If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Брей момчета голяма свада По спокойно да я караме нали сме на зелено. Тук чак на нотариус за 100лв бас се говори абе Монти по спокойно ти казах и не виждам какво толкова си се захванал с Хима. До колкото знам можеш да шортнеш Хима и да направиш някой лев пък тук феновете да му мислим. Мецаните ще се озорят много да свалят цената
Монти така и така си на линия я сподели кои са твоите фаворити за 2014 и да видим в края на годината дали си познал.
темпора, о морес, неграмотник, един ред не можеш да напишеш правилно
Пак си влезал в грешната позиция ,в грешното време .....
Много те бива да определяш ,кое е балон ,кое е шит ,кой е загубено ,но опре ли до теб...
Но в момента си открил Марианската падина... ще ти го припомня след 6 месеца ,както в БТН и куп други.....
Малко провокация и разбрах всички фенове който продадоха пак са се качили на клона а той до дни ще се счупи.... вече няма нови за нагоре.......
даже и в дни като днешния.... когато няколко хитряги се мъчат да изиграят новата вълна от балъци....
Хората и миналото на БФБ са показали..първо ликвидните ,после слаболиквидните , накрая спекулантите и накрая балъците и горещите картофи...
Борсата е начин на печалба на 10 % и то в рамките на 20-30 %...
Останалите са масовка и пушечно песо....
Вчера брокери обявиха корекция по основни позиции.......
Днес един от брокерите на ПФ ,обяви ред е на слаболиквидните...
Утре ще обявят маркета в затишие и прибиране на печалби навсякъде......
През май има избори ,ще има бой по всички фронтове на Европа и слаби индекси...
така ,че нови външни инвеститори няма да има...
Така ,че до февруари ,март ще има хляб ,после ....
Първият български кораб по линията Варна-Кавказ завърши успешно своето тестово плаване извън акваторията на Пристанище "Варна".
Целта на изпитанието е определянето на изправността и маневрените възможности на плавателния съд. След успешните ходови изпитания корабът се очаква официално да поеме първия си рейс по линията Варна - Кавказ.
Новият фериботен кораб „Варна" е собственост на морския оператор „Варнафери" ЕООД, в която равни дялове имат „Български морски флот" (БМФ) и „Българско речно плаване" (БРП).
В края на миналата година „Холдинг БДЖ" ЕАД, „БДЖ - Товарни превози" ЕООД и „Варнафери" ЕООД подписаха, съгласуван с руската страна текст на допълнително споразумение към основната спогодба за експлоатация на фериботната линия Варна - Кавказ, с което „Варнафери" ЕООД се признава за оператор от българска страна по морската отсечка Варна - Кавказ. След включването на българския кораб по тази линия се очаква значително увеличаване на товарооборота на пристанище Варна.
Не обиждай неоснователно всички колеги от форума.И всъщнокт защо пишеш във форума на зомбитата,чието мнение не те интересува?За 100 лв. при нотариус да ходя?!?!Палячо.Първо очаквал оферти,сега се насра от страх.С теб приключих.
Щях да се Очудя ,ако беше свършил по друг начин...
Всеки път едно и също..... от 7 години
Обиди , надменност ,простотия , наглост и накрая патетичен и трагичен пост .... ......
О темпоре , о морис....
Депозирай си твойте 100 и отговаряй само за себе си....
Утре ми дай адреса и телефона .....
Разбира се , че на лични...
Аз със зомбитата от темата нямам работа имам с теб......
Има арбитър нотариус или ти искаш баса на гладиаторска битка ,кой е по силния... и колко фенове ще имаши да водим дневен бюлетин...........
Ти излезе най наглия..... за съжаление ....
Не обиждай неоснователно всички колеги от форума.И всъщнокт защо пишеш във форума на зомбитата,чието мнение не те интересува?За 100 лв. при нотариус да ходя?!?!Палячо.Първо очаквал оферти,сега се насра от страх.С теб приключих.
Посочи при кой нотариус и ще депозираме 10 души по 100 лв.Още утре.Защо да ти пиша на личния-само тук-за да видят всички за какво иде реч.
Депозирай си твойте 100 и отговаряй само за себе си....
Утре ми дай адреса и телефона .....
Разбира се , че на лични...
Аз със зомбитата от темата нямам работа имам с теб......
Има арбитър нотариус или ти искаш баса на гладиаторска битка ,кой е по силния... и колко фенове ще имаши да водим дневен бюлетин...........
Ти излезе най наглия..... за съжаление ....
А спри се...
даже ,не е смешно....
100 К по 1,5- 2 стотинки 1500 - 2000 лева ......
Да виждаш 200 К да са минали....
Аз с 3000 акции от Стара планина ги направих..
Ами при нотариус....
чувал ли си такова лице....
Утре ги депозирай в центъра при някой ...
Баса е 100 лв.... на цена 1,7 при ХИМ обикновени до 31 юли.....
после ми пиши на лични...
Стефчо -Батката ,като си оправи вересиите ,тогава ще го цицам..
сега ще го оставя да изплува...някога...
Посочи при кой нотариус и ще депозираме 10 души по 100 лв.Още утре.Защо да ти пиша на личния-само тук-за да видят всички за какво иде реч.
Коментар