If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дори несъстоятелност да беше обявена миноритарните акционери нямаше да продадат на 10ст да не говори за по-малко. А сега напълно се умазаха нещата при едно покачване.
БРАВОС
БРАВОС
БРАВОС
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Ще видиме дали миноритарните акционери са толкова упрашени и ще тръгнат да продават при тази новина или при едно покачване нагоре ще се затичкат да продават.
Аз казвам, че не само, че няма да се затичкат нито при сегашната цена нито при едно покачване и до 40-50ст като цяло. А единствения извод до който ще доведе едно покачване сега е, че ги правят на маймуни от което може нещата да се превърнат в тотално супер закучване.
Ето до това води слабоумието.
Аз правя най-елементарни анализи това, че някой е прекалено тъп за да ги вдене си е негов проблем.
Излагацията тук е пълна и при обявяване на несъстоятелнсот и при необявяване на несъстоятелност и феноменално покачване на фона на новината от петък през този месец.
Пълна излагация в следствие на тотално прекаляване. Ясно е, че и резултатите ще са излагация то няма как да е друго пък нека някой "голям ум" си мисли, че ще е обратното.
Миноритарните акционери няма от какво да се притесняват спрямо тая цена от 9-10ст вероятността при една несъстоятленст да спечелят спрямо тази цена е много по-голяма от колкото да загубят.
Ако пък цената се качи дори само на 20ст в близките седмици. Миноритарните акционери да се запитата как тъй става тоя номер при условие, че се обявяват такива сериозни негативни новини.
Не се връзвайте миноритарни акционери ама хич. Тепърва има да се правят много по-сериозни анализи. Пак съм ви казал въпросът с Холдинг пътища Ад не е толкова прост и тепърва има да го изясняваме.
Това, че някой си е позволил да иска несъстоятелност на Холдинг Пътища Ад може да е само следствие на това, че управата на Холдинг пътища Ад в лицето на "НОВЕ-АД-ХОЛДИНГ" АД, МАКСИМ ЖЕКОВ ДИМОВ, ЙОАНА ХРИСТОВА ЧОЛАКОВА не си изпълнява задълженията да се разплаща в срок.
Още не сме почнали с анализите и показването в официално публично обявени документи да се види кой стои зад всичко и заради кого миноритарните акционерите биват непрестанно малтретирани с негативни новини за Холдинг Пътища Ад.
То небе малтретиране на миноритарните акционери то небе чудо в Холдинг пътища Ад.
Тук ще се търсят много сериозни обяснения защо се случва това ако позицията падне на 9-10ст или по-малко и после почне да се качва с много през този месец на фона на обявените новина досега събрани с последната новина от петък.
Ма заслужава наистина Нове Холдинг Ад да бъде лишен от власт. Да стане някой фал да се обяви несъстоятелност и да изгуби контрола над Холдинг Пътища Ад.
Миноритарните акционери като цяло не се уплашиха от запорираните сметки та ще се стреснат от тая новина.
Ще се стреснат като цяло ама това кога цъфнат налъмите.
И да се качи цената на 50ст пак продажби няма да има като цяло. Само някоя напълно заблудена овца туку продаде до това ниво.
От 50ст до 80ст пак ще е умрела работа в продажбите. От 80ст до умрелото левче полу смешно Я има един процент я няма със все продава на левчето и то за месеци наред период.
Особено сега когато се обяви тая новина ако почне да се качва тоя месец то е ясно, че миноритарите ще се запитат не се ли лови риба в мътна вода. И с две думи продажби като цяло до 50ст няма а като пък народа види, че се е качило до там ще се запита абе кво става тука уж супер лоши новини а се качваме и тогава вече следва супер запичане което така ще се закучи, че просто пълната излагация ще е повече от пълна.
Със слабоумие резултати на борсата не се постигат.
То още от сега е ясно напълно какво ще си помислят хората на 100% което просто няма как да не доведе до пълно и тотално закучване.
