IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bondinio Разгледай мнение

а ние какво ще получим питам аз и отговор не чакам
    Тук се надяваме, че ще има сделка и затова се прехвърли централата, обезценяват ударно и сега ще гласуват огромни бонуси с уговорката, че ще им се платят и при смяна на собствеността...иначе от цеко нищо няма да получим...

Коментар

• Първоначално изпратено от bondinio Разгледай мнение

а ние какво ще получим питам аз и отговор не чакам
      Каквото получиха спестителите и държавата в "Агробизнесбанк".

Коментар

• а ние какво ще получим питам аз и отговор не чакам

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
          Явно всички ги помним тези години и май всички сме над 40те
          38
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
            Явно всички ги помним тези години и май всички сме над 40те
            Ох някои и повечко))). За съжаление "новите" попълнения на форума определено нито ги помнят, нито ги интересуват. Те знаят всичко, могат всичко и затова първите десет теми във форума са за всичко друго но не и за дружествата на БФБ. Тогава имаше две теми ...Едната оптимистична за БФБ и едната песимистична.

Коментар

• https://www.capital.bg/biznes/finans...e_da_poluchat/

Коментар

• Явно всички ги помним тези години и май всички сме над 40те

Коментар

• Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнение

И звъняхме по телефоните да даваме поръчки

Скоро ПИБ 5,5 : )
                  А чак толкова отдавна не съм, аз почнах с ефокс. Даже още го ползвам за БФБ
                  destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

На БФБ почнах през Капман Макс защото имаха някаква ненормална доходност от сорта на 100%, после гледам портфейла им - ми то пътища и мостове. Продадох и купих ихлбл че май имаше нещо покрай някакви подводници тогава. ех бях само на 20 и много зелен, но се помислих за голямата работа като скочи цената от 11 на 16 за нула време доколкото помня. луди времена, тогава увеличение на капитала буташе цената нагоре с 30% за ден при някои позиции
                    И звъняхме по телефоните да даваме поръчки

Скоро ПИБ 5,5 : )

Коментар

Хаха Хима 19 лв Мостстрой 3500 имах мостове за целия китайски народ
                      На БФБ почнах през Капман Макс защото имаха някаква ненормална доходност от сорта на 100%, после гледам портфейла им - ми то пътища и мостове. Продадох и купих ихлбл че май имаше нещо покрай някакви подводници тогава. ех бях само на 20 и много зелен, но се помислих за голямата работа като скочи цената от 11 на 16 за нула време доколкото помня. луди времена, тогава увеличение на капитала буташе цената нагоре с 30% за ден при някои позиции

Коментар

• Да така изглеждат. Макар да нямаше деноминация тези цени показаха що за "маДжовци" управляват "бизнеса" на територията. Да не се връщам на парите на ПИБ дошли от "Агробизнес Банк". Винаги човек трябва да има едно на ум, кой е мажоритарния собственик и много да внимава каква схема ще извърти на дребните вложители. Щото другаря Керезов и сие продаваха на 16-19 лв. Хима и се кълняха в светлото му бъдеще дори и във форума.

Коментар

Тези цени дори след толкова години изглеждат сякаш след това е имало деноминация !

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Помниш ли оргахим на 1к? Пътища май бяха стигнали 80к преди сплита

Коментар

Това можеш да го напишеш за всички акции от романтичните времена на бфб )
                              Помниш ли оргахим на 1к? Пътища май бяха стигнали 80к преди сплита

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

Не е сигурно каква е логиката. Ако купувача придобие на под BV и след това плати на тези директори по-висока цена, това означава че търговото предложение ще е на по-високата цена
                                11.08 лева e BV към март...значи слагаме таргета поне там

Коментар

Working...
                                X