IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Симов продаваи докато не са паднали пак под 0,10- може пак да си купиш на по изгодно

Коментар

• Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
      симов как си бе как я караш всичко наред ли е видя ли какво стана с треиса глатна вода
      Благодаря но ако кажа, че съм добре ще излъжа. Проблеми парични няма даже всеки ден съм на плаж омръзна ми да чопвам ли чопвам по нещо от Холдинга пък и имам достатъчно акции стигат ми и към момента.

Проблеми психични има. Тоя престой в тая акция определено ми се отразява зле на психиката и преди си бях луд ма сега сега вече станах чисто КУ КУ.
      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
        Що не качи оферта продама на примерно 0.149ст имаше един момент щеше да ти ги взеват.

Това са 60% малко ли са за по-малко от месец. Ша опуснеш и ти момента. Мен не ми обръщай внимание аз чакам фантасмагории.
        Има време, или......лаком гъз глава затрива
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• симов

симов как си бе как я караш всичко наред ли е видя ли какво стана с треиса глатна вода

Коментар

• Дори Мостстрой да обяви ликвидация народа в България и търгуващ на БФБ вече няма да обърне и грам внимание. И Меком да обяви несъстоятелност към момента и там народа няма да обърне грам внимание. Същото е и в ОЦК и там народа няма да обърне грам внимание.

Просто народа вече си е създал мнение за управниците им не за дружествата и кризата.

Аз ви казах още миналата година, че не само, че не помага а жестоко вреди и не уважава и не зачита никого.

А иначе не стига, че е криза и огромна част от дружествата жестоко пострадаха от нея ами и хитрите мажоритари и те трябваше да се покажат кои са. Та им идва в повече на търгуващите на БФБ.

Коментар

• Само големия бос си мисли, че България не го знае що за стока е и, че някога пак народа ще му се върже на борсата без значение дали Холдинга ще се качи ще падне или ще обяви несъстоятелност.

Пълен срам и позор и за Борсата и за Държавата.

Пълно орезиляване пред България докато е жив това си докара с големия си ум.

Има големи мажоритари които сега изглеждат зле но при тях са малко замазване и готово ще си възстановят рейтинга.

Докато тук резила е толкова голям, че просто няма как да се възстанови. Да не говорим, че ако Мостстрой премине в ликвидация тогава за цял живот се лепва едно петно излагация.

И само за сведение това което се случи с Мостстрой са загуби за над 100 милиона за собственика му плюс рейтинг който е също в стотици милионни. Ум море глава шамандура.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                п.п.
                Купил си колкото ми трябваха със спекулативна цел на 0.093 основно, повече не купумам , сега играя хазарт тук и чакам да видя къде ще спре топчето ...червено, черно и т.н.
                Що не качи оферта продама на примерно 0.149ст имаше един момент щеше да ти ги взеват.

Това са 60% малко ли са за по-малко от месец. Ша опуснеш и ти момента. Мен не ми обръщай внимание аз чакам фантасмагории.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                  Иска ми се и аз всичкото пара да беше покупки на 10ст. Ох леле
                  Симов, кефиш ли се на трейсето
                  Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

Така се хили Лепа Брена в петък следобед като чете коментарите ти......коз имал, бе ти не разбра ли че тази игра козовете са само и единствено у маждото на патките !

п.п.
                    Купил си колкото ми трябваха със спекулативна цел на 0.093 основно, повече не купумам , сега играя хазарт тук и чакам да видя къде ще спре топчето ...червено, черно и т.н.
                    Иска ми се и аз всичкото пара да беше покупки на 10ст. Ох леле

Коментар

• Така се хили Лепа Брена в петък следобед като чете коментарите ти......коз имал, бе ти не разбра ли че тази игра козовете са само и единствено у маждото на патките !

п.п.
                      Last edited by markov; 28.08.2012, 22:15.

Коментар

• А иначе ша са чака. Тая година може догодина. Може и да не стане както го очаквам никога може но ща са чака. Може да пада да се качва да пада да се качва обаче качи ли се на левче и реши ли да се установи там идвам на помощ с някой друг довод ако реши да се установи там.

Коментар

• Само да се знае, че държа толкова силен довод от Оперативна програма Транспорт, че с него мога да победя дори баланси показващи загуба при пътностроителните дружества.

Овен със измъкването на дъщерните дружествата при 1.50лв тук.

Плюс щуротиите от баланса.

Плюс другите щуротии покрай запорираните сметки от Инфаком 2007 и кой е там собственика.

Плюс новините с несъстоятелността.

Сега вече ще се боря и с довода от Оперативна програма транспорт който е коз който не е разумно да се подценява и може да се пробва колко е силен.

Докато това тук не се качи на 1.50лв ще се боря, защото съм крайно недоволен от нещата които видях в баланса, че си е позволила да ми направи управата тук през 2011-та.

А колкото до довода той е толкова силен, че ще засегне и холдинг пътища Ад и Трейсето просто това не е нещо специфично само за холдинг пътища Ад

цени до 1 лев тук са ми повече в графа все тая. Ако някога това се качи на лев в мечтите ми както се казва и реши да се установи там ще трябва да му помогна да се качи с повече и тогава следва Оперативна програма Транспорт да видим ко пише там.

Коментар

Глъвният въпрос е колко дълбоко икщаш да си ги набуташ тия 200-300 левчета , кат си отговориш на него , тогава питай тук.
                            Айде сега недей така. Нали ти самия купуваш. И дано не го правиш заради някой мой коментар щото аз имам силен гръб това е вярно но все пак тук никога не се знае и туку се появи някоя изненадваща атака в гръб.

За пример Божков е заявявал, че ако реши можел да унищожи произведенията на изкуството които има на площада. та от тук мога да очаквам всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от NotToday Разгледай мнение
                              Ако искам да набутам едни 200-300лв, от къде мога да си взема акции?
                              Глъвният въпрос е колко дълбоко икщаш да си ги набуташ тия 200-300 левчета , кат си отговориш на него , тогава питай тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от кофе бабоне Разгледай мнение
                                Е само за тръпката си заслужава човек да прежали малко парици
                                Ми точно това е идеята!

Какпка по капка :::::::::> вир.

Коментар

Working...
                                X