IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
    Залагам за 3-5% ЪП за днес и 10-15% за седмицата. Еврохолдките са слънце
    30% най- малко ще е за седмицата

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
      как са холдерките? кога ще цъфнат следващите репа, имате ли предложения?
      Залагам за 3-5% ЪП за днес и 10-15% за седмицата. Еврохолдките са слънце

Коментар

• как са холдерките? кога ще цъфнат следващите репа, имате ли предложения?
        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от p0rki Разгледай мнение
          то се иска парички за подпиране, а на дърти години колкото и да сваля цената пътниците на фашкийката са все по-малко.....
          Парички трябват порки, а за да ги имаш, трябва да се грижиш за тях.

А за това не е достатъчно да си столипиновски мангал и да си ти намерили работа като хигиенист в хоремага на село Баня.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko Разгледай мнение
            ти продигал ,обаче :
            се инатиш ,като магаре на мост
            Айде сега, инатял съм се.

Това ти го припомних, не за да злорадствам, а за да се замислиш доколко имаш право да плюеш по решенията на хората, в три цвята, няколко шрифта и не винаги с умерен тон.

Викаш, продал си и приел загубата, ми хубаво.

Какво ти пука тогава, че някой си осреднява. Това си е наше право и не знам защо толкова дразни.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
              Факъш, на колко стинки ще я подпреш Признай, признат грях- половин грях.
              то се иска парички за подпиране, а на дърти години колкото и да сваля цената пътниците на фашкийката са все по-малко.....

---------------------------------------------------------------------

петък вечер е , а шоуто толкова кратко

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                Moже ли да те помоля да попиташ проди как се е справил в зеновия диапазон 9 кинта - 80 стинки...
                Факъш, на колко стинки ще я подпреш Признай, признат грях- половин грях.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko Разгледай мнение
                  ПРАВ СИ ЗА ЕКСТРА СРЕДНАТА ЦЕНА!

Не се прав за дългосрочните инвистиции,каквито проповядваш винаги по тази тема !
                  просто ,когато ти е необходимо 900%ЪП!,ЪП!
                  за да се завърнеш на грешно избраните от теб нива ,наистина е жалко за старанието ,което упражняваш ,пишейки по темата!

колкото,до мен ,
                  омръзна ми да обяснявам ,че съм загубил
                  колко ,нека участниците тогава да кажат :

на2.10.2008г ,
                  Новакът Бил написа в еврохолд:

кефите :
                  особенно 4и4и дето има -20% стоп лосс и +15 % таргет
                  малоумна работа

и онези професионалисти дето те съветват тиа работи да си заврат дипломите некъде щото на всички им писна от нескопосани анализи
                  .................................................. .............
                  всъщност 4и4и не ми изглежда глупав така че поста ще го приема като опит за манипулация

п.п. Не беше манипулация /виж. и другите ми постове тогава /
                  Да загубих , някой ми прибра стоп лосса

новака написа:"хахаха
                  тая вечер е яко
                  не ,
                  ще му прибера стоп лоса на 4и4и "

борсалино написа:
                  "E, яко е!! Novak, наздраве! "

продигал написа :
                  ........,абе знаем какво е писал тогава ,може и той да ми е гепил стоп лосса / нАЛЕ все УСРЕДНЯВА ,А 2.50лв, вси е твърде добре , ами 9 ЛВ !!!

послепис : не е грешно ,да сгрешиш ,има грешка ,има и прошка !
                  Моята прошка ми я подсказа Форекс МАСТЕРС : приемаш загубата ,отиваш на преферинциални депозити /2008- 2010/ и си пиеш спокойно питието !
                  Та така Проди ,
                  -парите избих /банк.документи/,
                  -питието не смених
                  -и на върхът отново се качих !
                  ти продигал ,обаче :
                  се инатиш ,като магаре на мост ,
                  припознавайки непрекъснато желаното за действителност !/ако си ме разбрал ,де /
                  Оправяш ми настроението чичо !!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                    Чичи, това е била екстра средна като за началото на 2008
                    Ако намекваш че съм ги продал на теб, че да загубиш 30% за седмица, си спомни че ти като влиза на тези нива те съветваха няколко ИП и голяма банка, срещу заплащане при това, та се сърди на тях.

.................................................. .................................................. ......................
                    Със здраве
                    ПРАВ СИ ЗА ЕКСТРА СРЕДНАТА ЦЕНА!

