Първоначално изпратено от mechka 429
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
Да - наистина няма смисъл повече - точно поради тази причина не пиша вече във форума често.Само се чудя що губя време да го чета.
ПП - от 3 -та глуха казват ,че са дълбоки.
Винаги има някакви телета, които нито се водят нито се карат. Просто го игнорирайте.
Има много по-стойностни участници. Не се отказвайте от форума.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
?!? отговорих ти на въпроса -всичко каквото знам по въпроса. И точно това ме засяга - ти пита, аз отговорих. После аз питах - ти ме прати в 3-та глуха.... явно няма смисъл повече
ПП та колко дълбоки са му джобовете на продавача?
ПП - от 3 -та глуха казват ,че са дълбоки.мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Коментар
-
/ Здравейте ! Някой със сделки от вчера и днес може ли да сподели кой е продавача на 1.70 лв. Изкушавам се да осредня малко ,но не ми е съвсем безразлично кой продава.Благодаря предварително /
Ето от къде се тръгна и горе се вижда до къде се стига - какво във въпроса ми изисква полагащ ми се отговор? И как те засяга персонално теб?!? Какви липсващи парчета от пъзела бълнуваш, и какво искаш да получиш от мен?А ти какво точно даде?Или твоите мисли за другите не се отнасят за теб?
ПП та колко дълбоки са му джобовете на продавача?
Коментар
-
просто ме е яд на хора които искат, но не дават ... даже си мислят, че това е нормално и им се полага
Ето от къде се тръгна и горе се вижда до къде се стига - какво във въпроса ми изисква полагащ ми се отговор? И как те засяга персонално теб?!? Какви липсващи парчета от пъзела бълнуваш, и какво искаш да получиш от мен?А ти какво точно даде?Или твоите мисли за другите не се отнасят за теб?мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
- 3 Харесвания
Коментар
-
И въпроса и отговора са в конкретна тема във форум - който иска да прочете и да получи "информационно предимство пред останалите участници " е можел да го направи даже преди мен
Коментар
-
получаваш реален отговор от колегата, а отговаряш ала-бала-ници, без информационна стойност. Така искаш да получиш информационно предимство пред останалите участницимненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнениеНе знам кой продава, но по маниера прилича на ПФ. Вероятно ще си продаде пакета на всяка цена. Ако интересът на 1.70 затихне, ще свали надолу, докато продадат каквото са си намислили. Така си мисля аз.
Коментар
-
Зададох въпрос - получих отговор - това е .
Коментар
-
ПФБК не е ли само ИП? Как разбра кой е продавача и каква му е дълбочината на джоба?
ПП. Или се обаждаш в ПФБК и питаш кой и продавача и още колко продава?мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Коментар
-
Ще отговоря / въпреки ,че вече казаха кой продава / - дълбочината на джоба на продавача ми е интересен.
Коментар
-
Ще отговоря / въпреки ,че вече казаха кой продава / - дълбочината на джоба на продавача ми е интересен.
ПП. Или се обаждаш в ПФБК и питаш кой и продавача и още колко продава?
- 1 like
Коментар
-
ще кажем, ако кажеш каква е разликата кой продава?мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Коментар
Коментар