Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеНа необразованите манипулатори са им виновни ТИМ.Пишат откровенни лъжи и когато някой ги посочи ясно с пръст са виновни ТИМ.Такъв фонд НЯМА.Не става само с плюене по форумите,трябва и четене и мислене-ама кой каквото може
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕми защо въобще се занимаваш с тях?
Хем некадърни, хем завистливи към успяващите...
Не знаеш ли каква хубава игнор-функция има Инвестора...
макар че може би е гот да им четеш пискливите постчета, когато биците атакуват мощно, а те гледат така -
Ако беше толкова розово положението ,щеше да си сложил 5 К както беше ТИ предложил и приел колегата 15% за твойте подвизи.....а не да се измъкваш по терлици и ни чул ни видял...
Само аз съм те хващал 10 пъти в лъжи манипулации и ....и то в три позиции...
60 % от форума е вече в твоя игноре....
След всеки спад на ТИМ трупата игнорето се увеличава с 10 %....
Сега пусни двата ти допълнителни ника ,да те похвалят какъв брокер си и колко си велик..
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКаквито мажоритарите ,такива и миноритарите....
Никога от 2008 г. не съм бил фен на ТИМ и няма да бъда...
А това ,че не разбираш означава ,че си поредния балък който вярва в светлото Тимаджииско бъдеще...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕми защо въобще се занимаваш с тях?
макар че може би е гот да им четеш пискливите постчета, когато биците атакуват мощно, а те гледат така -
Коментар
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеМного са ми трудни контактите с нискооброзовани хамелеончета.Такъв фонд няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеМного са ми трудни контактите с нискооброзовани хамелеончета.Такъв фонд няма.
Никога от 2008 г. не съм бил фен на ТИМ и няма да бъда...
А това ,че не разбираш означава ,че си поредния балък който вярва в светлото Тимаджииско бъдеще...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМиналата зима ги прави Таксун....
И пак през 130....
май се изказваш неподготвен....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеа ти?
Хазарт не играя с големи суми.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеДа уточним за кви бици става дума , щот тук темата на сантиментално еротична посока се врътна напоследък
Гледам има БФБ бици днес .......
Едно време какви бици имаше
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеБици няма май
Гледам има БФБ бици днес .......Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениекво ти требва
А дотогава - лека и доходоносна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кака Дечка Разгледай мнениеНики, защо ме караш да вадя кирливи семейни ризи във форума
Колко пъти звънна на кака ти когато се прибираше от Дойчланд? А щяхме да ходим най-малкото на фолкпевици?
Ники, тази сутрин си мислех за някакви доставки от Германия, явно ще имаш шанс скоро да си изкупиш минимално моралния дълг към мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеДа не свършиха мечките тука. С едни 4000 акции цената хвръкна, ей... къде сте тръгнали
Коментар
Коментар