If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Остава само днес, че другите 2 дни ще се точи ножа . И от понеделник дано да продължим така. Дано както миналата година стана да стане и сега така поне до края на Февруари да има силен ръст, ако продължи пък - Бонус
Силно ме съмнява, освен ако не говориш за Велграф, Галата или Емпи...
Ликвидните тимаджийски акции си ги търгуваме ние и чужденците доста по-активно в последно време.
Като гледам търговията, масово се търгуват тимаджийските акции, което ме навява мисълта, че вероятно основен двигател на покупките са пенсионните фондове от групата. Наближава края на годината и ще трябва да се показва доходност!
Силно ме съмнява, освен ако не говориш за Велграф, Галата или Емпи...
Ликвидните тимаджийски акции си ги търгуваме ние и чужденците доста по-активно в последно време.
На мен ли само така ми се струва, но при обикновените отслабва натискът върху цената? При прив-а все още има големи бройки, но май и там още има някое друго кюфте да мине.
Като гледам търговията, масово се търгуват тимаджийските акции, което ме навява мисълта, че вероятно основен двигател на покупките са пенсионните фондове от групата. Наближава края на годината и ще трябва да се показва доходност!
Имам добра новина - намерих пари за коледното парти на миноритарите в Химипорт наричано за краткост КПМХ за което съм писал няколко пъти преди в темата. Значи днес замених 100-те си биткойна за 100 акции на Петрол. Които първо им направих репо при Денис Ершов за 1,2лв. бройката, а после продадох на Митко Събев по 3,2 лв. парчето. Не се изненадвайте, при акциите на Петрол не важат стандартните правила, и можеш да си продаваш колкото си искаш и на когото си искаш без да имаш право да го правиш.
Та така изкарах 460 лв. за КПМХ. И даже вече има резервация в пиано бар "Арбат", а после афтър парти в "Найт флайт", и тъкмо ще питаме Петко има ли нещо вярно в слуховете, че ще листва заведението на БФБ. За повече инфо на лични.
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Браво, браво, няколко дни приличен ръст, добри обеми, много сделки-припомняме си търговията от преди 2008 г., макар този ръст да е очакван от мен, обикновено така се случва декември! Нека ръстът да е траен, пък и с по-малки проценти, нека и да е и по другите ликвидни позиции!
Коментар