IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хе-хе, Борисе, ама ти верно си голям сектант - за акцията или добро или нищо
    Иначе почват каруцарски ругатни и лични обиди
    Май напоследък си доста комплексиран и изнервен
    Last edited by Valuator; 30.09.2010, 13:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
      Тук доста ще има да почакаш, докато в този регион на света тръгнат "да се продават много коли и се пишат много полици", което да се отрази в цената на акцията. Еврохолд може и да стане интересен на сериозните портфейлни инвеститори, когато компанията стане предвидима и мениджмънта започне да спазва прогнозите, които сам дава. А през всичкото това време ще има доста по-интересни инвестиционни алтернативи (не задължително в акции и не само в България).
      Ама като си толкова наясно с алтернативите, кво ти бърка Еврохолд отзад, че влизаш тук да ни даваш акъл. Инвестирай си дето знаеш и се кефи!
      А прогнозите от преди кризата кой успя да ги спази бе философе!? Монбат ли, Софарма ли, Дойче банк ли, кой успя!? Може би само ти, щото си много печен
      Да...ви.и. коплексарите, дето сте налазили форума само за да се правите на велики без да сте постнали едно свое инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Ами има хора на които и пръст да им покажеш, се смеят. Това е по-скоро в сферата на медицината.

А цената къде е била съм гледал когато е трябвало.

Няма да те цитирам пак, но я кажи - щракна ли мечия капан и кои попаднаха в него? Доста са, но ще подскажа някои - започват с про; сym; и пор ...
        Някои от тях даже вече се учат и отчети да четат - както казва народа - сетила се мара да се побара.

ПС
        Айде - нови отчети се задават - да трупате "опит".
        Гледам сън не те е хванал - първо публикация в 00:46, после "За последно променено от Факушкa : Днес в 02:58"
        Радвам се и, че така грижливо изучаваш 'творчеството' ми - това ме кара да се чувствам значим. Направо си мисля дали да не говоря с някое издателство - как иначе при такъв интерес.
        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko Разгледай мнение

"Моята средна цена е под 5 лева, но от 7.2 на сам не съм спирал да допълвам, защото таргета ми е доста по-висок на база сегашния фундамент и преспективи пред холдинга. "
          Чичи, това е била екстра средна като за началото на 2008
          Ако намекваш че съм ги продал на теб, че да загубиш 30% за седмица, си спомни че ти като влиза на тези нива те съветваха няколко ИП и голяма банка, срещу заплащане при това, та се сърди на тях. Не че те са знаели че Леман ще фалира и са ти виновни.. Така са го виждали, така са те посъветвали.

Още малко ще кажеш, че Глобул наляха впоследствие 50 мил. за 20% от застраховането им, заради оптимистите във форума на инвестор, айде по-сериозно.

Колкото до фундамента и перспективите, очевидно са се подобрили оттогава, поради това и клечите наоколо.

Е, на пазарите и особено на БФБ голямо зле със сантимента в последните години, ама се случват такива променливи настроения с малките деца и младите пазари, налЕ.

Със здраве

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
            Хехе пак ме разсмя - направо ми направи реклама.

Поне да беше погледнал къде е цената 3 месеца по-късно преди да ме "компрометираш" публично.

http://://www..bg//history/1236/dail...010-09-29.html

Смях.

ПС. И много моля за обидите тук отговарят други лица.
            Ами има хора на които и пръст да им покажеш, се смеят. Това е по-скоро в сферата на медицината.

А цената къде е била съм гледал когато е трябвало.

Няма да те цитирам пак, но я кажи - щракна ли мечия капан и кои попаднаха в него? Доста са, но ще подскажа някои - започват с про; сym; и пор ...
            Някои от тях даже вече се учат и отчети да четат - както казва народа - сетила се мара да се побара.

ПС
            Айде - нови отчети се задават - да трупате "опит".
            Last edited by Факушкa; 30.09.2010, 02:58.

Коментар

Поне да беше погледнал къде е цената 3 месеца по-късно преди да ме "компрометираш" публично.

http://www.investor.bg/companies/his...010-09-29.html

Смях.
              прав си , СМЯХ ,ГОЛЯМ СМЯХ !!!!
              смях е да напишеш :

продигал написа :

"Когато цената стане безобразно ниска купувам и големи за мен количества, като такива нива бяха 7.2, 6.7, 6.5 лева "
              после пак ,
              продигал написа:

"Моята средна цена е под 5 лева, но от 7.2 на сам не съм спирал да допълвам, защото таргета ми е доста по-висок на база сегашния фундамент и преспективи пред холдинга. "

п.п.
              -днес цената е 0.91 лв за акция !

