Бравос, честито на спечелилите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеАз също си продадох 85% от пакета, причината е че си мисля, че има някои позиции с по-висок потенциал от тези нива.
ПоздравиЛеко двуцифрено ръстче днес
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеех, ама си странен. нали видя на каква цена купиха банката и после как осчетоводиха една бясна печалба. Ами ако се повтори?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМи то от това какво печелят акционерите на ПИБ?Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеами ако ПИБ купуват като сделката с Юнион?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеаз пук нам, че Токуда Банк е на тезгяха!!! и е възможно много скоро да бъде продадена. но далие ще е БГ купувач или чужд, това е друга тема!само цени им дайте
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова ще е третия слух за продажба на ПИБ от 2007, който стига до мен. Все на някакви цени много по-високи от пазара. Първите два се оказаха кьор фишек, бих заложил че това си е тенденция.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеИ аз не знам. Чувам само, че има някакви слухове разни банки да купуват други банки.
Ами ако купуват сега инсайдъри? Аз купих на 3.8 и сега ми е кеф.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз още не мога да разбера какво предстои. Не мога да си представя какъв ще е катализатора за растеж. Наистина може би въображението ми е бедно, но нищо не се появява, дори и само като проблясък.
Вече мина помпането покрай ръста на пазара - и до там. Не виждам нищо свързано със самата банка което да оправдава дори и настоящата цена, камо ли още ръст.
P.S. уважавам мненията ти, но в случая мисля че гледаш чисто емоционално на позицията.
Ами ако купуват сега инсайдъри? Аз купих на 3.8 и сега ми е кеф.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЯвно си прав.
Аз не разбирам тези, които купуват в момента, те предполагам, че се разбират - но няма как да съм сигурен
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз още не мога да разбера какво предстои. Не мога да си представя какъв ще е катализатора за растеж. Наистина може би въображението ми е бедно, но нищо не се появява, дори и само като проблясък.
Вече мина помпането покрай ръста на пазара - и до там. Не виждам нищо свързано със самата банка което да оправдава дори и настоящата цена, камо ли още ръст.
P.S. уважавам мненията ти, но в случая мисля че гледаш чисто емоционално на позицията.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар