IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
    Симка да те подсетя че е петък вечер и требе да се разпуска...

Имам Патоци, за съжаление в момента не виждам
    1.Купувачи със сантименти и аргументи......
    2. Знаеш какво прави Мажо с активите и дъшерните..........
    3. Също и не виждам нови поръчки и договори, които да напомпат цената.......

Не е препоръка
    Много добре казано. И въпреки това ако случайно цената се качи на 30ст очаквам да направиш анализ на базата на това на какво смяташ ти, че се е качила.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
      Когато някой се е изложил до краен предел пред цяла България и напълно го осъзнава то за него още малко излагация е напълно без никакво значение.

Срам, срам, срам, пълен срам и излагация.

Може ли човек да стане за смях и да се изложи до краен предел пред цяла България ми явно може. Жалка история много жалка.
      Симка да те подсетя че е петък вечер и требе да се разпуска...

Имам Патоци, за съжаление в момента не виждам
      1.Купувачи със сантименти и аргументи......
      2. Знаеш какво прави Мажо с активите и дъшерните..........
      3. Също и не виждам нови поръчки и договори, които да напомпат цената.......

Не е препоръка

Коментар

• Когато някой се е изложил до краен предел пред цяла България и напълно го осъзнава то за него още малко излагация е напълно без никакво значение.

Срам, срам, срам, пълен срам и излагация.

Може ли човек да стане за смях и да се изложи до краен предел пред цяла България ми явно може. Жалка история много жалка.

Коментар

• Мале мале, Симка сам си пишеш , сам си отговаряш ...спри се бе човек! Честно почвам да се притеснявам за психичното ти здраве.
          Пепи навремето с валяка беше по забавен дето мачкаше наред....
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Мога да ви кажа, че и без аз да пиша каквото и да било на всички миноритарни акционери им е достатъчно наясно цялата картинка.

Новината от днес ще доведе до още по-голям провал аз ви казвам. Не само, че няма да е положително ами ще е още по-отрицателно. Като натягаш струната до краен предел най-накрая тя се къса.

Е вярно външните лица няма да посмеят да припарят до тая позиция и туку някой се излъже да продаде. Първо старите акционери пет пари не дават от новини и дали е на 5ст или на 50ст. Тъй, че ако цената почне да се качва сега ще се зачудят какво става и не ги ли прави някой на маймуни. Което разбира се ще доведе до още по-голямо закучване.

Ей голяма излагация. Чудя се дали е възможно да се изложим повече но тук просто не се съмнявам в нищо.

Мизерията и слабоумието водят до загуби, тотално омазване и излагация което пък води до почти нулеви резултати.

Брех новината за Запорираните сметки от една година не стигаше.

Излагация

Излагация

Излагазия

Излагация

Излагация

Пълна и тотална излагация. Срам.
            Last edited by msimov; 03.08.2012, 23:39.

Коментар

• Засрамете се.

Принципно се успокоих и ми мина първоначалния афект ще има по-малко анализи и за са няма да оповестявам ко знам за Инфра ком 2007 Еоод.

Ей голяма излагация докъде Я докарахме на Холдинг пътища Ад да му се иска несътоятелност за 400 хиляди лева.

Срам ме е от вас.

Коментар

• Търговския регистър.

Аз ви казах да не се връзвате ма вие не слушате.

Групстрой ООД гр. Левски е една супер избушена фирма имаща вземания за максимум 400 хиляди ако са към Холдинг Пътища АД всичките.

Аз не се уплаших и не трепнат от новината с запоритарите сметки за 7.5 милиона лева.

Та тая смехория с 400 хиляди лева ще ме стресне.

С две думи сериозните миноритарни акционер вече са престанали на 100% да обръщат внимание на негативните новини тук.

Аз съм казал 1.50лева е справедливата, точната и правилната цена. На левче ще е провал.

Коментар

• Имайте предвид, че изобщо не променям оценките си особено сега след тази новина.

Ако позицията се качи на 30ст и се появят добри оферти купува на 30ст ще има анализ на ситуацията и какво очаквам аз да се случи и защо.

Наистина се уморих от глупости. То небе излагация то небе чудо но тук преминахме всички граници.

Между другото заради тая просташка новина е много вероятно купувачите по цялата борса да се отдръпнат да купуват.