Не се прав за дългосрочните инвистиции,каквито проповядваш винаги по тази тема !
                    просто ,когато ти е необходимо 900%ЪП!,ЪП!
                    за да се завърнеш на грешно избраните от теб нива ,наистина е жалко за старанието ,което упражняваш ,пишейки по темата!

колкото,до мен ,
                    омръзна ми да обяснявам ,че съм загубил
                    колко ,нека участниците тогава да кажат :

на2.10.2008г ,
                    Новакът Бил написа в еврохолд:

кефите :
                    особенно 4и4и дето има -20% стоп лосс и +15 % таргет
                    малоумна работа

и онези професионалисти дето те съветват тиа работи да си заврат дипломите некъде щото на всички им писна от нескопосани анализи
                    .................................................. .............
                    всъщност 4и4и не ми изглежда глупав така че поста ще го приема като опит за манипулация

п.п. Не беше манипулация /виж. и другите ми постове тогава /
                    Да загубих , някой ми прибра стоп лосса

новака написа:"хахаха
                    тая вечер е яко
                    не ,
                    ще му прибера стоп лоса на 4и4и "

борсалино написа:
                    "E, яко е!! Novak, наздраве! "

продигал написа :
                    ........,абе знаем какво е писал тогава ,може и той да ми е гепил стоп лосса / нАЛЕ все УСРЕДНЯВА ,А 2.50лв, вси е твърде добре , ами 9 ЛВ !!!

послепис : не е грешно ,да сгрешиш ,има грешка ,има и прошка !
                    Моята прошка ми я подсказа Форекс МАСТЕРС : приемаш загубата ,отиваш на преферинциални депозити /2008- 2010/ и си пиеш спокойно питието !
                    Та така Проди ,
                    -парите избих /банк.документи/,
                    -питието не смених
                    -и на върхът отново се качих !
                    ти продигал ,обаче :
                    се инатиш ,като магаре на мост ,
                    припознавайки непрекъснато желаното за действителност !/ако си ме разбрал ,де /
                    Last edited by 4i4ko Pari4ko; 01.10.2010, 22:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                      http://www.capital.bg/biznes/kompani...ach_po_miarka/

Никой нищо за търговите . Купувача чака инвеститор може би тогава ......
                      Етропал продаден на 100 % ..
                      Бертрам .. вярно ли е...
                      мече,
                      що мене ме питаш ?
                      общо взето им се получи добре...е не най-добре, но за така създадената ситуация е ок.

сега чакаме търгови.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/kompani...ach_po_miarka/

Никой нищо за търговите . Купувача чака инвеститор може би тогава ......
                        Етропал продаден на 100 % ..
                        Бертрам .. вярно ли е...
                        Last edited by meche_cveti93; 01.10.2010, 18:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                          Moже ли да те помоля да попиташ проди как се е справил в зеновия диапазон 9 кинта - 80 стинки...
                          Що през мацката питаш, да не си ми сърдит нещо

Добре съм се справил, как иначе

На тази борса сме само отличници!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            този го накензаха на 3 кинта. доколкото си спомням. Яко дрискане си беше. От 3 кинта до 0,9 ... без коментар.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                              Чичи, това е била екстра средна като за началото на 2008
                              Ако намекваш че съм ги продал на теб, че да загубиш 30% за седмица, си спомни че ти като влиза на тези нива те съветваха няколко ИП и голяма банка, срещу заплащане при това, та се сърди на тях. Не че те са знаели че Леман ще фалира и са ти виновни.. Така са го виждали, така са те посъветвали.

Още малко ще кажеш, че Глобул наляха впоследствие 50 мил. за 20% от застраховането им, заради оптимистите във форума на инвестор, айде по-сериозно.

Колкото до фундамента и перспективите, очевидно са се подобрили оттогава, поради това и клечите наоколо.

Е, на пазарите и особено на БФБ голямо зле със сантимента в последните години, ама се случват такива променливи настроения с малките деца и младите пазари, налЕ.

Със здраве
                              този го накензаха на 3 кинта. доколкото си спомням. Яко дрискане си беше. От 3 кинта до 0,9 ... без коментар.
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Пак се правиш на недоразбрал бастун!
                                Нямам проблем да кажеш лошо за акцията, но ти не казва нищо конкретно, не си написал факти, негативни новини, нищо. Просто като Вуте казваш: "Не знам кака, ама и така не е".
                                Казах ти, като си голям спец кажи си алтернативите които предпочиташ и след време ни натърквай носовете че си бил прав.
                                Но не, теб като те е страх да купуваш сега, значи тези които поемат риска са балами, а ти умник!

Коментар

Working...
                                X