IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от donchev65 Разгледай мнение

Може ли информация, къде го видяхте?
    На сайта си още след като излезе статията в Капитал https://www.eurobank.gr/en/group/gra...inosi-23-05-24
    Ама нещо тогава Капитал погледнаха към небето и се направиха, че няма нищо, защото трябваше да признаят, че информацията им е доста спекулативна ... Гърците реагираха, защото тамошното им КФН ги е питало какви са тия неща, които се пишат, а на италианците им е през оная работа на за БГ. Иначе според Капитал работата беше опечена и до дни щеше да стане, а то цяла година почти мина. Да си знаете после ако има / няма нещо, на кой да се сърдите
    I dream

Коментар

• Първоначално изпратено от donchev65 Разгледай мнение

Не разбрах какво точно ме питате. Къде съм видял кое?

Коментар

• Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнение

Е, и без това в Уникредит ни остана надеждата. Ако Постбанк опровергаха категорично материала в Капитал, то Уникредит не реагираха по никакъв начин...или пък реагираха с мълчание по темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
          Защо така се омърлушихте тук?
          Аз си купувам на тия нива и си трайкам, вече минах шестцифрената бройка тази седмица... чакам двуцифрена цена до 1 макс. 2 години. Успех на всички колеги!

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
            Защо така се омърлушихте тук?
            P/e е 4. Явно е множко, щом и инсайдърите не купуват!

Коментар

• Защо така се омърлушихте тук?
              Last edited by termit; 05.03.2025, 13:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                Загубата на 1во място по активи със сигурност е отекнало зле в Милано.
                Едва ли със същата сила както отекват ежегодните тлъсти дивиденти.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Загубата на 1во място по активи със сигурност е отекнало зле в Милано.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
                    За пръв път виждам, че Уникредит Австрия са се явили като акционери с около половин милион акции. Засякох с предишните две общи събрания и там ги е нямало. Интересно!
                    Е, и без това в Уникредит ни остана надеждата. Ако Постбанк опровергаха категорично материала в Капитал, то Уникредит не реагираха по никакъв начин...или пък реагираха с мълчание по темата.

Коментар

• За пръв път виждам, че Уникредит Австрия са се явили като акционери с около половин милион акции. Засякох с предишните две общи събрания и там ги е нямало. Интересно!

Коментар

• Не съм виждал досега брокер да таксува дивидентите доста подло. Освен това тази такса за съхранение на активите от мин 5 евро на месец изглежда прекалено солена

1.1. aкции и други финансови инструменти, различни от облигации 0.25% от стойността на
                        финансовите инструментина годишна база (събирана месечно), мин. 5 евро месечно

Писах им email дали таксите за дивиденд и попечителство важат ако си ги купил през My FIbank. Като ми отговорят ще пиша.

Коментар

• Гледам, че приложението си изписва колко са очакваните такси при пускането на всяка поръчка, което е доста яко. На втория екран е. Не съм проверявал в тарифата им, защото ми се видя много сложна, но на сайта си пише че имат кампания. https://www.fibank.bg/bg/chastni-lic...ii-v-my-fibank

Коментар

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
                            Заповядайте колега

https://fibank.bg/web/files/document...les/Tariff.pdf
                            мерси,
                            не видях нещо, което да ме привлече, даже бих казал че са се прекалили
                            има ли на пазара други такива герои
                            Изплащане на парични дивиденти, купонни плащания 0.225%, мин. 2 евро
                            Изплащане на дивиденти в акции 2 евро плюс разноските
                            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Заповядайте колега

https://fibank.bg/web/files/document...les/Tariff.pdf

Коментар

• за функционалноста за инвестици на мобилното приложение ли коментирате,
                                къде може да се видят таксите?
                                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Working...
                                X