If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледам вече клоновете на Юнионбанк са брандирани под марката ПИБ ....сега да видим какъв процент от клиентите на Юнионбанк по някаква си причина ще спрат да ползват ПИБ. Според мен ще е незначителен процента
Гледам вече клоновете на Юнионбанк са брандирани под марката ПИБ ....сега да видим какъв процент от клиентите на Юнионбанк по някаква си причина ще спрат да ползват ПИБ. Според мен ще е незначителен процента
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Банката е основен кредитор на предприятието. При отпуснат кредит, който не е погасен се пристъпва към принудително събиране на дълга. Така става навсякъде по света, такива са законите.
Трябва да се действа с твърда ръка! Това не се говори в обществото, а и банките не искат да го кажат - но има много мошенници и некъдърници с кредити. Банките, често остават измамени - така, че за назидание на следващите трябва да се продават обезпеченията ...
То добре ама кой ще ги купи ? Като знам какво се случи с Кремиковци и ОЦК и и и... накрая си разпродадох всичките хартийки. Нямам нерви да гледам някой да налива парите в свързани фирми (поне според множество публикации) .... макар и той да е гоулемия мажо https://www.google.bg/#q=%D0%BF%D0%B...80%D0%BC%D0%B8
Не е препоръка за покупки или продажби.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Банката е основен кредитор на предприятието. При отпуснат кредит, който не е погасен се пристъпва към принудително събиране на дълга. Така става навсякъде по света, такива са законите.
Трябва да се действа с твърда ръка! Това не се говори в обществото, а и банките не искат да го кажат - но има много мошенници и некъдърници с кредити. Банките, често остават измамени - така, че за назидание на следващите трябва да се продават обезпеченията ...
Коментар