IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кой стои в дъното на всичко. Защо се стигна до тук да може да се обявяват подобни новини. Това тепърва ще го установяваме.

Между другото само да се качи цената на Холдинг пътища Ад през този месец и на 20ст купува и на всички ще им стане ясно на 70%, че ги водят за носа. Ако се качи на 30ст вече ще им стане ясно, че ги водят за носа на 90%. Ако се качи на 40ст и нагоре цената през този месец на всички ще им стане ясно на 100%, че ги водят за носа.

Ум море глава шамандура. това е моето мнение а провала е тотално ясен още от сега, че ще е факт. Ма със слабоумие това е на борсата.

Пак ще кажа и със и без несъстоятелност нямам нищо против да си седим в диапазона 5-15ст здраве да е.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Ето сами виждате до какво доведе новината от петък вечерта. Акционери за 4000 броя до момента си продадоха акциите.

С две думи новина от петък доведе до притеснение от което акционери за 4000 броя си продадоха акциите.

Коментар

• за марков малко факти и цифри

холдинг пътишта притезиава на 100 процента наи малко 4 пътни подързяния,с 4 годишни договори за 3,500км пътна мрезя,притезява 100 процента от пътишта и магистрали които имат договор за обратно изкопуване на три печеливши друзества могат да си ги изкупят обратно когато си позелаият като до краиния срок остават махимум 3 години,спорд мен само тези два факта струват повече от 10ст на акция,да не забравяме че и самия холдинг притезява във всяко едно от тях по 33процента които ако се осребрят пак са повече от мизерните 10ст за акция,като прибавим бургас пътстрои,смолян пътстрои,пътинзинеринг плевен,пътстрои стара загора,все имат някякви в момента на кризата обезцененни активи,но кризата нямя да продалзи вечно,наясно сам че лепа брена източва холдинга,и хварля прах в очите на дребните акционери,но в този холдин работят 2000 човека,повече от оцк и меком взети заедно,марков ште стане голям скандал в момента лепа брена не мозе да си го позволи.до февруари 2013 когато изтича договора за тракия несъстоятелност не мозе да има.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Много си зле момко, виждам че си прегледал по диагонал търговския закон ама тои е врата в полето и добрите момчета минават от там , пък други я заобикалят. Лепа Брена със сигурност ще я заобиколи в тоя случай.
          Един съвет ...чети съдебната практика по интересна и поучителна е!

Това за оздравителния план да го забравиш щото там има случай в който съдът приема в рамките на оздравителния план изплащане на задължения следващите десетки години .... акционерите пак са отвън.

Прегледаи историите с Кремиковци , Стомана Перник, Агрополихим Девня, Химко Враца , Варненска корабостроителница ....... и ако намериш миноритар взел и една стотинка като ликвидационен дял след несъстоятелността ще те почерпя.

А това за публичните търгове дето щели да са честни и по пазарни цени, май нямаш никаква представаш със какъв зор и дискаунт се продават сравнително неликвидни материални активи в момента. Дискаунта стига до 50 % от оценката на оценителя.
          В момента КЕША Е ЦАР, това е положението !
          Както виждам при теб има предимно БЛЯ БЛЯ БЛЯ основаващо се на частичен поглед върху нещата. И докато за едно си прав то за друго и Хабер си нямаш.

Холдинг Пътища Ад не е толкова прост като изброените случай. Тук говорим не само за активи но и за договори. За работещи дъщерни предприятия със договори за 100-ци милиони.

Кремиковци не става за пример защото там задълженията многократно бяха повече от активите. Химко също не става за пример по същата причина.

Множество оценки на всяко едно от дъщерните трябва да се направят за да се каже кое колко струва. Договорите с които могат да си върнат дяловете в 3-те дружества с намалените дружества също трябва да се оповестят за точните условия.

Вярно е има много неизвестни в Холдинг Пътища Ад но аз казвам, че към настоящия момент мажоритарните акционери няма да спечелят от несъстоятелност а ще изгубят гигантски суми пари и пропуснати ползи.

Това, че примерно Холдинга ще е в процедура по несътоятленост по никакъв начин няма да спре работата на дъщерните. Той и в момента Холдинга не работи директно по договорите а чрез дъщерните си.

Ако направиш една справка ще видиш дори умрелото Химко на каква цена се е търгувало в несъстоятелност и на каква с приета оздравителна програма. Тъй, че като казвам, че акционерите спрямо тая цена от 5-10ст няма да изгубят и при несъстоятелност в близката година то не се шегувам.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
            И още нещо докато се стигне до синдика да продава каквото и да било първо има оздравителен план който веднъж одобрен поема контрола над всичко.
            Много си зле момко, виждам че си прегледал по диагонал търговския закон ама тои е врата в полето и добрите момчета минават от там , пък други я заобикалят. Лепа Брена със сигурност ще я заобиколи в тоя случай.
            Един съвет ...чети съдебната практика по интересна и поучителна е!

Това за оздравителния план да го забравиш щото там има случай в който съдът приема в рамките на оздравителния план изплащане на задължения следващите десетки години .... акционерите пак са отвън.

Прегледаи историите с Кремиковци , Стомана Перник, Агрополихим Девня, Химко Враца , Варненска корабостроителница ....... и ако намериш миноритар взел и една стотинка като ликвидационен дял след несъстоятелността ще те почерпя.

