IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• KOулеГИ,

Да намалим малко спама и личните обиди! Ако някой не издържа да си пише на лични моля!

Да се върнем към градивния тон и конструктивния разговор, моЛИМ!

Сполай ви!

P.S. Всеки си решава сам. Аз вече споделих намалявам теглото на групата и пренасочвам в други позиции ..!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      В обяснителен режим ли ме вкарваш...
      Хим буксува и ЗХБГ и ССВ...
      А монбат и Стара планина расте.....това е доказателство за това ,че съм прав...
      Не знам кво буксува, но само днес от Хим имам печалба няколко чиновнически заплати.. Ти май чиновник беше ако не се лъжа..

Коментар

• Монти, ти за бутилка от 60 лева ще пищиш тук и ще дращиш глупости с месеци ли?
        Представям си за 100 лева какъв рев ще бъде... Мерси, но не.. нямаше ли тема "басове и облози" или нещо от сорта, че голяма кафа вече..

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
          Няма група на Батя и група на Монти. Има правещи пари от Хим и Монти.
          В обяснителен режим ли ме вкарваш...
          Хим буксува и ЗХБГ и ССВ...
          А монбат и Стара планина расте.....това е доказателство за това ,че съм прав...

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
            Монти къртиш честно, не забравяй че хима беше на 64 стотинки, цкб на 55 стотинки, зърнени на под 20 стотинки, ти от тогава до сега колко пари направи???? Още преди 1 година ти казах пробвай правилото разбирам много от инвестиции=правя много пари, разбирам повече от другите=правя повече пари от другите, ако батя ти е виновен за входа или изхода при дадена позиция или въртиш бая, бая милиони или имаш проблеми с входа/изхода не само при хима ами навсякъде, и миналата година пак повтаряше как все батя се бил изнизвал, ами монти просто е влизай преди него и излизай преди него, даже може изхода да го правиш на него, някой да не би да ти е вързал ръцете и да не можеш да продадеш или купиш, ето например ти не вярваш в прив. хим и вчера продаде и много правилно, но от твоя гледна точка когато не вярваш в дадена акция ми продай я, вместо да ръсиш глупости по форумите и да ти се присмиват. Успех
            Винс ,
            защо се хабя ,ами имам бас тук и гледам вложението си....
            Имам на борсата близо 90 % успеваемост при дадени прогнозни цени...
            когато водихме зимата този спор .. ХИМ беше над 1,7... а ти продаде под 1,3... където стоя цяла година..
            Сега е 2 лв и давам прогноза за 1,7 до шест месеца....
            Тук тогава пак ми направихте другарски съд и пак батя ,полки и някой други но после цяла година тихо...
            Сега залагам 100 кинта срещу всеки който каже ,че ХИМ обикн. до шест месеца няма да падне до 1,7 лв....
            Така се разговаря с някой " грамотни" ....
            чакам оферти....

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
              Няма група на Батя и група на Монти. Има правещи пари от Хим и Монти.
              Тва е яко!

Коментар

• Няма група на Батя и група на Монти. Има правещи пари от Хим и Монти.

Коментар

Ако хората ,който обвиняват другите за неграмотност , бяха прочели проспектите , на ЗХБГ ,ХИМ ,ХИМ прив....
                  Бяха си направили труда да разберат колко големи инвеститори са напуснали тези компании и бяха прочели как са били прекарани хиляди акционели от Слънце БТ при търговото...
                  Нито дивидент ,нито подкрепа и спад от 90 % ....
                  нямаше да е се доближават до тези компании за по дълго от месец...
                  Това са рискови спекулативни компании и Батя е най големия ми довод за това...ако не е напуснал вече....
                  Такива ,като дзаката са поредния самоубиец ... тук...
                  Всеки има глава на раменете, защо се хабиш

Коментар

• Очвидно, че тази тема ще бъде най-актуалната във форума следващите месеци. Въпросът е, кои ще бъдат пишещите тук - тези от групата на Батя, или тези от групата на Монти

