IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
    20000 х 2.2

P.S. Ако има интерес ще има още .
    Колега,дай нещо в спреда или малко над него,щото това е несериозно.И както казах купувача е голям-какви са тия смешни 20000- с такива цифри ще си по-актуален по други неликвидни позиции

Коментар

20000 х 2.2

100 К са до до последния на леФче....

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
        От мен също има едни 1000 лв.Нека някой от колегите да даде предложение при кого да депозираме сумите.Имам съмнения относно насрещната страна-както писах по-долу-лицето лъже
        Ами при нотариус....
        чувал ли си такова лице....
        Утре ги депозирай в центъра при някой ...
        Баса е 100 лв.... на цена 1,7 при ХИМ обикновени до 31 юли.....
        после ми пиши на лични...
        Стефчо -Батката ,като си оправи вересиите ,тогава ще го цицам..
        сега ще го оставя да изплува...някога...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
          Не знам кво буксува, но само днес от Хим имам печалба няколко чиновнически заплати.. Ти май чиновник беше ако не се лъжа..
          А спри се...
          даже ,не е смешно....
          100 К по 1,5- 2 стотинки 1500 - 2000 лева ......
          Да виждаш 200 К да са минали....
          Аз с 3000 акции от Стара планина ги направих..

Коментар

Дай цена и количество
            20000 х 2.2

Коментар

Съвсем сериозно питам , защото не го виждам . Ако го видиш му кажи че аз го чакам по-горе .
              Дай цена и количество

Коментар

Ти сериозно ли или се бъзикаш.Нали не очакваш оферта 100000 на 2,1.Вчера писах по въпроса.Чака малко по-долу за сривльовци и пакети-ама нещо няма и от двете
                Съвсем сериозно питам , защото не го виждам . Ако го видиш му кажи че аз го чакам по-горе .

Коментар

Къде се покри големия купувач ?!
                  Ти сериозно ли или се бъзикаш.Нали не очакваш оферта 100000 на 2,1.Вчера писах по въпроса.Чака малко по-долу за сривльовци и пакети-ама нещо няма и от двете

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Винс ,
                    защо се хабя ,ами имам бас тук и гледам вложението си....
                    Имам на борсата близо 90 % успеваемост при дадени прогнозни цени...
                    когато водихме зимата този спор .. ХИМ беше над 1,7... а ти продаде под 1,3... където стоя цяла година..
                    Сега е 2 лв и давам прогноза за 1,7 до шест месеца....
                    Тук тогава пак ми направихте другарски съд и пак батя ,полки и някой други но после цяла година тихо...
                    Сега залагам 100 кинта срещу всеки който каже ,че ХИМ обикн. до шест месеца няма да падне до 1,7 лв....
                    Така се разговаря с някой " грамотни" ....
                    чакам оферти....
                    От мен също има едни 1000 лв.Нека някой от колегите да даде предложение при кого да депозираме сумите.Имам съмнения относно насрещната страна-както писах по-долу-лицето лъже

Коментар

• Къде се покри големия купувач ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Време е смешкото да изгуби малко пари от грешните си прогнози които ръси с тонове във форума без никакви последствия.
                        Залагам 10*100 т.е. 1 000 лв.(вместо 10 форумци) че няма да видим цена от 1,70 при Хим следващите 6 месеца!
                        Готов си смешко. Сядай си на гъза и чакай да видим кой ще плаща на 23 Юли!

п.п. цитатите се виждат дори в игнора...
                        Монти май избяга :-Р

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Време е смешкото да изгуби малко пари от грешните си прогнози които ръси с тонове във форума без никакви последствия.
                          Залагам 10*100 т.е. 1 000 лв.(вместо 10 форумци) че няма да видим цена от 1,70 при Хим следващите 6 месеца!

Монти за това ти говорех от преди 1 година................................. а сега ти си наход, нека по-умният да спечели повече пари

Коментар

• Време е смешкото да изгуби малко пари от грешните си прогнози които ръси с тонове във форума без никакви последствия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Винс ,
                              защо се хабя ,ами имам бас тук и гледам вложението си....
                              Имам на борсата близо 90 % успеваемост при дадени прогнозни цени...
                              когато водихме зимата този спор .. ХИМ беше над 1,7... а ти продаде под 1,3... където стоя цяла година..
                              Сега е 2 лв и давам прогноза за 1,7 до шест месеца....
                              Тук тогава пак ми направихте другарски съд и пак батя ,полки и някой други но после цяла година тихо...
                              Сега залагам 100 кинта срещу всеки който каже ,че ХИМ обикн. до шест месеца няма да падне до 1,7 лв....
                              Така се разговаря с някой " грамотни" ....
                              чакам оферти....
                              Монти, 100-те лева бих ти ги взел с удоволствие, но в предложението ти има един съществен пропуск...И понеже гледаш миналите години дай прогноза от къде ще мине преди да върне на 1,7...Тогава ще се хвана с теб на басчето
                              препоръки не давам

Коментар

• По всички позиции биковете ревът /Бабо Мецо я ела да те направим на кайма/.

Коментар

X