IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ооо сетих се какво още да напиша.

Децата нямат спирачки.

Начи както видяхте покачване при Холдинга от това, че втория оздравителен план за Мостстрой Ад е допуснат НЯМАШЕ.

Както виждате днес покачване заради новината за пуснатите 17 километра също НЯМАШЕ.

Няма и новина за отзапориране на сметките и няма и да има до ноември поне така аз ги виждам нещата. Начи покачване и на тая новина няма как да има.

Чакаме консолидирания баланс за полугодието да се обяви но не очаквам някаква особена промяна спрямо консолидирания баланс за първото тримесечие. Тъй, че повече от 30ст даже и това е някакъв връх на тази новина няма как да има.

С две думи тук ако има покачване до 30ст ще правиме анализ на заподозрените кои може да купуват и анализ на ситуацията. А вече ако се качи на 50ст тогава ще сме наясно на 100% кой купува и ще правиме анализ доколко може да купува.

Ако зависи от мен една акция няма да има за продажба тук от миноритарните акционери нито сега нито до 1.50лв.

Гадно ми е да си гледам мизерията, че сме с капитализация от 3 милиона но здраве да е като трябва ще чакам. Ще ми бъде ама много голям кеф всичките му усилия на великия бос да отидат на вятъра и да му гледам пълното падение и резила по отношение на Холдинг Пътища АД. За такова нещо си струва да си седим на от 5ст до 20ст все си е мизерия.

Те не ги разбират тия работи останалите миноритарни акционери и как точно оставането на Холдинга на 5ст до 20ст ще го направи ама напълно за смях великия бос но важното е, че аз ги разбирам и добре ще му се посмея както аз така и приятелчетата му големи босове.

Завършвам с думите: Не е лесно да си акционер на Холдинг Пътища Ад с подобна управа.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
      ъ

Вие да не откривате топлата вода. Още ли се обсъжда този холдинг, пък и Мострой.
      Още се обсъжда за да не се забравя.

Ние тук непрекъснато преоткиваме топлата вода и се въртим в омагьосан кръг.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
        http://holding-roads.com/?p=law Както можете да видите от официалната страница на Холдинг пътища Ад. Изпълнителната власт е в Нове-Ад Холдинг а другите двама са предимно там като статисти участващи само във взимането на по-маловажни решения. Какво се случва в Холдинг Пътища Ад го определя Нове-Ад Холдинг. От Търговския регистър за Нове-Ад Холдинг пише 98% собственост лично на Васил Крумов Божков. Е сега вече дано ви е станало на 1000% ясно кой управлява и се разпорежда с Холдинг Пътища Ад.
        ъ

Вие да не откривате топлата вода. Още ли се обсъжда този холдинг, пък и Мострой.

Коментар

• http://holding-roads.com/?p=law

Както можете да видите от официалната страница на Холдинг пътища Ад.

Изпълнителната власт е в Нове-Ад Холдинг а другите двама са предимно там като статисти участващи само във взимането на по-маловажни решения.

Какво се случва в Холдинг Пътища Ад го определя Нове-Ад Холдинг.

От Търговския регистър за Нове-Ад Холдинг пише 98% собственост лично на Васил Крумов Божков.

Е сега вече дано ви е станало на 1000% ясно кой управлява и се разпорежда с Холдинг Пътища Ад.

Коментар

• Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
            40 000 лв. ни трябват и акцията ще стане днес 50ст.
            Mолете се на някой да не му трябват 40000 лв че акцията - както я наричате - ще отиде далеч под 5 стинки.

Коментар

• 40 000 лв. ни трябват и акцията ще стане днес 50ст.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                само да обобщя, за да видя дали съм разбрал правилно: Холдинга работи на печалба, което е много силна новина?!? Ама нали те го изпразниха холдинга от съдържание?
                Благодаря за коментара ти само затвърждава написаното от мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                  И за капак на всичко изобщо не ми се налага нито сега нито в бъдеще да разкривам най-най голямата новина свързана с Холдинг Пътища АД при каквито и да било положения тук без значение дори Холдинга да си поиска несъстоятелност или пък да се качи но не на толкова на колкото аз искам и е редно и правилно.

Новината свързана с Оперативна програма "Транспорт" напълно ми стига и е толкова силна, че и на 1 лев да е Холдинга като я обявя е много по-вероятно миноритарите да не пожелаят да продадат тук дори за да разменят в Трейсето което може и да падне на една по-нормална цена щото и то добре се наду с капитализация над 100 милиона лева.
                  Колкото до Трейсето ще го видиме може и да се качи с още но принципно тези акции имат голяма склоност да се набалончват.

Не забравяйте 2007-ма как се надуха акциите на по 10 пъти капитализация над собствения капитал на дружествата справка ОЦК и после какво стана.

Трябва да има мярка даже 4 пъти над собствения капитал за едно дружество си е чисто набаланчване ако не прави някакви главоломни печалби.
                  само да обобщя, за да видя дали съм разбрал правилно: Холдинга работи на печалба, което е много силна новина?!? Ама нали те го изпразниха холдинга от съдържание?

