Първоначално изпратено от gujo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеТук стана точно както в еврейския виц,когато равинът казва на младоженката за предстоящата брачна нощ:"И с нощница да легнеш..и без нощница..и в двата случая ще бъдеш наебана".
Коментар
-
патешка му работа..
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеЛъжа изтъкана от истини. Или истина изтъкана от лъжи. Много се заплете положението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеАко една истина се повтори сто пъти, на сто и първия вече е лъжа. — Венцеслав КонстантиновМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
патешка му работа..
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеКогато нещо се повтори повече от 100 пъти и да е лъжа то става истина или най-малкото поражда съмнение дали не е така.
Коментар
-
Когато нещо се повтори повече от 100 пъти и да е лъжа то става истина или най-малкото поражда съмнение дали не е така.
В момента обядвам и ме мързи да се разкарвам да си внеса пари в сметката иначе тия 1500 броя на 12ст заминават в торбата ми.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Аз може да съм съгласен но ща стискам докато тая твар не се качи на реалтата си цена от 1.50 лева. Ша са чакам като ми е бил толкова малко акъла, че да не измисля нещо по умно от тази ми инвестиция. Убеден съм, че и масата също ще си чака поне тази цена. Тъй, че ша си чакаме.
Ша са чака колкото е необходимо. Все пак не сме ние миноритарните акционери на зор.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеСимов, почитания за твърдоглавието, но как наричаме ценовата зона от 0 до 20-25 стотинки !? - Да ти кажа - това е зоната на чистите акции. (Теория на д-р Каро - нов принос към икономическата теория, непознат от световната икономическа мисъл)
В тази зона, уважаеми Симов, стават всякакви случайни събития откъм цена, но едва ли дружество попаднало вътре може отново да си достигне номинала, (моментът, когато вече има значение и фундамента)
Като мине кризата след 7-8 години ще видим, дали е така и какво е съотношението на избягали от зоната на чистите акции и неизбягалите.
Има голяма вероятност попадналите вътре, да си останат там (виж статистиката) и съответно бихме ти препоръчали, да я караш "умната" вътре в зоната. Каквото правиш - най-вероятно ще го правиш вътре, затова ако продължаваш с твърдоглавието, да седиш на патката, поне упражнявай купувай-продавай, белким си свалиш след голям брой сделки загубата.
В момента в зоната на "чистите хартии" има доста дружества. BigBear дори беше пуснал тема върху това и се бяха позаписали доста компанийки. ... Можеш да ги огледаш и дори да си поизбереш нещо друго, така и така цената ще е същата ...но поне да поизбереш риск, ликвидност и др....зонови показатели
не е препоръка!Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеЕй ша са караме тъкмо щях да щипна малко или всичките от тия на 0.12
В тази зона, уважаеми Симов, стават всякакви случайни събития откъм цена, но едва ли дружество попаднало вътре може отново да си достигне номинала, (моментът, когато вече има значение и фундамента)
Като мине кризата след 7-8 години ще видим, дали е така и какво е съотношението на избягали от зоната на чистите акции и неизбягалите.
Има голяма вероятност попадналите вътре, да си останат там (виж статистиката) и съответно бихме ти препоръчали, да я караш "умната" вътре в зоната. Каквото правиш - най-вероятно ще го правиш вътре, затова ако продължаваш с твърдоглавието, да седиш на патката, поне упражнявай купувай-продавай, белким си свалиш след голям брой сделки загубата.
В момента в зоната на "чистите хартии" има доста дружества. BigBear дори беше пуснал тема върху това и се бяха позаписали доста компанийки. ... Можеш да ги огледаш и дори да си поизбереш нещо друго, така и така цената ще е същата ...но поне да поизбереш риск, ликвидност и др....зонови показатели
не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеСимич къде се загубши бе човек, напоследък беше яко изкрезил тук.
Да не те взеха на четвърти километър временно че мирясаПросто установих, че си имам работа с напълно луди хора и не виждам смисъл да пиша повече поне за момента.
Колкото до 4-ти километър ако не ме държат упоен там, само с присъствието ми ще ги побъркам и ще ме изгонят.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеХихи, това беше добро.
Ама все пак дай и твоя принос, не бъди егоист.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеМи гледам ти си се хванал да си спасявш позицията, малко ли е
Ама все пак дай и твоя принос, не бъди егоист.
Коментар
Коментар