IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнение
    до кой февруари
    16-ти примерно Тогава беше ударила цената 1.70лв

Коментар

• Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнение
      до кой февруари
      2019 г

Коментар

• до кой февруари

Коментар

• Остава само днес, че другите 2 дни ще се точи ножа . И от понеделник дано да продължим така. Дано както миналата година стана да стане и сега така поне до края на Февруари да има силен ръст, ако продължи пък - Бонус
          Last edited by Petar; 06.12.2013, 14:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
            Дебелите пакети кой ги взе?
            Най-вероятно някои позитивно настоени инвеститори

Днес и следващите 1-2 дни ще са дните на истината за акцията:

След това би трябвало доста по-лесно да мине и предишния връх на 1.70.
            Ако естествено успее да мине трайно и да стои стабилно над сегашните цени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Carl Johnson Разгледай мнение
              Силно ме съмнява, освен ако не говориш за Велграф, Галата или Емпи...
              Ликвидните тимаджийски акции си ги търгуваме ние и чужденците доста по-активно в последно време.
              Дебелите пакети кой ги взе?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ned Разгледай мнение
                Като гледам търговията, масово се търгуват тимаджийските акции, което ме навява мисълта, че вероятно основен двигател на покупките са пенсионните фондове от групата. Наближава края на годината и ще трябва да се показва доходност!
                Силно ме съмнява, освен ако не говориш за Велграф, Галата или Емпи...
                Ликвидните тимаджийски акции си ги търгуваме ние и чужденците доста по-активно в последно време.

Коментар

• На мен ли само така ми се струва, но при обикновените отслабва натискът върху цената? При прив-а все още има големи бройки, но май и там още има някое друго кюфте да мине.

* не е препоръка

Коментар

• Като гледам търговията, масово се търгуват тимаджийските акции, което ме навява мисълта, че вероятно основен двигател на покупките са пенсионните фондове от групата. Наближава края на годината и ще трябва да се показва доходност!

Коментар

• Алооооо забравихте едно вагонче
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Кой каза 1.60? Успех!!!

Коментар

• Имам добра новина - намерих пари за коледното парти на миноритарите в Химипорт наричано за краткост КПМХ за което съм писал няколко пъти преди в темата. Значи днес замених 100-те си биткойна за 100 акции на Петрол. Които първо им направих репо при Денис Ершов за 1,2лв. бройката, а после продадох на Митко Събев по 3,2 лв. парчето. Не се изненадвайте, при акциите на Петрол не важат стандартните правила, и можеш да си продаваш колкото си искаш и на когото си искаш без да имаш право да го правиш.
                          Та така изкарах 460 лв. за КПМХ. И даже вече има резервация в пиано бар "Арбат", а после афтър парти в "Найт флайт", и тъкмо ще питаме Петко има ли нещо вярно в слуховете, че ще листва заведението на БФБ. За повече инфо на лични.
                          Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Браво, браво, няколко дни приличен ръст, добри обеми, много сделки-припомняме си търговията от преди 2008 г., макар този ръст да е очакван от мен, обикновено така се случва декември! Нека ръстът да е траен, пък и с по-малки проценти, нека и да е и по другите ликвидни позиции!

Коментар

• Харе Харе, хоп хоп и последно 10! http://www.youtube.com/watch?v=P9sQZLtsfp8
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                                Хима дърпа целият Софикс Трябва да свикваме с това
                                Ако вземат и другите 3 холдинга се събудят, софикс отиде на 600 до коледа

Коментар

Working...
                                X