If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ооо, Проди, какво те води тъдява?
Ти да не би и тук... аааа?
Бе ше зема да навестя темите и за ония два парцала на бефебе - еврохолтките и мижавия засраховател, та що не се обадиш и на другите двама непрокопсаници да изхлипате нещо, че скука напоследък та малко да се посмеем?
Хаххаа, вярно ли По-добре навестявай родата, че не те бива в странстванията
А не, Вие бляхте, уважаеми Факи, вие бляхте.. късно е да си посипвате главата с пепел
Ооо, Проди, какво те води тъдява?
Ти да не би и тук... аааа?
Бе ше зема да навестя темите и за ония два парцала на бефебе - еврохолтките и мижавия засраховател, та що не се обадиш и на другите двама непрокопсаници да изхлипате нещо, че скука напоследък та малко да се посмеем?
Тя цяла България го вижда, ама вие де блеяхте?
И друго - несъстоятелност не ви върши работа: патките дължат повече отколкото струват.
Абе яко се преевахте тук. А и мисля, че спасение няма.
А не, Вие бляхте, уважаеми Факи, вие бляхте.. късно е да си посипвате главата с пепел
Аз може да очаквам Холдинг пътища Ад да се качи на 1.50лв, защото смятам, че това е редната, реалната и справедливата му цена но това не значи, че Холдинга не може да си остане в диапазона от 5ст до 20ст за дълъг период от време.
И още нещо като съм казал, че една несъстоятелност няма как да я бъде през тая година значи няма как да я бъде. Подобен въпрос може да се обсъди най-рано през 2013-та година.
И още нещо спрямо сегашния момент движения на цената до 30ст не са показателни, че задължително ще се качи. Може се качи може се върне на 10ст.
Вече при едни покупки над 30ст ще се анализира ситуацията какво може и како е най-вероятно.
Аз съм изключително постоянен в действията си и каквото съм казал го върша. Също така ако цената се качи някога на 1.50лв ще обясня всячески с всякакви анализи, доводи и какво ли още не че това е реалната цена.
И между другото въпреки цялото ми врещене до момента в позицията не съм написал нищо което не е публично достъпна информация.
И намалените дялове и отписаните вземания и разтрогнатите договори и запорираните сметки с Инфракома и не знам си какво още и още и още. ТОВА НЕ СЪМ ГО ОБЯВИЛ АЗ ТОВА ГО ВИЖДА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.
ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ГО ВИЖДА
Аз разбира се го повтарям непрекъснато да не се забравя.
И това което мога да напиша за в бъдеше е отново публична информация само, че аз се ровя малко повече и за това знам повече като цяло за ситуацията с Холдинг Пътища.
Тя цяла България го вижда, ама вие де блеяхте?
И друго - несъстоятелност не ви върши работа: патките дължат повече отколкото струват.
Абе яко се преевахте тук. А и мисля, че спасение няма.
Аз може да очаквам Холдинг пътища Ад да се качи на 1.50лв, защото смятам, че това е редната, реалната и справедливата му цена но това не значи, че Холдинга не може да си остане в диапазона от 5ст до 20ст за дълъг период от време.
И още нещо като съм казал, че една несъстоятелност няма как да я бъде през тая година значи няма как да я бъде. Подобен въпрос може да се обсъди най-рано през 2013-та година.
И още нещо спрямо сегашния момент движения на цената до 30ст не са показателни, че задължително ще се качи. Може се качи може се върне на 10ст.
Вече при едни покупки над 30ст ще се анализира ситуацията какво може и како е най-вероятно.
Аз съм изключително постоянен в действията си и каквото съм казал го върша. Също така ако цената се качи някога на 1.50лв ще обясня всячески с всякакви анализи, доводи и какво ли още не че това е реалната цена.
И между другото въпреки цялото ми врещене до момента в позицията не съм написал нищо което не е публично достъпна информация.
И намалените дялове и отписаните вземания и разтрогнатите договори и запорираните сметки с Инфракома и не знам си какво още и още и още. ТОВА НЕ СЪМ ГО ОБЯВИЛ АЗ ТОВА ГО ВИЖДА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.
ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ГО ВИЖДА
Аз разбира се го повтарям непрекъснато да не се забравя.
И това което мога да напиша за в бъдеше е отново публична информация само, че аз се ровя малко повече и за това знам повече като цяло за ситуацията с Холдинг Пътища.
не случаино ника му е прецаканото прецакан е от всякаде пуска тука някакви цитати от 24 часа,ало прецаканото стара ти е информацията,голямата фирма групстрои след два дни си оттегли молбата от съда,ниякои от аверите на лепа брена им се е обадил и им е обяснил каква е ситуацията че симов има да избива пари на 1,50,и че лепа брена трябва оште да лапа,така че прецаканото прецакан ште си останеш.
"Групстрой" - един от кредиторорите на „Холдинг Пътища" АД е внесъл молба в Софийски градски съд за образуване на производство по несъстоятелност на холдинга.
„Холдинг Пътища" се контролира от известния български предприемач Васил Божков. Кредиторът е внесъл молбата в съда на 3 август, информира в. 24 часа.
От „Холдинг Пътища" пуснаха съобщение, в което посочват, че имат основателни аргументи за възражения по внесената молба, които ще бъдат представени в предоставения им едномесечен срок.
Ако молбата на "Групстрой" бъде уважена, това ще е второто инфраструктурно дружество, контролирано от Божков, което ще бъде обявено в несъстоятелност.
Пътностроителната компания "Мостстрой" АД фалира преди повече от година.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
симов тези двамата от груп строи триябва да са били много отчаяни или много подкупени,да искат несъстоятелност на лепа брена точно те,лепа брена мозе да ги издуха със все парцалите,от него дори и извергясалата баштица го е страх,и зашто чак октомври месец ште се разглезда плана на моста за оздравяване,според теб този ште го приемат ли.
Коментар