Хубавото на това търгово е че ще зададе минимални коефициенти за оценка на целия банков сектор на БФБ. От което отново ми се струва че ЦКБ ще е най-печеливша.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе съм убеден, имам само от ЦКБ
Последно мисля, че спорихме кое ще поскъпне повече в следващите няколко месеца FIB или IHLBLVeni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеСпоред мен нещата са свързани с промените в законодателството за офшорките. Решили са, че наличието на офшорки ще пречи на банката и сега просто си обявяват официално това, което всички знаеха. А търговото е просто защото такива са изискванията на закона.Veni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеТази Банка е в пъти по-апетитна от ЦКБ.
Имам акции и от двете.
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеСпоред Мен, ако има търгово ще е над пазарната цена ш моментащото имат пари за трошене. Те може да са задължени да направят търгово,, но не са задължени да пълнят джобовете на миноритарите.
Все пак ако го направят дори на пазарната цена ще имат моите адмирации
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЦКБ се търгува на доста по-ниски коефициенти все пак.
Имам акции и от двете.
Не е препоръка.Veni, Vidi, Vici
Коментар
-
Според мен нещата са свързани с промените в законодателството за офшорките. Решили са, че наличието на офшорки ще пречи на банката и сега просто си обявяват официално това, което всички знаеха. А търговото е просто защото такива са изискванията на закона.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩо да искат, търгово на 2,15 да кажем и я има някой да го приеме я не.Veni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеА ЦКБ и тази новина, Нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩо да искат, търгово на 2,15 да кажем и я има някой да го приеме я не.и замръзва цената на тези нива..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеТук тези 15% от акционерите, за да приемат търговото ще искат кешец: )
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНе сте забравили , че от 2008-9г. се търсеше купувач на най добре позиционираната банка , а сега + собствените нови регионални центрове + МКБ на 99% клоня ,че е намерен
Коментар
Коментар