-оборотът е ,колкото на една баничарница !
              -fre floate продължава ревниво да се крие !
              -дивиденти- йок ,
              -инстуционални инвеститори -йок!
              -за съжаление и чуждестранен спекулативен капитал -йок !
              -останаха добронамерени чичковци
              / а бяха млади ,когато купуваха / ,
              които добронамерено ни увещават да закупим от въпросната акция !

т.е. предлагат мераклийски акции ,на по-големи мераклии !!Това добре !

Лошото е ,че предлагайки ги ,
              въпросните дългосрочни инвеститори ПЛАЧАТ :

--за наранените си души !
              -за несбъднати те си мечти !
              -за пропиляните семейни пари !

п.п. Всеки може да загуби !

Но да загубиш почти всичко
              /трябва 900 % повишение ,за да се достигнат нивата на които продигал , кюмюрчо и др. усредняваха и усредняваха/

и да не вярваш ,на тези ,които те предупреждаваха и предупреждават ,
              да продължаваш ,да ПЛАЧЕШ , просто е :

" Смешен плач " Хр. Ботев
              Last edited by 4i4ko Pari4ko; 30.09.2010, 00:24.

Коментар

Някой каза, че нещо ще чакал 4.10.
                Май може и по-рано да го дочака.
                Аз ще си чакам поне 7.21, на това 4.10 друг да ти продава

Коментар

Ами веселба я, но обидите не помагат май, аааа?

Пророк се оказа ти за пътя, откри се.
                  И така - уверено върви накъм 63 стинки...

http://www.investor.bg/companies/his...010-09-29.html

Смях.

Не-заслужил инвеститор

Коментар

Факушка пак акушка.

Прочети няколко пъти това което си цитирал и ще ти стане ясно колко си далеч от истината.

Веселба
                    Ами веселба я, но обидите не помагат май, аааа?

Първоначално изпратено от На 13.03.2008cymru Разгледай мнение
                    Ако не друго - на доста мечки от кота 5,60 им свиха сърмите днес - следващите мечки на кота 6,30 с водач

Forest Master ще бъдат отстреляни в следващите месеци и после пътят е открит.
                    Пророк се оказа ти за пътя, откри се.
                    И така - уверено върви накъм 63 стинки...

Коментар

• Факушка пак акушка.

Прочети няколко пъти това което си цитирал и ще ти стане ясно колко си далеч от истината.

Веселба
                      Не-заслужил инвеститор

Коментар

Еврохолда - Бог да го прости.
                        Ако е така,още утре ще запаля една свещичка от мен,преподобния
                        http://yfrog.com/j0pavelrizhenko26j
                        Last edited by Gaki; 29.09.2010, 17:45.

Коментар

• мече,
                          сигурно хубави заплати са давали щом човекът вади такава пачка. Майтапа настрана..интересно е откъде му е финансирането?!?:
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                            Някой каза, че нещо ще чакал 4.10.
                            Май може и по-рано да го дочака.

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/09...ch_na_vsichki/

Коментар

• Първоначално изпратено от Борис Разгледай мнение
                                стискай депозита и не философствай много
                                ще се включиш по-натам, когато се продават много коли и се пишат много полици, нищо че цената ще е в пъти над сегашната, стадото винаги се включва накрая
                                E да де, ама

Продължава спадът на продажбите на автомобили

Та така:
                                70% спад при продажбите на коли на лизинг през 2009-та;

През първите три месеца на 2010 г. продажбата на нови коли у нас е спаднала почти наполовина в сравнение със същия период на миналата година

И още:
                                ...Ето какво каза още по темата Теодор Маринов: „Нашите обеми са свързани с точно с пазарите на този вид стоки – тоест, ако се продават 70% или 65% по-малко автомобили съответно има и лизинговани 65% по-малко автомобили. Точно това стана миналата година. При транспортните средства особено спадът беше дори по-голям. При някои видове оборудвания пък беше по-малък – от порядъка на 40-50%, но имаше буквално срив в обемите на сключените сделки. Има около 15% спад на лизинговите вземания. Тоест портфейлите на лизинговите дружества за периода от 1 януари до края на 2009 г. реално са спаднали с около 15%.
                                Ако тази година реализират 50% спад, при положение и че
                                Има около 15% спад на лизинговите вземания
                                които вземания са за автомобили лизнати преди спада, то нещата изглеждат катастрофални.
                                Ако продължи така, най-големи шансове за оцеляване ще имат първите с няй-голям дял, а именно Тойота, Пежо, Фолксваген.
                                От останалите, някои ще оцелеят, а други - не.

ПС
                                Еврохолда - Бог да го прости.

Коментар

Working...
                                X