If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Поиграх си малко с калкулатора.
Некой ахмак продаде 13,370 на пазарна на 2.33, секунди преди това цената беше 2.38 и секунди след това отново върна на 2.38. Т.е спокойно можем да кажем, че загуби за 2 секунди 5 стотинки на бройка или 0.05*13,370=670 кинта.
Абе тук да не разцъкват некви шейхове бе? За които 700 кинта не са нищо????
Или пак некой селски брокер се е развилнял и е прецакал клиента от мързел?
Не съм продавал, но ми се вижда доста наивно това мислене.
Некой ахмак продаде 13,370 на пазарна на 2.33, секунди преди това цената беше 2.38 и секунди след това отново върна на 2.38.
С колко върна, с 13,370 бр. или с 5 бр.?
Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Некой ахмак продаде 13,370 на пазарна на 2.33, секунди преди това цената беше 2.38 и секунди след това отново върна на 2.38. Т.е спокойно можем да кажем, че загуби за 2 секунди 5 стотинки на бройка или 0.05*13,370=670 кинта.
Абе тук да не разцъкват некви шейхове бе? За които 700 кинта не са нищо????
Или пак некой селски брокер се е развилнял и е прецакал клиента от мързел?
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Ако пощите са приключили или пък са решили да се оттеглят към по-високи нива, няма какво да спре изригването на позицията днес. Просто търсенето е силно а предлагането на тези нива - рехаво
Maxilla am утре като почне войната ща те видя как ще се усмихваш или ще пиеш студено пък солена вода от черно море
Колега, оценявам загрижеността ти за инвестиралите в ХИМА и за мен персонално! Но няма нужда! Тук сме пълнолетни и вероятно с представа за рисковете! Това са елементарни тактически ходове- аз очаквам нагоре- купувам! Ти очакваш надоле- продаваш! Обаче стоиш в темата и сипеш пророчества?!?
,................ то флагманът би трябвало да има по-голяма заслуга за това от доневия балон Нима имате повече вяра в доневия мажо, спрямо флагмановия мажо ???? )))
не е препоръка
Падре , май има значение ,- Кой , кой , кой кара влака , -не че не съм ощипан по Доневски , но той си води хорото , а при Флагмана - чакаме външна намеса .
Коментар