IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
    Има - в 13:15 е била
    Гледам в дългия списък със сделки , търся и продължам да не я виждам !??!?!?!?
    Сигурно се отнася за друга година
    МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• А сега ,моля изтриите данните на моя посредник....

Коментар

• Първоначално изпратено от kosuma Разгледай мнение
        всичко е чудесно, но на 22.01 не е имало сделка на цена 2.205 лв./ за брой
        Има - в 13:15 е била

Коментар

• Дата на паричен сетълмент: 24.01.2014

Днес е 23 ,така че още ги имам....

Браво! С типичната смазваща чиновническа акуратност доказа моралното си право да дращиш негативизми в темата на "Химимпорт"АД. В този дух на мисли и доказателства, утре пак ли ще си тук да обясняваш , как правим огромна грешка с нашите си пари?
          Last edited by Хайърсъзов; 23.01.2014, 21:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти
            ПОТВЪРЖДЕНИЕ
            за сделка с финансови инструменти
            № 170...от 22.01.2014

Издател: | Клиент:
            ЕВРО-ФИНАНС АД |
            ЕИК 831136740 |
            София, бул. Хр. Колумб 43 | SWIFT: EUFCBGSF |
            тел.: +359 2 9805657 |
            E-mail:contact@eurofinance.bg |

параметри:

продажба по лимитирана поръчка № 212110 на:

Финансов инструмент /ФИ/: Акции, Привилегировани, Безналични
            Емитент: Химимпорт АД
            ISIN/Борсов код: BG1200001094 / 6C4P
            Брой/Номинал: 1000 броя
            Индикатор купува/продава: S
            Единична цена: 2.205 лв.
            Натрупан купон: лв.
            Съвкупна стойност: 2205.00 лв.
            Дата и време на скл. на сделката: 22.01.2014 13:29
            Разходи - общо: 8,80 лв.
            в т.ч.
            Възнаграждение на ИП: 2.80 лв.
            Други разходи: 6.00 лв.
            Място на изпълнение: XBUL
            Дата на сетълмент ФИ: 24.01.2014
            Дата на паричен сетълмент: 24.01.2014
            Насрещна страна по сделката:

Сметки на ЕВРО-ФИНАНС АД за плащания по сделки с финансови инструменти:
            Банка: Уникредит Булбанк АД, BIC: UNCRBGSF

№ Валута IBAN
            1. BGN BG08UNCR7630102EUROFIN
            2. EUR BG47UNCR7630140EUROFIN
            3. USD BG30UNCR7630111EUROFIN

Днес е 23 ,така че още ги имам....

всичко е чудесно, но на 22.01 не е имало сделка на цена 2.205 лв./ за брой

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
              Извинявам се че се намесвам в спора, но от Монти може много да се научи за БФБ
              от мисирката може да се научи какво не бива да се прави не само на БФБ, но и на международните пазари в частност дойче бьорзе

аз също се присъединявам към мнението, че мисирката има голям принос към инвестиционната мисъл и я нареждам до великите умове на форума като проф. каро например...
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                Монти остави Хим-а, кажи за Петрол-а - кога да чакаме 10 лв?
                Когато върнем старите пари
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Монти остави Хим-а, кажи за Петрол-а - кога да чакаме 10 лв?

Коментар

• Добре, Монти! Благодаря ти, за заострящото вниманието предупреждение . Ще внимавам занапред с Групата. Само след дълбоки дългосрочни анализи и проучвания ще се осмеля да вкарам 200 лева и то за кратко. Загрижеността за чуждите пари никога не е излишна, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                      Какво лошо има в това, да реализираш печалба от трайно възходящо движение?Било от и на гърба на Хим.М? Защо това е проблем за теб?
                      Ако е по логиката на маркета ,щях да ви подкрепям...
                      Възходящото движение е...както идва ,така си отива по някакви си анти пазарни причини...
                      След това тихо и всички сте продали на върха...
                      Стига съм спамил....
                      Но прекалихте с обидите и ме вкарахте в режим на атака и пълно отрицание .....
                      А има какво да напиша за ръководството ... Ферман мога да издам...
                      Нали не забравяте ,че цените стигнаха до 60 ст в ХИМ и 50 ст в ССВ ,да не говорим за 20 ст в ЗХБГ ... а да завода за биодизел... бягащи без гащи ... латвиици , немци шотланци ,американци и какви ли не...
                      Само да се отърват....
                      Там трябва да мислите...
                      Е може пък да са се поправили...
                      Кога ще дойде следващия да продава ....
                      Има вече слухове...
                      Не е препоръка....
                      .,

Коментар

• Само трима са достатъчни, да превърнат форума в цигания. Има си неписани правила, едно от тях е - КИБИЦИТЕ ДА СИ МЪЛЧАТ!

Коментар

Какво лошо има в това, да реализираш печалба от трайно възходящо движение?Било от и на гърба на Хим.М? Защо това е проблем за теб?
                          Монти също има право, защото печалбата на нечии гърбове може ида не я реализираш никога Някой още чакат - няма и десетилетие
                          Не е препоръка! Имам!
                          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                            ОК, радвам се за теб. Надявам се че шамарите в Меком са били полезни за някои инвестори.

Коментирам друг твой пост по долу. Аз лично нямам от тим хартията в момента, с изключение на ЦКБ и Зрънчо по малко, но просто знам че ще влеза в някой момент и според мен имам право да пиша и изказвам мнение за Хим-а, нале
                            Имай си, но ако го правиш по 15 пъти на ден, ще накъртваш, повярвай ми!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Все нови и нови кохорти се включват...
                              Никой не ме попита защо смятам така при такъв свестен мажоритар ,който си подпира акцията и раздава големи дивиденти...
                              Компании който инвеститорите от Азия ,Щатите и Австралия се избиват да влизат...
                              Компании ,който изпълниха всички обещания в проспектите и са със стотици проценти отгоре над цените при ИПО.....
                              Ако мислехте ,че сте прави щяхте да ме оборвате с доводи а не с обиди ..
                              Никой от вас не му пука каво ще стане след шест месеца с ХИМ ... защото логиката ви е дай да прекараме повече балъци ,пък дали ще пада след време ,другите да му мислят..
                              Затова сте толкова изнервени...
                              Защото сте влезли пак и водещата е била алчността а не анализа и разума..
                              Много злоба и нерви и обиди ....а нали чакате 3 лв ... Нали?
                              Трън а .... тояга ви трябва за да ви набие малко акъл...
                              Дано хванете достатъчно " инвеститори" за да не останете с горещите картофи...
                              Пич, ти да не си тръгнал да оправяш света!??!?!?!!??
                              Кому е нужно!??!?!??!?!?!

Don't worry be happy!!!!

Коментар

Нека да оставим въпроса за Меком отворен, ако съм направил грешка, няма да е проблем, да си го призная.Грешка ще е , когато продадеш на загуба. За сега не е така. При едно по добро проучване на темата за Меком, ще се срещне информациата за едни добри печалби от моя страна..
                                ОК, радвам се за теб. Надявам се че шамарите в Меком са били полезни за някои инвестори.

Коментирам друг твой пост по долу. Аз лично нямам от тим хартията в момента, с изключение на ЦКБ и Зрънчо по малко, но просто знам че ще влеза в някой момент и според мен имам право да пиша и изказвам мнение за Хим-а, нале

Коментар

Working...
                                X