IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
    Предпочитам да дебна в ниското. В плитката вода шараните се хващат най-лесно. И за протокола - АТЕРАТА удари нов "ол тиме хай"! Тука кога планирате да се върнете на 19 лева?

Ами не знам дали ще стане някога 19лв....поне в близките 5г.На мен ми стига и 3лв....а при 5лв ...не ми се говори...

Днес ми продадоха през Кобос ....

Коментар

Архитектов, то ако имаше изкупуване, а не разпродажби, цената щеше да се качва, а не да пада. Хеле пък "бясно"! Амчи то целият ви обем за деня е 11к! В добрите години на БФБ, борсовите акули оставяхме толкова по гащите на стриптизьорките на вечер! @Знайко, не са Хартио
      Това ми хареса..

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
        През кой посредник започна да се продава така активно?
        Не са Артио. Нито днес, нито близките дни.
        През различни ИП се продава. А и не е само тук. Както виждаш по целия пазар има някви разпродажби. Не виждам някакви обективни основания и затова си кеширах ЧЕЗ-а за да се възползвам от промоциите тук-там

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          по скоро се запитай кой борсов посредник изкупува толкова бясно продаденото
          Архитектов, то ако имаше изкупуване, а не разпродажби, цената щеше да се качва, а не да пада. Хеле пък "бясно"! Амчи то целият ви обем за деня е 11к! В добрите години на БФБ, борсовите акули оставяхме толкова по гащите на стриптизьорките на вечер!

@Знайко, не са Хартио
          Last edited by SEBULBA; 22.11.2012, 15:36.

Коментар

• ти си знае6 - t

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
              това не ме интересува, а и изкупуване не виждам, а разпродажби, т.е. опитвам се да разбера Артио да не са се завърнали или и без тях потегляме към дъното
              Нямам доказателства, но имам усещенето че повече от седмица вече пак те са тия дето натискат.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                по скоро се запитай кой борсов посредник изкупува толкова бясно продаденото
                това не ме интересува, а и изкупуване не виждам, а разпродажби, т.е. опитвам се да разбера Артио да не са се завърнали или и без тях потегляме към дъното

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                  Напълно възможно е.....
                  Предпочитам да дебна в ниското. В плитката вода шараните се хващат най-лесно. И за протокола - АТЕРАТА удари нов "ол тиме хай"! Тука кога планирате да се върнете на 19 лева?

Коментар

• по скоро се запитай кой борсов посредник изкупува толкова бясно продаденото

Коментар

• През кой посредник започна да се продава така активно?

Коментар

Само да не повтори междувременно фиаското, както стана при Зърнените...
                        Напълно възможно е.....

Коментар

Първо не съм казал нищо за АТЕРА,макар,че вече мисля ще и "мине модата" по обясними причини(има друга тема за това).
                          По обикновените акции тук очаквам печалба ,но след като Артио излезе...или се откаже от излизането.Времеви диапазон не мога да дам,но таргетът ми е 2.40-3.00лв
                          Мисля,ч е като процент нарастване от текущите нива си заслужава чакането.

Не е препоръка
                          Само да не повтори междувременно фиаското, както стана при Зърнените...

Коментар

Колко дивиденти си получил / очакваш да получиш по обикновените акции тук? А и изплатените дивиденти по привигилированите, не могат адекватно да компенсират дори спада на акциите, така, че изгодата е никаква. Виж, например при Атерата, кеф ти дивидент, кеф ди капиталова печалба... ...а бе благодатна работа..
                            Първо не съм казал нищо за АТЕРА,макар,че вече мисля ще и "мине модата" по обясними причини(има друга тема за това).
                            По обикновените акции тук очаквам печалба ,но след като Артио излезе...или се откаже от излизането.Времеви диапазон не мога да дам,но таргетът ми е 2.40-3.00лв
                            Мисля,ч е като процент нарастване от текущите нива си заслужава чакането.

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                              Ракета или Подводница???
                              Aмфибия

Коментар

Проблемът с Артио си остава.За съжаление.

Важното за мен обаче е ,че тук има пари,изплащат се ДИВИДЕНТИТЕ в срок .Тази компания до година-две ще се превърне в НАЙ-ДОБРАТА ДИВИДЕНТНО ОРИЕНТИРАНА на БФБ (за две години са изплатили над 35млн)

За сравнение един прехвален АДСИЦ (ФПП) не изплаща 2млн и тръгва да търси облигационен заем.Не е важно какво обещаваш,а какво извършваш в реалността .

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа
                                Колко дивиденти си получил / очакваш да получиш по обикновените акции тук? А и изплатените дивиденти по привигилированите, не могат адекватно да компенсират дори спада на акциите, така, че изгодата е никаква. Виж, например при Атерата, кеф ти дивидент, кеф ди капиталова печалба... ...а бе благодатна работа..

Коментар

Working...
                                X