Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)
Collapse
X
-
Акцията на Холдинг пътища Ад е като един опасен път към върха.
Може да падне може да се качи. А може да се качи с много и само в един момент акционерите да бъдат застреляни с някоя от ония хубавите новини дето перманентно излизат тук и да се сурне надолу към бездната.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеА бе пич,набутал си се,набутал си се.Ми вземай някакво категорично решение-продавам ги-задържам ги......Не забелязваш ли че почти само ти си хортуваш в темата.Ти ще изперкаш така.......Тегли една майна независимо какво решение си взел ......и живота продължава.Така де.Да не мислиш,че това ще ти е единствената загуба?!
Хортувам си сега а навремето или поне до 2008-та това беше най-рейтинговата акция масата и се кланяше и я възхваляваше всекидневно.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеГолемия бос се е захванал с нещо което е много по-голямо от него.
И не съм изпушил само съм леко подивял но сигурно е от жегата.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАбе Симка ти пак изпуши бе човек.
п.п.
Лепа Брена я боли патката за твоите въображаеми компромати.
Ако понякога хвърля по едно око на този форум се скъсва от смях на твои гръб ...
Ща вземеш да ни умориш от смях убавия мажо бе ....
И не съм изпушил само съм леко подивял но сигурно е от жегата.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
� -
Абе Симка ти пак изпуши бе човек.
п.п.
Лепа Брена я боли патката за твоите въображаеми компромати.
Ако понякога хвърля по едно око на този форум се скъсва от смях на твои гръб ...
Ща вземеш да ни умориш от смях убавия мажо бе ....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
� -
Като за завършек ще кажа, че като цяло дори някога цената тук да тръгне да се качва почти никой няма да посмее да си купи акции просто, защото както се е качила така може и да падне за ден. Прекалено се ошашави работата тук.
Просто цената в сегашния диапазон е прекалено ниска и за 100 лева човек си купува 1000 броя акции все някой се лъже да прежали 100 лева но и тези се изчерпаха хора като цяло почти.
На 10ст не ме е страх но дори мен почна да ме е страх да си взема когато цената е 20ст примерно камоли на повече.
Ето сами виждате до какво шантаво положение се докара Холдинг Пътища Ад.
Не е лесно да си акционер тук.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
� -
Дори при Холдинга да няма оферти до 20ст аз нямам никакво намерение да купя и 1 акция за да го приключа на +.
Сега явно съм изпаднал в някакво шантаво състояние и може и да ми харесва да бълвам змии и гущери и да си седим паднало падащи.
Честно да ви кажа ошавих се от тази си инвестиция и вече почти не различавам горе и долу. Чудя се дали изобщо ще се порадвам и това да се качи на толкова на колкото го чакам.
И още нещо ще кажа. Изключително постоянен съм и не се крия. Можеше спокойно да пиша от някой интернет клуб дето не ти искат никаква идентификация.
Не се крия щото това което знам за Холдинга и ако го напиша великия бос тук ще загуби главоломни суми пари първо и второ моите компромати изобщо не се изчерпват само с Холдинг Пътища. С две думи ако някога тръгне великия бос след като ни премаза вече в Холдинга да се занимава с мен той директно ще посегне на другите босове приятелчета му и за всичко ще го обвиня него нека после се оправя с тях.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеСимич, ти сега ли прочете за условията на плащанията ?
Ма не бързаи много да се разваш, със сигурност са взели авансово плащане и някое междинно ? Не знам калко им е останало за накрая.....
Става дума за въпроса при какви условия се плаща, както и при настъпване на каквито и да било промени.
Да сега прочетох за условията на плащанията.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
� -
Извода от коментарите ми е, че дружества като Холдинг пътища Ад и Трейс холдинг Груп струват поне една цена когато не са заплашени от несъстоятелност. Останалото си е повече въздух под налягане. И това твърдение може да се докаже с довода за Оперативна програма "Транспорт".
Истината е едно разтегливо понятие и е само въпрос от коя страна се гледа. Тъй, че както може да се напише положителен коментар така може да се напише и отрицателен коментар. С две думи каквото и да напиша положително или отрицателно и в двата случая ще е 100% истина и няма да може да бъде оборимо.
Както се вижда аз си лая перманентро тук тъй, че и да мръдне борсовата цена някога нагоре надали ще е заради моите писания.
Тук решава дали ще го бъде или не боса това на всички им е известно.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
� -
Това всичкото което аз съм написал до момента им е напълно известно на миноритарните акционери.
Нито Инфраком 2007 нито баланса на Холдинг пътища Ад нито пък някоя информация за Маккап Ад ще е някаква новост за тях обявена или не.
Обаче това което прочетох за плащанията и всичко свързано с тях по Оперативна Програма "Транспорт" e вече нещо много сериозно и едва сега го разбрах и то случайно.
Веднъж обявен и разгласен този довод ще остане в съзнанието и на акционерите на Холдинг пътища Ад и на Трейс Холдинг Груп Ад завинаги.
Несъстоятелност в Холдинг пътища Ад не ме плаши стига да губим заедно тук с големия бос това е премливо. А иначе ще си седя тук и ще си чакам реалната цена от 1.50лв ако се качи някога до толкова.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
� -
Това което съм прочел за Оперативна програма "Транспорт" е най-силния ми коз и изобщо няма да се поколебая да го постна ако се наложи. Но просто е толкова силна новината, че ще се отрази и на Трейсето.
Съжалявам но няма да подкрепя нещо което смятам за напълно нередно след като видях какво си позволи да направи управата на Холдинг пътища Ад за 2011-та.
Начи великия бос може да си прави каквото си иска и дори да не зачита другите велики босове.
А ние миноритарите не може да обявяваме публично обявена информация.
И само да не си мисли великия бос, че и без моите елементарни анализи народа не знае какво се случва в Холдинг Пътища Ад.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
� -
И между другото консолидираните баланси се подават по закон до 60 дни от края на всяко тримесечие.
С две думи до 29-ти август по-закон тук трябва да е предаден баланса. И обявен най-късно на 30-ти ако от Инвестора са го получили на 29-ти и не са го обявили оставайки за другия ден.
http://www.bse-sofia.bg/?site_lang=b...b6652edacad493
Тримесечни консолидирани финансови отчети в срок до 60 дни от края на всяко тримесечие.
Напомням щото Холдинга има навика през последните години да не зачита закона и не ми се прави проверка колко са балансите подадени в срок щото обратното не е никак малко.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
�
Коментар