IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Купувач на компаниите е дружеството Синтетика АД, в което акционерно участие
    притежава и един от бившите мениджъри на Формопласт АД - Ивайло Стоянов.
    http://www.x3news.com/displayNovina.jsp?formid=45087

Пак уцелих.
    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• ОК, тая нощ няма да има спане за теб май
      Може и за още няколко души.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
        Ами нали за това говорим той сега влиза там. Виж в търговския.

Аха. Това Синтетика е учредено през юни тая година. Друга негова фирма май не виждам?

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
          Аз видях Ивайло Стоянов в бордовете на Еврохотелс и Етропал. Може и друг да е.
          Ами нали за това говорим той сега влиза там. Виж в търговския.
          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
            Я пак!

http://dox.bg/files/dw?a=c561e0f546

Ивайло Стоянов, които влиза във Форм е акционер в компания с име Синтетика, Георги Николаев Демирев е в борда на същата компания - не забелязах да имат нещо общо с Еврохолд или Старком.
            Аз видях Ивайло Стоянов в бордовете на Еврохотелс и Етропал. Може и друг да е.

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/09...za_735_mln_lv/

Очакваме новини.
              Явно в сделката не са включени притежаваните пакети от дъщерните.
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

Не знам каква продажба ще правят на Формопласт в пакет с всички други дружества, след като за ОСО на 3 ноември за нови членове на борда му се предлагат шефовете на Пластхим и Еврохотелс. Не виждам външни лица - представители на бъдещия купувач. А сделките трябваше да са факт до края на септември. Има още три дни - да видим.

Я пак!

http://dox.bg/files/dw?a=c561e0f546

Ивайло Стоянов, които влиза във Форм е акционер в компания с име Синтетика, Георги Николаев Демирев е в борда на същата компания - не забелязах да имат нещо общо с Еврохолд или Старком.
                Last edited by cymru; 28.09.2010, 16:00.
                Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Ей, тук няколко души скоро може и да са самобият ритуално.
                  То вярно, национална черта е Вуте да е зле, че ти да се чувстваш добре, но това тук минава всякакви граници.
                  Коя майка ви е раждала и така ли ви е възпитавала, да дразните другите и да ги заблуждавате?
                  Няма нужда да пишете въобще нищо за да ми отговаряте.По-добре недейте, че само мърсите форума.

Хайде, приятно четене

Формопласт свиква Общо събрание за смяна в Съвета на директорите

http://www.investor.bg/news/article/106091/339.html

Коментар

Не знам каква продажба ще правят на Формопласт в пакет с всички други дружества, след като за ОСО на 3 ноември за нови членове на борда му се предлагат шефовете на Пластхим и Еврохотелс. Не виждам външни лица - представители на бъдещия купувач. А сделките трябваше да са факт до края на септември. Има още три дни - да видим.
                    Много вероятно е това да се окаже кьорфишек.

Коментар

• Не знам каква продажба ще правят на Формопласт в пакет с всички други дружества, след като за ОСО на 3 ноември за нови членове на борда му се предлагат шефовете на Пластхим и Еврохотелс. Не виждам външни лица - представители на бъдещия купувач. А сделките трябваше да са факт до края на септември. Има още три дни - да видим.

Коментар

• спомен,
                        това, че ти звуча като баща ти е може би защото не се подигравам и не злорадствам, когато някой губи !
                        Относно форума - естеството на работата ми е такова, че когато не съм навън съм на компа и в нета. Ако си мислиш, че седя и те чакам - не те.. просто виждам, когато се пише в темите, които следя, а те са няколко.

относно времевия хоризонт на дългосрочния инвеститор и загубата на време...не знам кой си губи времето повече... аз който имам покупки доста К тази година или вашата банда, които за ползу роду ни отваряте очите всеки ден, а понякога а всеки час (ти не, но факи е доста активна).

успех
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• берти, не се обиждай, но в повечето случаи звучиш като баща, който разказва на невръстния си син, за нещата от живота. все едно тук хората са 7-8 годишни и сами не са ги осъзнали тези неща ОТДАВНА.
                          добре ги разказваш едни и същи за кризата, за това че един ден ще отмине (все едно някой тук чака края на света), но би ли споделил нещо, което сам не мога да си го обясня? как така, уж си дългосрочен, уж си с намерението да държиш акцията поне следващите 5-6 години, уж не продаваш на временни върхове, а само товариш, а по цял ден седиш във форума и само чакаш коментар, поставящ под съмнение бляскавото бъдеще на хоилдинга, за да отговоряш? не ти се меся в личния живот - прави каквото си поискаш, но ми е странно. това не е стратегия на дългосрочен играч. това си е чиста загуба на време.
                          твоят приятел проди все обвинява инакомислещите, че са платени драскачи и им плащали на написан коментар (ама от кого и за какво и с каква цел - не става ясно), та аз се питам: по същата логика, не може ли вие да сте платени драскачи на еврохолда??? аз лично изобщо не го вярвам, но поне във вашия случай може теоритично да се посочи, кой би имал интерес от това да пишете и да браните .

