Първоначално изпратено от vinkel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение20000 х 2.2
P.S. Ако има интерес ще има още .
100 К са до до последния на леФче....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеОт мен също има едни 1000 лв.Нека някой от колегите да даде предложение при кого да депозираме сумите.Имам съмнения относно насрещната страна-както писах по-долу-лицето лъже
чувал ли си такова лице....
Утре ги депозирай в центъра при някой ...
Баса е 100 лв.... на цена 1,7 при ХИМ обикновени до 31 юли.....
после ми пиши на лични...
Стефчо -Батката ,като си оправи вересиите ,тогава ще го цицам..
сега ще го оставя да изплува...някога...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеНе знам кво буксува, но само днес от Хим имам печалба няколко чиновнически заплати.. Ти май чиновник беше ако не се лъжа..
даже ,не е смешно....
100 К по 1,5- 2 стотинки 1500 - 2000 лева ......
Да виждаш 200 К да са минали....
Аз с 3000 акции от Стара планина ги направих..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеДай цена и количество
P.S. Ако има интерес ще има още .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеСъвсем сериозно питам , защото не го виждам . Ако го видиш му кажи че аз го чакам по-горе .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеТи сериозно ли или се бъзикаш.Нали не очакваш оферта 100000 на 2,1.Вчера писах по въпроса.Чака малко по-долу за сривльовци и пакети-ама нещо няма и от двете
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеКъде се покри големия купувач ?!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВинс ,
защо се хабя ,ами имам бас тук и гледам вложението си....
Имам на борсата близо 90 % успеваемост при дадени прогнозни цени...
когато водихме зимата този спор .. ХИМ беше над 1,7... а ти продаде под 1,3... където стоя цяла година..
Сега е 2 лв и давам прогноза за 1,7 до шест месеца....
Тук тогава пак ми направихте другарски съд и пак батя ,полки и някой други но после цяла година тихо...
Сега залагам 100 кинта срещу всеки който каже ,че ХИМ обикн. до шест месеца няма да падне до 1,7 лв....
Така се разговаря с някой " грамотни" ....
чакам оферти....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВреме е смешкото да изгуби малко пари от грешните си прогнози които ръси с тонове във форума без никакви последствия.
Залагам 10*100 т.е. 1 000 лв.(вместо 10 форумци) че няма да видим цена от 1,70 при Хим следващите 6 месеца!
Готов си смешко. Сядай си на гъза и чакай да видим кой ще плаща на 23 Юли!
п.п. цитатите се виждат дори в игнора...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВреме е смешкото да изгуби малко пари от грешните си прогнози които ръси с тонове във форума без никакви последствия.
Залагам 10*100 т.е. 1 000 лв.(вместо 10 форумци) че няма да видим цена от 1,70 при Хим следващите 6 месеца!
Коментар
� -
Време е смешкото да изгуби малко пари от грешните си прогнози които ръси с тонове във форума без никакви последствия.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВинс ,
защо се хабя ,ами имам бас тук и гледам вложението си....
Имам на борсата близо 90 % успеваемост при дадени прогнозни цени...
когато водихме зимата този спор .. ХИМ беше над 1,7... а ти продаде под 1,3... където стоя цяла година..
Сега е 2 лв и давам прогноза за 1,7 до шест месеца....
Тук тогава пак ми направихте другарски съд и пак батя ,полки и някой други но после цяла година тихо...
Сега залагам 100 кинта срещу всеки който каже ,че ХИМ обикн. до шест месеца няма да падне до 1,7 лв....
Така се разговаря с някой " грамотни" ....
чакам оферти....препоръки не давам
Коментар
�
Коментар