Коментар

• Холдинг пътища АД беше на 1.50 лв когато си намали дяловете в дъщерните и се почна с просташките новини.

Ако някой си въобразява, че хората не виждат какво се случва в холдинга и, че ще го бъде неговото щото народа му се плаши жестоко се лъже. Българския народ е много запънат и когато види, че почнат да го правят на маймуна става още по-запънат.

Само ако Холдинга се качи на 1.50лв някога тук ще има по-значително предлагане а дотогава ако някой прояви интерес към тези акции просто да не си въобразява, че ще му мине номера дори и на левче.

Оставам с надеждите но също така оставам и с запъването.

И това Холдинг пътища Ад да е с капитализация 3 милиона е наистина голяма излагация за управата на Холдинг пътища Ад ма те са свикнали с излагацията.

Който иска да продава аз тук не помръдвам.

Коментар

• Холдинг пътища Ад и той 10-15 пъти над собствения си капитал през 2007-ма когато струваше една бройка 40 000 лева.

Надуха се като прасета акциите през 2007-ма е как да не паднат 10 пъти, че и повече.

Коментар

• А Мостстрой Ад той на колко се наду над собствения си капитал през 2007-ма.

15 пъти над собствения си капитал беше в пиковия си момент когато стигна 3600 лева за брой още го помня деня.

Е не е ли била борсата балон през 2007-ма. Беше.

Коментар

• И за капак на всичко изобщо не ми се налага нито сега нито в бъдеще да разкривам най-най голямата новина свързана с Холдинг Пътища АД при каквито и да било положения тук без значение дори Холдинга да си поиска несъстоятелност или пък да се качи но не на толкова на колкото аз искам и е редно и правилно.

Новината свързана с Оперативна програма "Транспорт" напълно ми стига и е толкова силна, че и на 1 лев да е Холдинга като я обявя е много по-вероятно миноритарите да не пожелаят да продадат тук дори за да разменят в Трейсето което може и да падне на една по-нормална цена щото и то добре се наду с капитализация над 100 милиона лева.
                          Колкото до Трейсето ще го видиме може и да се качи с още но принципно тези акции имат голяма склоност да се набалончват.

Не забравяйте 2007-ма как се надуха акциите на по 10 пъти капитализация над собствения капитал на дружествата справка ОЦК и после какво стана.

Трябва да има мярка даже 4 пъти над собствения капитал за едно дружество си е чисто набаланчване ако не прави някакви главоломни печалби.

Коментар

• Между другото обичам да си поствам нещата точно в дни в които има положителна новина за по-силен ефект. А и е без значение дали положителната новина ще се отрази поне с малко на борсовата цена.

Коментар

• Вчера прочетох нещо много сериозно в една публична статия което до момента не съм го знаел и съм убеден, че 99% от миноритарите в акции на Холдинг пътища Ад и Трейс Холдинг Груп Ад и те не го знаят.

Вече мога не само с догатки а на 100% да докажа, че Холдинг пътища Ад не работи на загуба а работи на печалба.

Информацията е много сериозна и се обяснява как се плащат парите по Оперативна програма "Транспорт" и какво се случва когато има изменения от първоначалните параметри каквито и да било да са те.

Това кой е собственика на Инфраком 2007 Еоод и на кой са дадени заемите му. Както и множество пояснения за неща в баланса на Холдинг Пътища Ад. Или дори много сериозна информация за акциите на Маккап Ад в Холдинг Пътища Ад са просто неща които бледнеят с това което прочетох вчера.

На акционерите ще им заявя на 100%, че Холдинг Пътища Ад работи на печалба и вече мога да го докажа без само с догатки както досега.

Излагацията на управата на холдинг Пътища Ад ако все още не е стигнала 100% то ще я направиме и на 1000% за вечни времена.

Нямам никакво намерение да тормозя акционерите за сега. Да не говорим колко сериозна е новината, че дори и на Трейс ще се отрази и то много много сериозно.

Дали в Холдинг пътища Ад ще има някога покачване това зависи от пазара и от управата на Холдинг пътища Ад това на всички им е известно. Но да се знае, че за мен моето е правилното и справедливото и резултата от това като не го бъде правилното и справедливото ще е да обявя публично какво прочетох за Оперативна програма "Транспорт" да видим ще успее ли да се постигне 100% закучване в Холдинг Пътища Ад.

Най-накрая вече имам неопровержимо доказателство повече никой нищо не може да ми каже тук.

Коментар

• Знаете ли, че едни от тай-големите богаташи в България са кредитните милионери.

Маргарита Михнева се гони с шефа на Елпида що пари беше взел той.

Да не излезе само, че кредитните милионери са точно сегашните ни величия милиардерите.

Р.S: Учудващо е, че е жива. Тая какви разкрития е правила.

Коментар

Working...
                                X