагане след кризата нямало да се ползва ксетра. Докато си служат с похватите на прееби-другарче и няма истинска публичност ориентирана към реални инвеститори, а някакви мухлясали администратори си отчитат космическите заплати - за каква положителна нагласа се надяваш. Направихме един скок, като на умрялата котка, както каза Гаки и това беше. Дано се ориентират някои към дивиденти, че иначе съвсем можем да я втасаме. Не е препоръка. Просто не виждам откъде ще дойдат каквито и да са положителни нагласи в близко време.
Не е препоръка... !!!
Не се бях замисляла, досега, защото и не ме интересуваше увеличението, но ми се струва, че ханът може да се окаже прав в случая. Защото няколко милиона акции за които са платени 1 лв може и да поискат да излязат с 5, 10, 15, 20%. Какъв растеж да очакваме тогава? Особено на нашата слаболиквидна борса в която както ни го подсказаха и от анализа на Елана - оборотите намаляват понякога, но не само това а просто сме виждали и драстично намалели обороти. Е тогава как ще се изшиткат милиони акциЙ. Или да се уповаваме на това, че мажовците няма да продават !? Мерси, много условности се получиха. Дано само спекулантите не се върнат пак на патката, днес имаше активност в тяхната тема
ако се променят общите нагласи
за икономиката и перспективи тогава никой няма да се бута да излиза на 20% а на доста повече. мажоритаря ако искаше да печели от акции досега да е направил доста различни врътки....
Не се бях замисляла, досега, защото и не ме интересуваше увеличението, но ми се струва, че ханът може да се окаже прав в случая. Защото няколко милиона акции за които са платени 1 лв може и да поискат да излязат с 5, 10, 15, 20%. Какъв растеж да очакваме тогава? Особено на нашата слаболиквидна борса в която както ни го подсказаха и от анализа на Елана - оборотите намаляват понякога, но не само това а просто сме виждали и драстично намалели обороти. Е тогава как ще се изшиткат милиони акциЙ. Или да се уповаваме на това, че мажовците няма да продават !? Мерси, много условности се получиха. Дано само спекулантите не се върнат пак на патката, днес имаше активност в тяхната тема
Не е препоръка... !!!
Никой не казва за фалит, но самата акция е куца(мисля си за сериозен спад), а в крайна сметка на никой не му се тъпче на едно място(в най-добрия случай)....
Вие си знаете, може и да греша.....
хане,
не почвай и ти
един УЕФ много ли е... сплескана е яко и викам да се вземат в ръце и полека нагоре след увеличението..
Никой не казва за фалит, но самата акция е куца(мисля си за сериозен спад), а в крайна сметка на никой не му се тъпче на едно място(в най-добрия случай)....
Прав си че си знаем, или поне си мислим че си знаем. Имам добри впечатления от мениджмънта, в добри години показват отлични резултати. Не чакат с тигана рибата да скочи в него сама, накратко. Ситуацията в секторите в които оперират се разведрява и резултатите на холдинга не изостават от тенденцията, дори напротив
макар и не върховно, но държат фронта... явно за пореден месец фалита се отлага за .... друг път
успех
Продажбите на застраховки, различни от Гражданска отговорност падат с 50% през март спрямо миналия март, излиза от данните в бюлетина. Отделно ръстът от продадени автомобили за тримесечието вече е само 7% спрямо супер слабото първо тримесечие на 2010 година. Явно кризата не си отива.
макар и не върховно, но държат фронта... явно за пореден месец фалита се отлага за .... друг път
успех
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар