If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
не съм скопен след 2007 г. Вече съм на all time high, с голяма доза късмет.
Преживях доста и научих доста на пазарите, отново с голяма доза късмет и помощ от приятел (който ме зарази с оптимизъм в тежък момент) и приятели.
От две години вървя и по духовен път, който ме кара да се искам да променя много неща у мен.
Често си мисля, че парите са без смисъл, хората казват "не трупай това което го разяжда ръжда и червей"
Не знам, ще видим
но душата ми не е спокойна
и определено печалбите на борсата не ме кефят вече толкова,
Мразя това как стигам даден таргет и после вдигам летвата
Мразя как човек иска още и още (и аз), мразя много неща, опитвам се да ги държа под око и да не им се давам....
Осло, приятелю, ще те вземем на коледното парти, ще пишеш две сливенски перли, ще ти се видят малко, и ще искаш да си вдигнеш таргета. Ама аз няма да ти дам Щото таргетите са затова, да се спазват, а приятелите да те подсещат
Разбира се партито няма да е в Осло, Норвегия ами в Найт Флайт, София. Резервация вече има, повече подробности на лични, и то само срещу доказателство че притежавате акции от Химипорт.
Поздрави и успех на всички !!!
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Преживях доста и научих доста на пазарите, отново с голяма доза късмет и помощ от приятел (който ме зарази с оптимизъм в тежък момент) и приятели.
От две години вървя и по духовен път, който ме кара да се искам да променя много неща у мен.
Често си мисля, че парите са без смисъл, хората казват "не трупай това което го разяжда ръжда и червей"
Не знам, ще видим
Мразя как човек иска още и още (и аз), мразя много неща, опитвам се да ги държа под око и да не им се давам....
Ето тази част много ми се иска осло да я прочете...
Не знам, ще видим
И сега ни се струва вече много скъпа, а дали боя, който ядохме не ни "скопи" така, че да не виждаме потенциала на борсата, защото много ни е страх да не си изгубим парите!!?!?!
Не съм чул някой насила да го карат да инвестира на борсата...
...
И сега ни се струва вече много скъпа, а дали боя, който ядохме не ни "скопи" така, че да не виждаме потенциала на борсата, защото много ни е страх да не си изгубим парите!!?!?!
...
Ето тази част много ми се иска осло да я прочете...
Много си прав Батя! През 2007 година когато всички се редяха да купуват на 15,16 и дори на 17 и 18 лева компанията в цифри изглеждаше така:
Активи - 2 234 419 000 лева
СК - 379 778 000
BV - 2.29 лева
Пет години по-късно компанията продължава да е най-големия холдинг в БГ и да се развива агресивно, а цифрите са :
пазарна цена - 1.50 лева
Активи - 6 335 822 000 или изменение +184 %
СК - 1 308 521 000 или изменение + 245 %
BV - 4.68 лева изменение + 104 %
За тези години компанията е инвестирала в нови летища и самолети, концесии на пристанища и мн. др., на който му се чете, че не ми се изброяват нещата : http://www.chimimport.bg/uf//dl/Chimimport_2012_BG.pdf
Определено като видиш отчета и си казваш УАУ Рано или късно пазара ще оцени компанията!
Мда, доста бързо свършиха акцийките на заблудените души
Много си прав Батя! През 2007 година когато всички се редяха да купуват на 15,16 и дори на 17 и 18 лева компанията в цифри изглеждаше така:
Активи - 2 234 419 000 лева
СК - 379 778 000
BV - 2.29 лева
Пет години по-късно компанията продължава да е най-големия холдинг в БГ и да се развива агресивно, а цифрите са :
пазарна цена - 1.50 лева
Активи - 6 335 822 000 или изменение +184 %
СК - 1 308 521 000 или изменение + 245 %
BV - 4.68 лева изменение + 104 %
За тези години компанията е инвестирала в нови летища и самолети, концесии на пристанища и мн. др., на който му се чете, че не ми се изброяват нещата : http://www.chimimport.bg/uf//dl/Chimimport_2012_BG.pdf
Коментар