IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Е, аз нали го предупредих да се запаси с елачи. От там нататък щом не слуша не мога да го мисля.
    Виж оня дето се водеше някъв мастер как се спотаи и не се появява вече. Пие си успокоителни и антидепресанти и си кротува

Но и ние трябва да проявим разбиране - емоциите на БФБ не понасят на всяка нервна система
    Мастар се казва бате а не мастър - щото е прав отвсякъде и за всичко. Навремето имаше една приказка :
    "Какво е определението за права линия? Това е успоредната на Априлската линя на Партията"
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• trace specheli magistrala w srubsko

http://www.x3news.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
        Почувствах се като в 4-ти клас.Да има фундамент другарю(по мое време беше така).Той е подробно описан в баланса от лявата страна в графата АКТИВИ.Там са подробно описани всички притежавани "неща".И отговарят на една цифричка-8.
        Сори,смених си слушалката и затрих телефона на Джими.Утре ще го издиря и ще ти го пратя да му звъннеш.Прати му поздрави от Дзаката-колегата от БГ
        Блажени са вярващите

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
          Момчета, моля ви малко по-сериозно. Намирате се в инвестиционен форум. На никой не му е интересно историята на моите писания или пък здравословното ми състояние. Хайде да си говорим по същество. Какъв е фундаментът на Химимпорт и има ли Джими Роджърс отворена по позиция тук?
          Почувствах се като в 4-ти клас.Да има фундамент другарю(по мое време беше така).Той е подробно описан в баланса от лявата страна в графата АКТИВИ.Там са подробно описани всички притежавани "неща".И отговарят на една цифричка-8.
          Сори,смених си слушалката и затрих телефона на Джими.Утре ще го издиря и ще ти го пратя да му звъннеш.Прати му поздрави от Дзаката-колегата от БГ

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
            Честито Ви приключила корекциика!!!Затворихме над необходимото за да сме сигурни,че е приключила.Или не-не съм силен вТА,но прави впечатление,че има търсене и няма предлагане-нито едно кюфте за седмицата и само един айсберг видях-днес в началото но 1,298 мисля.По кратко казано отнесохме го като куцо пиле домат това връхче.Къде ще спрем за почивка?Мисля си за едно 1,55.И няма да пропусна да поздравя един мой любимец тук дето все не му отговарят на въпросите и аз като него с едно въпросче-Чакаш ли ги още ония държавните хартиики на 1 лв?
            Недей да се радваш предварително, върхът беше на 1.31...
            The best things in life are free. The second best things are very expensive!
            не е препоръка

Коментар

• Честито Ви приключила корекциика!!!Затворихме над необходимото за да сме сигурни,че е приключила.Или не-не съм силен вТА,но прави впечатление,че има търсене и няма предлагане-нито едно кюфте за седмицата и само един айсберг видях-днес в началото но 1,298 мисля.По кратко казано отнесохме го като куцо пиле домат това връхче.Къде ще спрем за почивка?Мисля си за едно 1,55.И няма да пропусна да поздравя един мой любимец тук дето все не му отговарят на въпросите и аз като него с едно въпросче-Чакаш ли ги още ония държавните хартиики на 1 лв?

Коментар

• Момчета, моля ви малко по-сериозно. Намирате се в инвестиционен форум. На никой не му е интересно историята на моите писания или пък здравословното ми състояние. Хайде да си говорим по същество. Какъв е фундаментът на Химимпорт и има ли Джими Роджърс отворена по позиция тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                  Не го еб.вайте човека, че не е спал от 1 седмица ше вземе да получи някой удар!
                  Е, аз нали го предупредих да се запаси с елачи. От там нататък щом не слуша не мога да го мисля.
                  Виж оня дето се водеше някъв мастер как се спотаи и не се появява вече. Пие си успокоителни и антидепресанти и си кротува

Но и ние трябва да проявим разбиране - емоциите на БФБ не понасят на всяка нервна система

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                    батка, грешиш тотално

get_off се оглежда вече седмица, но за сега без успех явно ................. за 8 дни е изписал около 200 поста в инвестора като преди това не беше се вясвал няколко месеца

get_off, трябва да ти съобщя, че за твое съжаление въпреки нечовешките усилия които полагаш все още цените на акциите са на равнището от 10.януари.2013 когато се появи ти след ъпа който изпусна от 50-80% при различните акции
                    Не го еб.вайте човека, че не е спал от 1 седмица ше вземе да получи някой удар!

Коментар

гетофффффф, скоро ще се оглеждаш като мишле в брашно
                      батка, грешиш тотално

get_off се оглежда вече седмица, но за сега без успех явно ................. за 8 дни е изписал около 200 поста в инвестора като преди това не беше се вясвал няколко месеца

get_off, трябва да ти съобщя, че за твое съжаление въпреки нечовешките усилия които полагаш все още цените на акциите са на равнището от 10.януари.2013 когато се появи ти след ъпа който изпусна от 50-80% при различните акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                        Едно е сигурно. Няма да си купи акции от вас. По-скоро ще ви продаде
                        не е толкова сигурно, колкото че няма да купи от теб... просто защото си с празни ръчички... и пълни очички

гетофффффф, скоро ще се оглеждаш като мишле в брашно

Коментар

Няма да се изненадам.
                          Достатъчно луд и прозорлив е
                          Долу горе като мен
                          Едно е сигурно. Няма да си купи акции от вас. По-скоро ще ви продаде

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            Да не би Джими да е тайния купувач тук
                            Няма да се изненадам.
                            Достатъчно луд и прозорлив е
                            Долу горе като мен

Коментар

• Да не би Джими да е тайния купувач тук

Коментар

• тук преди година задържа за известно време около 1.36-1.40
                                Да очакваме ли подобна съпротива или като всичко друго на БФБ и техническия е напълно безсмислен?

Коментар

Working...
                                X