Каквото си надробиш това и си сърбаш. Слабоумие
симов само не мога да разбера кои е извергиясалата баштица,и каква му е далаверата на лепа брена в момента холдинга да се търгува на 10ст,поне да копуваше леко и тихо и после да го отпише с търгово предл;озение.
Лалугере излагаш се тотално. Не можеш да разбереш, кой е Бащицата. Бащата на народа спрял тотално да се разплаща скапал фирмите, предприятията и икономиката на страната.
Две майки разговарят:
- Днес ме викаха в училище. Синът ми направил голяма поразия и ще го изключват - писал, че сме произлезли от маймуните!
- Но в това няма нищо лошо. А е и вярно...
- Да, ама темата била: "Бойко Борисов - баща на прогресивното човечество"!
Абе Лалугере въпреки, че понякога се правиш на неразбираш имаш потенциал убеден съм, че с времето ще вденеш всичко тук и няма да продадеш нито на 30ст нито на 40ст нито на 50ст а ще чакаш това което чакам аз но това с времето ще го осъзнаеш вероятно.
симов само не мога да разбера кои е извергиясалата баштица,и каква му е далаверата на лепа брена в момента холдинга да се търгува на 10ст,поне да копуваше леко и тихо и после да го отпише с търгово предл;озение.
Запомнете, че в момента 3-те дружества с намалените дялове от които ПСТ Холдинг си позволи да обяви, че ще изключва акционери при увеличения на капитала се управляват не от Молесто и Синистро. А от управата на Пътища и Магистрали Ад дъщерно на Холдинг Пътища Ад.
Не забравяйте, че точно заради факта, че ги управлява практичести Холдинг пътища Ад балансите им се консолидират редом с всички други дъщерни дружества на холдинг пътища Ад в консолидирания баланс. Отразява се само собствения им капитал в малцинствено участие и печалбата се пише отделно в малцинствено участие.
При една несъстоятелност веднага се лишава управата на Холдинг Пътища Ад в лицето на Нове Холдинг Ад или накратко в ЛИЦЕТО НА ВАСИЛ БОЖКОВ от каквито и да било права.
Прави се общо събрание на кредиторите и се назначава постоянен синдик от тук насетне властта отива в синдика.
Всеки собственик може по всяко време да насрочи извънредно събрание на акционерите и да смени управата моменталически.
Пътища и Магистрали Ад е 100% собственост на Холдинг пътища Ад. като се смени управата там ама моменталически горят Синистро и Молесто.
Незабравяйте Синистро и Молесто са само на харния собственици без никакви управленчески права. Управата на пътища и Магистрали Ад се разпорежа с активите договорите и управлява дружествата с намалените дялове. Ако реши такива неща може да напари управата, че Синистро и Молесто ще останат с пръст в уста.
Запомнете го от мен миноритарните акционери може да плашат управата на Холдинг Пътища Ад с несъстоятелност към момента.
Не само, че нищо няма да спечели а ви е бедна фантазията за какви суми пари ще изгуби не собственика а само управител на Холдинг Пътища Ад - Нове Холдинг или накратко Васил Божков.
Ако през тоя месец Холдинг пътища Ад тръгне да се качва с много такава излагация ще настане щото хората не са чак толкова прости да не можат да вържат, че 2 и 2 е 4.
Разбира се резултата ще е ясен тотално закучване и резултата близък до 0 в следствие на тотална излагазия породена от наглост, мизерия и слабоумие.
Пак ви казвам миноритарите могат да плашат с несъстоятелност в момента а не обратното.
симов споко стига се ядосва тук от 3 месеца наи малко цената е отчетена вече не като несъстоятелност а направо като ликвидация,така че споко по лошо не мозе да стане.аз едно ти гарантирам ако някои бози ден стане 40ст тук получаваш ботилка марково от мен ште ти го изпратя със спиди,пък ако сттане 50,ти прехвърлям 200 броики подарак от мен да си чакаш 1,50 дори палци ште стискам.
Коментар