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Продадох...
                    Хазарт не играя с големи суми.....
                    Първо да ти кажа, че нямам нищо против теб и не целя да се заяждам......но

Според менията ти във форума си вадя извода, че голяма част от парите ти са в Петрол, и твърдиш че не играеш хазарт с големи суми !?!?!?!? Извинявай, ама това не е сериозно. Акция която пада с 80% и после се качва с 60% за една седмица, и след още една, отнвоно двуцифрен спад последван от двуцифрен ръст, ако не е хазартна.....
                    Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

Ако хората ,който обвиняват другите за неграмотност , бяха прочели проспектите , на ЗХБГ ,ХИМ ,ХИМ прив....
                      Бяха си направили труда да разберат колко големи инвеститори са напуснали тези компании и бяха прочели как са били прекарани хиляди акционели от Слънце БТ при търговото...
                      Това са рискови спекулативни компании и Батя е най големия ми довод за това...ако не е напуснал вече....
                      Монти къртиш честно, не забравяй че хима беше на 64 стотинки, цкб на 55 стотинки, зърнени на под 20 стотинки, ти от тогава до сега колко пари направи???? Още преди 1 година ти казах пробвай правилото разбирам много от инвестиции=правя много пари, разбирам повече от другите=правя повече пари от другите, ако батя ти е виновен за входа или изхода при дадена позиция или въртиш бая, бая милиони или имаш проблеми с входа/изхода не само при хима ами навсякъде, и миналата година пак повтаряше как все батя се бил изнизвал, ами монти просто е влизай преди него и излизай преди него, даже може изхода да го правиш на него, някой да не би да ти е вързал ръцете и да не можеш да продадеш или купиш, ето например ти не вярваш в прив. хим и вчера продаде и много правилно, но от твоя гледна точка когато не вярваш в дадена акция ми продай я, вместо да ръсиш глупости по форумите и да ти се присмиват. Успех

Коментар

Но има Тексим банк....
                        Тексим-Таксун,банка-фонд,грамотен-неграмотен,истина-лъжа,,,,,,,,,,,,,,

Коментар

Но има Тексим банк....
                          При излизането си на борсата на банката по спомен Монти развиваше идеята, че ТИМ трябва да си помпят акциите за да има кой да им купи банката :-)))) Абсолютно погрешно съждение и времето го доказа :-)))

Един съвет Монти съсредоточи се върху твоите инвестиции и по-малко хейтват тези на другите всеки харчи собствените си пари и има глава на раменете няма нужда от Месията Монти, или който и да било друг!!

Коментар

Каквито мажоритарите ,такива и миноритарите....
                            Никога от 2008 г. не съм бил фен на ТИМ и няма да бъда...
                            А това ,че не разбираш означава ,че си поредния балък който вярва в светлото Тимаджииско бъдеще...
                            Монти, спри се ставаш за смях, сериозно!!! Полседният път когато водехме дискусия на тази тематика цената на х(т)има беше два пъти по-надолу, от тогава насам със сигурност има спечелили!!! Ако с тази риторика на говорене продължаваш ще ставаш постоянно за смях, взимай пример от твоите колеги, я ги виж при леко побутване с рогата от страна на биците как се изпокриха и остана само ти. Иначе и ти все някога ще се окажеш прав например след година на цена по 2 или след 2 години на цена по 3 все някога ще бъдеш от силните на деня
                            Last edited by VINS; 23.01.2014, 12:45.

Коментар

• Ако хората ,който обвиняват другите за неграмотност , бяха прочели проспектите , на ЗХБГ ,ХИМ ,ХИМ прив....

Коментар

Но има Тексим банк....
                                Да пишеш по 10 пъти средно на ден тук, без нито една вярна прогноза и без да имаш акции, си е доста учудващо тъпо и излишно. Явно не ти е неудобно, но то за това си има и подходящите описателни думи (за сега няма да ги използвам).

Коментар

Working...
                                X