гледам, че твоята теза за еврохолда се крепи на цикличното ти виждане за бизнеса: сега са зле, после ще са добре. ама задавал ли си си въпроса кога ще е после? а, да - ти казваш след 5-6 години, бърза работа нямам, аз съм дългосрочен инвеститор.
                          берти, според теб, какво ще се случи с еврохолда, ако през следващите 1-2-3 години, бизнеса с продажби на нови автомобили не се раздвижи СЕРИОЗНО? казвам сериозно, понеже през последните 2-3 години имаме много сериозен спад в продажбите, а сериозен спад се компенсира само със сериозен ръст.
                          нали знаеш, че еврохолда си има доста постоянни разходи, които е длъжен да плати, независимо дали е продал за месеца 20 или 200 коли? какво става ако през следващите няколко години дружеството продава от малкото бройки? от къде ще идват парите за лихви, заплати, реклама, издръжка на офисите и шоурумите? какво ще продадат тогава и има ли еврохолда нужните резерви и буфери оттук нататък?

и друг път съм го писал, понеже ме беше попитал, и сега ще го кажа: цената е ниска, но на този етап тази екция според мен става единствено за спекулиране, не и за инвестиция, че и то за дългъг период, без изобщо да посочиш, че при определени обстоятелства имаш стопове, които да ти ограничат загубите. да вкараш почти всичко в подобно дружество, за мен си е чист хазарт: или губиш всичко или печелиш много.

Коментар

Берти, вашата групичка от 3 години разправя, че ще грее слънце, а то все вали. Така думите ви имат ли тежест?
                            зависи от времевия хоризонт.. не гарантирам за всички от 'нашата групичка', но да си ме чул да чакам големи цени в скоро време ...
                            на мен 2 кинта ми стигат ако са до година две..

нека ти обесня понеже си готин нищо , че понякога залиташ да пишеш като факушката.

на нашата борса няма къси (като хората)...остава или да сме пас или да сме бичета, за да може да извадим по някой лев.
                            очаквания! това движи и нас и вас (по-скоро само да си пишете ама нищо). Позитивното мислене искаш не искаш те прави бик и е въпрос на нюх, а да си кажем честно и на късмет да успееш да се удъжиш до подходящ момент за вход. Аз не казвам какво е било преди 3 години, защото тогава ще трябва да кажа какво е било и преди 6 и преди 9 и в крайна сметка ще се окаже, че биковете на БФБ не са загубили всичко. Вярно загубиха много тези, които влязоха 2007, но с това живота не свършва. Пари винаги могат да се изкарат или намерят и ако в подходящия момент се вкарат загубите се избиват. Нито ти нито факушката може да ме убедите, че развиващ се пазар като нашия е обречен да е мечи дългосрочно! Та ние тепърва започваме. Ако при всяка криза отписваме БГ икономиката завинаги дайте по-добре да закриваме БФБ, инвестора и да ходим да чоплим семки и да играем белот и шах в парка. Това, което е наистина важно в условията на криза е да се запушат дупките в системата и да се въведе ред на пазара, за да не се дава числено предимство на черни лебеди като божков,банев,прокопиев и тн. Това е наистина важното, а не колко % са паднали акциите на еди кое си дружество.

Имам познати, които упорито купуваха и комасираха земеделски земи с много зор и парче по парче, докато разни специалисти им се смееха, защото пазара на земя се бил сринал и нямало да се възстанови поне 20 години. Е.. единия сега има 2000декара в добруджа на средна около 100 кинта. Ако беше слушал носещите се по течението песимисти нямаше да има и 100декара.
                            да плюеш по некоректни мажоритари, които по всички възможни начини източват дружествата и прецакват миноритарите разбирам, но поне на този етап еврохолдците са били точни с нас.. дето се вика каквото за тях такова и за нас. И как очаквате криза , която потопи 50% от авто пазара и почти фалира застраховането в глобален мащаб - да не окаже влияние тук. Едни ще кажат край света свърши, а други ще търсят нива за вход, защото кризата ще мине и после 10 години определени хора ще ги е яд, че са изпуснали удара на живота си....

и така до следващата криза

успех
                            Last edited by bertram; 28.09.2010, 10:09.

Коментар

• Берти, вашата групичка от 3 години разправя, че ще грее слънце, а то все вали. Така думите ви имат ли тежест?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                                Смислен или безсмислен - давам моя гледна точка.
                                Но едно е вярно - махнат ли картинката дето я пльоскаш отвреме-навреме - край с дълбокомислените ти коментари.
                                Охо някой май се засяга - недей факушке! Картинката си е там и който има очи и акъл я вижда и осмисля, а за останалите остава носенето по течението точно както го правиш ти. Едни се носят по течението без да махат много с ръце, а други като теб махат и викат, за да ги забележат.
                                За да имат думите ти някаква тежест трябва да можеш да кажеш ' пичове ще завали' когато пече слънце или ' пичове ще изпече' когато небето е закрито от тъмни облаци. Ти (както и спомена и още няколко други) с някакъв ник регистриран началото на 2008 си седнала да ни казваш, че вали, когато всички виждаме, че вали - е на тва му се вика проницателност.

хубав ден и продължавай да пишеш (с този си ник!)

Коментар

X