If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз продавах само на айсберги през тази седмица до вчера - ПФБК ми е насрещна страна , днес продажбите си бяха в същия стил , но за кого купуват ??? или за себе си по рано от април едва ли ще разберем - повече не продавам под 4,60
Аз нямам идея кой купува, но и не ме интересува особено Нямам акции че да му продавам, пък няма нужда да го следвам по стъпките му щото едва ли водят до нещо добре.
Аз нямам идея кой купува, но и не ме интересува особено Нямам акции че да му продавам, пък няма нужда да го следвам по стъпките му щото едва ли водят до нещо добре.
Много продавачи, изглежда един купувач предимно, на мен ми се струва че е поредния чужденец проявяващ идиотизъм. То май на нашия пазар повечето са така
Защо ли имам чуство, че продалите горчиво ще съжаляват
Много продавачи, изглежда един купувач предимно, на мен ми се струва че е поредния чужденец проявяващ идиотизъм. То май на нашия пазар повечето са така
В интерес на истината мениджмънта е един от най-добрите и много разбират корпоративните врътки, но все пак има ситуации, които не са и в ръцете на най-добрите мениджъри в рамките на 1 година....Дори да и да са като лъвове или ако щете като хиени...Имат умни момчета... Не е препоръка, аз изпуснах момента.....
И вчера не мислех, че е нужно аз да казвам на акционерите къде да търсят информацията публикувана от банката и днес пак тъй.
Качвам подобни и знам къде да гледам, този отчет не играе, и го има само там дето си го видял, влязох и там, но явно нещо не е било както трябва, затова те питах. Добре е, че знаеш къде да ги търсиш, но отчета дали ти казва нещо не вярвам
Коментар