IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Не аз правя аналогии между секс и инвестиране в еврохолд Както казва чичко Фройд несъзнателните желания излизат навън основно чрез сънищата или свободните асоциации.
    По-просто казано, замисли се, теб кой те е потърсил и ти защо търсиш някой!

Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от ikonomika.bg Разгледай мнение
      Дано не съм прав и не ти го пожелавам, но ти си точно такъв тип, който го въртят на пръстчето си, без въобще да заподозре и за секунда истината, че всъщност ,това в което всяка нощ те убеждават,едва ли има и 1% реално покритие
      Не аз правя аналогии между секс и инвестиране в еврохолд Както казва чичко Фройд несъзнателните желания излизат навън основно чрез сънищата или свободните асоциации.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Запомни си тези думи. Ако съм прав може да застанеш един ден пред огледалото и да си кажеш, ей що не бях без капаци и не послушах хората, които си мислят че са по-умни.
        А сега излез от съзвездието където явно живееш, и ходи да провериш телефона на жена си/приятелката си/ или там каквото друго се сетиш, и пак си помисли после колко си умен.
        Дано не съм прав и не ти го пожелавам, но ти си точно такъв тип, който го въртят на пръстчето си, без въобще да заподозре и за секунда истината, че всъщност ,това в което всяка нощ те убеждават,едва ли има и 1% реално покритие

Ей такива уверени като теб са ми любимите персонажи.Никога не помислят и за секунда, че мога и да грешат.
        Аз ще го запомня това което си написал, но дали ти ще запомниш това което ти си написал.
        Аз имам нива на вход тук, които са почти на сегашните цена на кацията.Преди 2- 3 седмици си купих акциите.Не ме интересува калко са били преди това.Ако ще и 100 лева да си били, това е минало.
        Интересува ме колко ще са след 3-6 месеца.Ако дотогава цената не е отишла нагоре с поне 20-30 %, ще мисля продължения на стратегията.
        Ако пък през това време, цената отиде рязко надолу, аз казвам чао на акцията.Не съм жене за нея, няма и да бъде и занапред.
        Имам си допустима загуба, ако се наложи, ще си я понеса.
        Но, какво ще стане, ако прогнозите ти са окажат пълен въздух под налягане?
        Нищо разбира се, ти си Никой, в един анонимен форум.
        И 5 лева да стане цената тук някой ден, най-много да спреш да пишеш,но това при положение, че си държиш на думата.Нищо повече.Но и това дори не го вярвам да стане.Ще се напрвиш, че нищо не било и всеки откъдето е, нали?

Празни приказки от изпразнени никове.За какво да ги помня, той форума сам ще ги запомни.
        Лека, въпреки, че хич няма да ти е лека.На теб и на неколцина като теб.

Спомен, тук няма смисъл от аргументирано писане.Всичко се изгубва в помията от тези които нямат никакъв интерес, но пък се забавляват да вдигат кръвнато на другите.
        Идилия

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ Разгледай мнение
          ако благодарение на някое IT чудо имаш щастието да надникнеш в личната ми поща през периода края на 2008-началото на 2009
          Човек, кой го ебе за теб..."Икренно и лично", дори не знам кой го води!
          Last edited by prodigal; 28.09.2010, 22:28.

Коментар

проди, ако благодарение на някое IT чудо имаш щастието да надникнеш в личната ми поща през периода края на 2008-началото на 2009, ще останеш силно учуден и още повече съкрушен
            дай си мейла
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ikonomika.bg Разгледай мнение
              Все едно всички други са коне с капаци, или пък всички други са по-тъпи от тях, и не могат да се сетят сами какво да правят.
              Запомни си тези думи. Ако съм прав може да застанеш един ден пред огледалото и да си кажеш, ей що не бях без капаци и не послушах хората, които си мислят че са по-умни.

Коментар

• икономика, ама и ти щото едни кратки и ясни коментари пишеш, само есенция

проди, ако благодарение на някое IT чудо имаш щастието да надникнеш в личната ми поща през периода края на 2008-началото на 2009, ще останеш силно учуден и още повече съкрушен

айде лека от мен.
                не се обиждайте, ама поркито може да е профан и нагляр, но за забавление е ненадминат. вие сте ми малко скучни

Коментар

• Да не забравяме все пак за какво става дума.
                  Няколко души които нямат акции тук пишат всеки ден в темата като луди, най-вече глупости.Един ден е лошо че не продават несвойствени за основната си дейност фирми, били се разпилявали, после, ама те не всъщност не са ги продали.Ако са ги продали е добре, но всъщност не са, и затова няма защо да се радвате.После, ааа, ами те са ги продали, ама пък вижте на кого са ги продали!
                  Баси, все едно това са ваши пари да му се невиди!
                  Винаги е лошо, хем не сте акционери тук.Пък тези които са акционери нямат проблеми.Пазар има, има търсене, няма проблем всеки който не му харесва тази новина да си продаде акциите тук.
                  Но, не, тук един двама анонимници ще казват как трябва да са нещата.Все едно всички други са коне с капаци, или пък всички други са по-тъпи от тях, и не могат да се сетят сами какво да правят.Затова трябва всеки ден да им пишем, че не разбират и трябва веднага да си продадт акциите.
                  Хора, не се излагайте, защото както казах и на Факушката, по-добре по-малко пишете, но казвайте неща който почти никой не знае, или пък предложете интересен прочит на някое събитие, но с това което правите, правите всъщност инфлация на мненията си.Скоро те ще струват точно нищо.Ако вече не е и дошъл този момент.
                  След толкова много глупости изписани от вас, идва момент, в които почти всички които четат темата, като ви видят никовете и дори и по диагонал не ви четат, напрова ви скипват.Но вие си го заслужавате.Дори и да искате да направите тук някаква манипулация и подвеждане,вие не знаете как.Само се излагате.

