Все едно. Това са рационализации. Причините за всяко решение могат да са различни в различни времена.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
ами фактите са си факти. можеш ли да обориш и едно от тези неща които съм писал.
Както казвам нямам акции тук. И честно казано смятам че всеки който иска може да си чупи главата както иска. Това което ми се иска е ако нещо се случи никой от защитаващите холдинга да не мрънка за нашия пазар, защото пазара няма нищо общо. Това че са инвестирали тук е собственото им решение и очевидно не всички са надъхани като тях.
Коментар
-
с колегата ОК сте си плюли в устите (разбирай го както намериш за добре)
виж какъв ще е ефекта точно върху задлъжнялостта и после плюй по сделката.
виж 'печалбата' на формопласт и огромната печалба на етропал от 200К миналата година. Погледни им и паричните потоци.и дълговете, а после говори по принцип. А за дистрибуторите на коли - ти кога би купил??? когато пазара е в разцвет и никой не продава ли??това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
О да стратегия за развитие, която включва издаване на привилигировани акции на евроинс иншурънс груп с привилегии при ликвидация на дружеството. Която включва необявяване на лошите кредити на лизинговите им дружества и застраховането им в евроинс. И разбира се покупка на една камара дистрибутори на коли в момента в който пазара се е върнал с 80% назад. Огромно ниво на ливъридж крепящо се на надути оценки на които по никакъв начин не могат да продадат застрахователните си дружества и теглене срещу това на банкови кредити с които да работят лизинговите им дружества.
и в един момент решават че стратегията им включва продажба на единствените им не особено задлъжнели дружества не опасани от системата на взаимно гарантирани задължения. Като при това ги продават на някакъв бивш мениджър на едно от тяхното дружества който неясно как намира повече пари от това което изкарва като печалба дружеството на което е бил мениджър за 20 години.
настина перфектна стратегия недопускаща никакви съмнения за доброто финансово здраве на холдинга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАко бяхме нормален пазар след тази новина холдинга щеше да се срине заради съмнения за огромни трудности. Става дума за самата продажба, а не за това на кого какво продават.
ако бяха продали Автоюнион или Евроинс съм съгласен, че щеше да е лошо, НО явно не си запознат със стратегията за развитие на холдинга, която не е от вчера. Там производствения сектор е обявен за продажба, а в последствие и имотите.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеМдаа, от единия крачол в другия.
що се излагаш. в дадената ситуация тази новина е добра за холдинга.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Коментар
-
Това ли са ти доводите?
Какво значение има кой е контрагента при положение, че в дружеството, в което имам акции:
1.Влиза реален кеш.
2.Изчиства се от дългове.
3.Цените, на които се реализират сделките не могат да се нарекат несправедливи или ниски.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Коментар
-
ОК
Мдаа, от единия крачол в другия.
Коментар
-
Кое от дружествата има около 6,8%, които не са предмет на сделката?
Според официалното съобщение реално са продали 62,5%, така че вероятно другата сделка е само преконфигурация.Last edited by INSIDER-A; 28.09.2010, 17:56.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
Коментар