Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеКупувал ли си някога акции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи сред толкова велики инвеститори тука требе да има и такива дето не си купуват акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАаа стига ве, коя да е тема речеш да отвориш - все великия НЕинвеститор там
Бетер дърта свекърва се нарежда.
Бат Петракис - ти женен ли си бе ?
Горката женица....
Коментар
-
някой има ли представа това от кога е - http://www.karollcapital.bg/fondove-...ropa/portfeil/
Периодично следя фондовете им, но мисля че до преди няколко седмици FIB дори не беше в топ 5 на акциите на фонда. Може би точно Александър Николов е бил от хората, които купуваха толкова силно напоследък.Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеБамката вече е с реална оценка. най-много 4, 4,20 да стигне в близко бъдеще. Мое мнение де, аз почти си затворих цялата позиция.)) днес ще минаваме 4
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАз затова съм заслужил щото нямам акции а имам пари.Вие сте обраните инвеститори.
Бетер дърта свекърва се нарежда.
Бат Петракис - ти женен ли си бе ?
Горката женица....
Коментар
-
Първоначално изпратено от maximilian Разгледай мнениеБате Пешо, кефиш! Ама и тия от Инвестора съвсем не си познават потребителите. Да те набеждават за заслужил инвеститор, а ти твърдиш,че нямаш акции. Да вземат да въведат нови категории "кибик", "съветник", "комарджия"...
и заслужили естествено!
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеВлез в онази тема поколението на 30+ годишните и чети, как месят баници и правят питкитам всички са заслужили
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеВ момента на борсата са най-големите хиени, гарантирам че 95% ще направят пари, тезата ми е, всички научиха и видяха нагледно за какво иде реч, останаха тези дето наистина знаят какво правят. Прасетата ще дойдат по-късно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maximilian Разгледай мнениеБате Пешо, кефиш! Ама и тия от Инвестора съвсем не си познават потребителите. Да те набеждават за заслужил инвеститор, а ти твърдиш,че нямаш акции. Да вземат да въведат нови категории "кибик", "съветник", "комарджия"...
и заслужили естествено!
там всички са заслужили
Коментар
Коментар