Предупредих, че си гледа само интереса и изобщо не прави нищо за никого освен да вреди.

Какво да ви кажа тотална мизерия и излагация от всякъде аз това виждам пък ако някой друг вижда нещо друго браво на него.

Коментар

• Е сега вече мога да ви заявя, че каквото и да става от тук на сетне то просто достигна фактор излагация на 1000%.

Въпреки невероятното количество негативни новини при Холдинг пътища Ад аз пък ви заявявам, че старите акционери са по-силни от това и няма и да трепнат и ще си чакат цена тук от около 1.50лв на която Холдинга обяви, че намалява дяловете си в 3 свои дъщерни дружества.

Айде па да видиме моите оценки ли са по-силни или гигантското супер количество негативни новини около Холдинг пътища Ад.

Коментар

• http://www.peticiq.com/antisinqzona
                      И това е свързано с пътища!
                      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Не забравяйте миноритарни акционери. Прекалено сме силни на тези цени от 5ст до 10ст тук никой не може да ни уплаши с несъстоятелност на тази цена щото ние сме в несъстоятелност кажи речи при тези цени.

А след моите анализи ще разберете, че сме много по-силни от това и то само анализи без дори да се налага да пиша най-мощния си основен довод заради който и в момента ви заявява, че Холдинга ще се качи минимум на левче. Ма да има късмет да се качи на тва умрело левче а не на повече в диапазона от 1 до 1.50лв и тогава ще залея позицията с още по-сериозни анализи.

С две думи спете спокойно и не се връзвате на дребни новини прекалено сме силни спрямо настоящата цена на Холдинг пътища Ад

Коментар

• Имайте предвид, че минималната цена на Холдинг пътищи Ад при обявена несъстоятелност е от мунимум 5ст като дори може да се качи на 10ст заради множеството дъщерни дружества работещи за 100 милиони. Тогава няма да има феноменални появявания на големи суми в други на баланса там където предни години почти не е имало нищо а туку Холдинга покаже реално колко заработва.

Нека падне цената на 9-10ст или по ниско аз нямам проблем и без това бях недоволен, че опуснах момента.

По добра новина от това, че настоящата управа може да се разкара от Холдинга и дъщерните надали можеше да се обяви но пак ви казвам не се надявайте много.

Коментар

• О имам много сериозен кос. Е определено мога да кандидатсвам за юрист консулт.

И за капак на всичко ще ви обясня какво значи несъстоятелност.

Една несъстоятелност значи отнемане на власт както на настоящата управа така и по ред надолу по дъщерните дружества.

Имам да правя доста анализи ще ви наблъскам с информация.

Да видим моите анализи ли са по-силни или всички негативни новини взети заедно досега.

Коментар

• Предупредих ви, че при една несъстоятелност през 2012-та миноритарите само ще спечелят.

Обясних ви и защо.

Е сега ще го направя още веднъж.

Коментар

• Хич не се връзвайте на подобни номера.

Никъде не се обявява за каква сума става дума.

Ще направя проверка на фирмата и ще обявя за какво става дума.

И запомнете при една несъстоятелност дъщерните дружествата на Холдинг Пътища Ад ще бъдат продадени по реалната им цена.

На Холдинг пътища Ад му е забранено без провеждането на общо събрание да намалява участието си в дъщерното Пътища и Магистрали Ад. Пътища и магистрали Ад държи контрола и договорите с които може да си върне дяловете в 3-те дружества.

Единственото което ще се получи е, че сега ще правя нов анализ.

Между другото след като се стигна до тук да се обявяват подобни новина то разбира се това ще рефлектира в публично обявяване на това кой е собственика на Инфра ком 2007 еоод и на кой са дадени парите от Инфра ком 2007 еоод.

Тази събота и неделя ще има анализи.

Между другото новината е положителна. Ще направя пълен анализ да обясня какво ще изгубят основните акционери ако се обяви несъстоятелност. И какво ще спечелят миноритарните акционери.

Искането на несъстоятелност е едно а съвсем друго е съда да прецени, че има основание за това.

Заради тази новина от мен сега ще има още по-жестоки анализи.

Аз нямам нищо против цената на Холдинга да падне продава на 10ст или по-малка и без това бях недоволен, че не си купих още няколко хиляди бройки.

Коментар

Working...
                                X