If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
пълни глупости са това дето го пишеш.истината е че навън пазарите са вече близо до точката на кипене и използваме момента на бфб за финален кратък спринт да влязат балъците и да сурнем софикса на 250 след това.по отношение на хима аз акции нямам тука сега но на 0.6-0.7 лв ще накупя яко
Я ти обясни какво става с ФФ като си такъв разбирач...
Булбанк много чужденци я ползват като банка депозитар. Купуват си акции и тя им ги съхранява в ЦД на свое име. Така там се образува един пакет акции, който е на няколко клиента. Този пакат може да го видиш в доклада към годишния, консолидиран, одитиран отчет ( на стр. 70-71 май беше). Та към края на 2012 беше над 5 млн. акции, т.е. над 2% от капитала на Хим.
За целите на наредбата за маржин и къси от БФБ ползват за фри-флот само пакети под 2%. И съответно когато някой чужденче купи или продаде акции на Хим, ФФ мърда.
Доскоро падаше, защото явно имаше голям продавач, клиент на Булбанк, който продаваше и през ПФБК. Кошничката му обаче се изпразни. Затова и акцията се отпуши да върви над 1,32. Сега пък разни чужденци, през пфбк и Булбанк явно купуват и съответно пакета при Булбанк пак расте и ФФ намалява.
Това е, надявам се да съм бил полезен!
пълни глупости са това дето го пишеш.истината е че навън пазарите са вече близо до точката на кипене и използваме момента на бфб за финален кратък спринт да влязат балъците и да сурнем софикса на 250 след това.по отношение на хима аз акции нямам тука сега но на 0.6-0.7 лв ще накупя яко
Монти, не искам да се заяждам но ти не коментира ли наскоро че е по добре да инвестираш в Петрол от колкото в Хима, а цената беше към 6 лв
Разбира се ...
купувах и продавах над 4 пъти от 6 до 6,5 лв..
после почнах да купувам до 4,5 после до 2...
та какво не стана ясно....питаше
да съм си хванал косите да си ги скубя..
колко да е смешно ,аз чакам нови развития...
за сведение ,Събев го бяха фалирали още 2008 г. а той направи акцията си на 10,8 ...от 2лв... шест пъти....
завики кой е шефа в момента и каква му е целта...
само по пътя край морето има 10 - 15 бензиностанции на Петрол... възлови...
Монти, не искам да се заяждам но ти не коментира ли наскоро че е по добре да инвестираш в Петрол от колкото в Хима, а цената беше към 6 лв
Гугутките тепърва ще се вайкат какво става при Хим
Ама защо!??, на какво основание!?? ... и онова от графиката "емоциите на тренда" - "Още луди да загубят парите си"... и току преди върха и гугутките се престрашават да си купят
Класика!
Булбанк много чужденци я ползват като банка депозитар. Купуват си акции и тя им ги съхранява в ЦД на свое име. Така там се образува един пакет акции, който е на няколко клиента. Този пакат може да го видиш в доклада към годишния, консолидиран, одитиран отчет ( на стр. 70-71 май беше). Та към края на 2012 беше над 5 млн. акции, т.е. над 2% от капитала на Хим.
За целите на наредбата за маржин и къси от БФБ ползват за фри-флот само пакети под 2%. И съответно когато някой чужденче купи или продаде акции на Хим, ФФ мърда.
Доскоро падаше, защото явно имаше голям продавач, клиент на Булбанк, който продаваше и през ПФБК. Кошничката му обаче се изпразни. Затова и акцията се отпуши да върви над 1,32. Сега пък разни чужденци, през пфбк и Булбанк явно купуват и съответно пакета при Булбанк пак расте и ФФ намалява.
Аз като стигна таргета ,продавам...
Ако си забелязал ,дадох таргети на Енерго про Мрежи ,Продажби , Формопласт , Етропал , БТН за трерото тримесечие... и70 % ги улучих и продадох...
А за чуждестранните инвеститори...
Те продават вече 5 години.... тук...
Искаш ли да ти дам таргети за Енерго Про мрежи и продажби...
за Монбат за Чез , стара планина , НИКА ,ЕМКА Формопласт , Ланд ,ЕУБГ и Етропал...БТН и КОРП ,Софарма и сие..
всичките са с 10-30 процента по високи от моментните...
Ако си забелязал ,дадох таргети на Енерго про Мрежи ,Продажби , Формопласт , Етропал , БТН за трерото тримесечие... и70 % ги улучих и продадох...
за Монбат за Чез , стара планина , НИКА ,ЕМКА Формопласт , Ланд ,ЕУБГ и Етропал...БТН и КОРП ,Софарма и сие..
Интересна ми е прогнозата ти за ЕУБГ. Тук се стремя да продам на 1.65. Утопично ли звучи?
Монти, ако случайно продам(не и на тези нива), кое му е лошото? Ти като си достигнеш таргета какво правиШ? А ако си чуждестранен инвеститор, тук няма ли да купиш?
за да продадеш ли...
Мисля ,че през февруари бяхте на 1,68-1,7...
този който купува сега ,каква визия има....
да кажем в Енергото и Чез.. ще купят ПФ съгласие и другите ...
да кажем в НИКА и емка и Стара планина ще купят АЛИАНЦ...
да кажем в Софарма - обратното ,както в монбат ...
да кажем в Корп и БТН- мустака...
ФИБ- цеко...
А тук ,кой .... и защо...
Монти, ако случайно продам(не и на тези нива), кое му е лошото? Ти като си достигнеш таргета какво правиШ? А ако си чуждестранен инвеститор, тук няма ли да купиш?
Хайде де, на последния вагон на стълбичката има едно две места за добри спринтьори..
за да продадеш ли...
Мисля ,че през февруари бяхте на 1,68-1,7...
този който купува сега ,каква визия има....
да кажем в Енергото и Чез.. ще купят ПФ съгласие и другите ...
да кажем в НИКА и емка и Стара планина ще купят АЛИАНЦ...
да кажем в Софарма - обратното ,както в монбат ...
да кажем в Корп и БТН- мустака...
ФИБ- цеко...
А тук ,кой .... и защо...
Коментар