Няма как и поведението ви да не прави въпросителни у повечето тук, след същите тези няколко ника пишат по-често тук от тези които всъщност имат интерес, тоест акции : )

Но,неравновесието тук ми е любим и ще го цитирам

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Че то в този форум може и да пишат пет шест човека с различни никове. Даже аз съм се изкушавал да взема да си направя три ника и да споря яростно със себе си. Ще е малко зор да докарам различен характер на всеки ник - но пък като се замисля е добро предизвикателство

негативния тон преобладава навсякъде. Просто е безсмислено човек да се изказва позитивно за която и да е компания освен ако не разчита на много къса спекула. Но подобна спекула като цяло води само до загуби и/или пропуснати ползи. така че самия факт че преобладава негативен фон трябва да показва че повечето са дългосрочно ориентирани и купуват ли купуват. Или по-скоро са се заложили да купуват на ниското. И от много тарикатеене не стават никакви сделки. Иначе човек трябва да не е в час, че да пише като халтав в форум за икономика. То почти всичко друго е по-интересно от финанси и икономика.

Коментар

искренно и лично (
                    Точно там си ситуиран

По-просто казано, замисли се, теб кой те е потърсил и ти защо търсиш някой!

Успехи!

Коментар

• Познайте кой е цитиран в подписа ми
                      Между другото - Добър вечер
                      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

чувствата са взаимни. не ме гледай, че се базикам с теб. искренно и лично те съжалявам
                        казвал съм го преди ще ти го кажа пак :
                        ходи си глади костюма и ризката, за да те харесват девойките в банката (да не забравиш и обувките да лъснеш - важни са!)

... а да за малко да забравя и слагай повечко автършейф и гел за коса!!!
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                          Пич, будиш съжаление, не се ебавам!
                          чувствата са взаимни. не ме гледай, че се базикам с теб. искренно и лично те съжалявам

Коментар

хахахах, Мъпет шоуто се забавлява във форума, забавлява се и затова, че навреме са се усетили и сега сасамо странични наблюдатели, изчакващи удобен момент, за да се включат един ден отново.

обаче тук от само себе си изниква един въпрос: какви поводи за радост имаха Дон Кихот и Санчо Панса през последните 3 години, като от тогава до днес акцията е паднала от 9 кинта и нещо до 88 стинки и е близо до историческото си дъно? това прави ли ги горди с нещо? доволни ли са от себе си? интересно ще ми е да разбера отговорите на тези въпроси
                            Пич, будиш съжаление, не се ебавам!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                              ...

Е, няма радост за Мъпет шоуто, но да са живи и здрави, че да мислят акционерите тук там и занапред, пък по „стопански начин” винаги могат да дерзаят да правят „пазар” с лЕко закъснение
                              хахахах, Мъпет шоуто се забавлява във форума, забавлява се и затова, че навреме са се усетили и сега сасамо странични наблюдатели, изчакващи удобен момент, за да се включат един ден отново.

обаче тук от само себе си изниква един въпрос: какви поводи за радост имаха Дон Кихот и Санчо Панса през последните 3 години, като от тогава до днес акцията е паднала от 9 кинта и нещо до 88 стинки и е близо до историческото си дъно? това прави ли ги горди с нещо? доволни ли са от себе си? интересно ще ми е да разбера отговорите на тези въпроси

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                                Излиза че цената за дела в Пластхим-Т е 5,1 млн. лв. при балансова стойност 3,4 млн.лв.
                                Мм да, като се добавят дивидентите и предвид че го взеха 2007, май бива.
                                Иначе цената е колкото 10% от капитализацията на холдинга в момента.. да му се не надява човек на асоциираното дружество... За Етропала, май също стана както се надявахме

Инсайдер, моите сметки показват че продадените 3 123 623 броя - 62.5% , са акциите на ЕУБГ, които визираш по долу, + тези които им бяха в Еврофинанс.
                                Другите са си по дружествата, така че от цялата сделка остана някаква интрига, предимно за миноритарните акционери на Етропал и Формопласт (в Етропал нямат и 10% според мен, но пък има готини)

Е, няма радост за Мъпет шоуто, но да са живи и здрави, че да мислят акционерите тук там и занапред, пък по „стопански начин” винаги могат да дерзаят да правят „пазар” с лЕко закъснение

Коментар

Working...
                                X