А това за публичните търгове дето щели да са честни и по пазарни цени, май нямаш никаква представаш със какъв зор и дискаунт се продават сравнително неликвидни материални активи в момента. Дискаунта стига до 50 % от оценката на оценителя.
            В момента КЕША Е ЦАР, това е положението !
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• И още нещо докато се стигне до синдика да продава каквото и да било първо има оздравителен план който веднъж одобрен поема контрола над всичко.

Коментар

Момче зелено, нагледал съм се на несъстоятелности и ликвидации в които ликвидатора / синдика често свързан с мажоритаря така си опича кошницата и прехвърля само стойностните активи на нови дружества пак свързани с мажоритаря. А такива " финансови КАПАЦИТЕТИ " като теб само подсмърчат и ронят сълзи с празна паничка и акции в едно съвсем изпразнено дружество но за сметка на това с големи пасиви.

Между другото като драскаш излияния в форума поне пиши нещо съществено подкрепено с цифри и факти .....писна ми от спама ти в тази тема. Честно !
                Мен пък ми е писнало да чета празни мнения като твоето. Синдика е длъжен да продава на търг първо. И второ постоянния синдик се избира от най-големите кредитори а те не са мажоритаря. Запази си БЛЯ бля Бля мненията за себе си от тях полза няма.

Коментар

Колега ша извиняваш ма грам не разбираш какъв е случая с Холдинг Пътища Ад и колко са точно активите.

Да не говорим, че грам и си нямаш понятие колко струват договорите които има Холдинга.

С две думи финансовото ти мнението е една кръгла 0 ма ти си го знаеш това.
                  Момче зелено, нагледал съм се на несъстоятелности и ликвидации в които ликвидатора / синдика често свързан с мажоритаря така си опича кошницата и прехвърля само стойностните активи на нови дружества пак свързани с мажоритаря. А такива " финансови КАПАЦИТЕТИ " като теб само подсмърчат и ронят сълзи с празна паничка и акции в едно съвсем изпразнено дружество но за сметка на това с големи пасиви.

Между другото като драскаш излияния в форума поне пиши нещо съществено подкрепено с цифри и факти .....писна ми от спама ти в тази тема. Честно !

Коментар

Цирк от ента степен. От който управата на Холдинга и мажоритарните акционери ще изгубят такива суми пари, че просто е старша работа.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Такъв цирк ще стане при една несътоятелност при Холдинг Пътища Ад, че просто ви е бедна фантазията.

Съда може да определи дата за начало на несъстоятелността с години назад. Следва разваляне на сделки, договори, разваляне на отписвания на вземания.

Цирк от ента степен. От който управата на Холдинга и мажоритарните акционери ще изгубят такива суми пари, че просто е старша работа.

Коментар

Колега ша извиняваш ама това са глупости , несъстоятелноста е когато пасивите превишават активите и разбираемо в тоя случаи за акционерите не остава нищо.
                        Не се сещам за случаи на несъстоятелност на БФБ след които акционерите да са получили остатъчен ликвидационен дял след покриване на задълженията.

Ако беше доброволна ликвидация друга работа .......
                        Колега ша извиняваш ма грам не разбираш какъв е случая с Холдинг Пътища Ад и колко са точно активите.

Да не говорим, че грам и си нямаш понятие колко струват договорите които има Холдинга.

С две думи финансовото ти мнението е една кръгла 0 ма ти си го знаеш това.

Коментар

Миноритарните акционери няма от какво да се притесняват спрямо тая цена от 9-10ст вероятността при една несъстоятленст да спечелят спрямо тази цена е много по-голяма от колкото да загубят.
                          Колега ша извиняваш ама това са глупости , несъстоятелноста е когато пасивите превишават активите и разбираемо в тоя случаи за акционерите не остава нищо.
                          Не се сещам за случаи на несъстоятелност на БФБ след които акционерите да са получили остатъчен ликвидационен дял след покриване на задълженията.

Ако беше доброволна ликвидация друга работа .......

Коментар

• Ти като купи акции не прочете ли с какво се занимават? Макар, че името подсказва. Колко клиента имат като строят пътища? Само един , не съм чул друг освен държават да строи пътища. Това е нестабилна компания, загуби ли единствения си клиент е пътник. Но щом си инвестирал сигурно си го премислил.

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                              Скрич, голяма активност проявяваш, даже бих казал единствен си толкова активен. Да не си единствения акционер в този холдинг?
                              Всеки акционер би трябвало да е активен колкото мен. Повечето си ги мислят нещата които аз ги пиша не е толкова тъп народа.

Голяма част от хората ги е страх. Мен ме докараха до лудост като акционер тук тъй, че вече съм изперкал та ми е все едно.

Аз нямам нищо против несъстоятелност нека я бъде гък няма да кажа.

А некой да си позволи да ме нападне щото не му харесва, че показвам колко е нахален и тъп тогава вече такива компромати всеобхватни не само за тук ще се извадят и то не само от мен, че ще стане пълна шоу програма. Освен мен още трима души знаят това което аз знам тъй, че шоупрограмата с гигантски пропорции ще е гарантирана.

Коментар

• Скруч, голяма активност проявяваш, даже бих казал единствен си толкова активен. Да не си единствения акционер в този холдинг?
                                Last edited by valio1900; 05.08.2012, 21:30.

Коментар

Working...
                                X