If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
+++++Излязох на 3.80 по сходни причини и не съжалявам
Плюсове са повече представи си, че продължи пътя си на север, ще боли нали драсни, продадох успех, това е нормално според мен. Защо като изкарате някъде някоя стотинка се .....
Момчета, за 6 години вътре смятам, че ще се върнете, защото сами виждате как акцията, въпреки всички упреци се катери Имайте предвид, че вливането на Юнион не е още калкулирано в цената. Успех!
Закрих позицията си тук по няколко причини :
1. Достигнат таргет на доходност
2. Вземайки под внимание един от принципите на Костолани - "Когато борсата не реагира повече на добри новини – напускай, и когато лошите новини нямат повече въздействие – влизай. " Мисля, че добрите новини вече са калкулирани в цената.
3. Опасения за предстояща корекция - предвид възможни политически и външно-икономически сътресения.
4. Декларирани намерения на банката за увеличение на капитала http://www.investor.bg/novini-i-anal...2013-g,148516/
5. Наличие на други алтернативи за по-висока доходност
Това не е препоръка за покупки или продажби.
+++++Излязох на 3.80 по сходни причини и не съжалявам
Винаги можеш да намериш аргументи за и против Декларираното намерение е от преди година като гледам хима как се качва, тук си е екстра аз пък ще изчакам 20-тина процента още
Винаги могат да се напънат за още 20%.
Обичам я тази акция ..... но се напапах на всякакви емоции за 5 г.
Успех на притежателите.
Може някой ден и аз да се върна ......
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
2. Вземайки под внимание един от принципите на Костолани - "Когато борсата не реагира повече на добри новини – напускай, и когато лошите новини нямат повече въздействие – влизай. " Мисля, че добрите новини вече са калкулирани в цената.
3. Опасения за предстояща корекция - предвид възможни политически и външно-икономически сътресения.
4. Декларирани намерения на банката за увеличение на капитала http://www.investor.bg/novini-i-anal...2013-g,148516/
Винаги можеш да намериш аргументи за и против Декларираното намерение е от преди година като гледам хима как се качва, тук си е екстра аз пък ще изчакам 20-тина процента още
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
А аз си мисля че коелгите Цеко и Ивайло Мутафчиев ще търсят да затворят банката/имам предвид да се отпише от борсата/, което е неприятно за пазара като цяло. Вместо да кажат оставяме 25% да се търгува и всички да са доволни и щастливи, пък ние ще юркаме персонала да бачкат за подобряване на резултатите
откъде тия кинти, така или иначе си управляват и то сега успешно
ПИЧ, как я сглоби тая простотия? Основните акционери предлагат 2.48, цената е близо 4 лева? Я малко размърдай сивите клетки. Ако искаха да я свалят от борсата нямаше да предложат тази цена.
Пича се е подложил ниско и дебне дебни може и да те огрее надеждата умира последна
ПИЧ, как я сглоби тая простотия? Основните акционери предлагат 2.48, цената е близо 4 лева? Я малко размърдай сивите клетки. Ако искаха да я свалят от борсата нямаше да предложат тази цена.
А аз си мисля че коелгите Цеко и Ивайло Мутафчиев ще търсят да затворят банката/имам предвид да се отпише от борсата/, което е неприятно за пазара като цяло. Вместо да кажат оставяме 25% да се търгува и всички да са доволни и щастливи, пък ние ще юркаме персонала да бачкат за подобряване на резултатите
"al4en: Опитах се да се боря с акулата, не става, осталите около 60% ще си ги стискам" Аз не посмях. Въпроса е до кога да стскаме? Че таково напражение не се издържа...
Не е като хима но и ние си имаме нашите проблеми дали да продаваме на 4,5 ... 5 или пък да чакаме още по-добри цени лично аз продадох 40% , за осталите ще мисля в движение, винаги излизам на стъпки тека, че не е проблем за момента съм с акулата ще гледам какво прави и ще и се радвам и скоро и по другите позиции такива морски зверове
"al4en: Опитах се да се боря с акулата, не става, осталите около 60% ще си ги стискам" Аз не посмях. Въпроса е до кога да стскаме? Че таково напражение не се издържа...
Звучиш логично, но пропускаш нещо. Няма как да си си купил на 2,40 защото и тогава и сега си разсъждавал по същия начин. Според твоите разсъждения да си купиш преди 2 месеца на 2,40 е същата глупост както да ги държиш в момента. Според логиката на купувачите на 2,40 нищо не се е променило и няма разумна причина да се продава. В даден момент ще си намаля бройките, но не виждам защо да го правя сега. Предполагам ще се задържим седмица на тези нива и като свършат акциите ще продължим нагоре. От листнатите в момента компании само ПИБ и Софарма стават за сини чипове. Другите компании са или малки, или безперспективни а на места откровено криминални.
Той винаги купува в минало време когато се знаят движенията и много се хвали че печели...И все евтино купил и скъпо продал.Незнам дали някой му се връзва на глупостите.....
Коментар