IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• този Божков наистина те подлуди-по добре се махни от него.

Коментар

• А бе Симич ти близо 4 000 поста главно в тоя тема ли ги навъртя бе човек......ша станеш скоро " заслужил инвеститор " както си я подкарал
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
        да де, ама кой е човека, взимащ решения? Пак ли си е вас бож?
        Който е управителя на Нове Холдинг той е и на Холдинг пътища Ад. А който е собственика на Нове Холдинг той е и назначил управителя на Нове Холдинг и може да го промени по всяко време с извънредно събрание.

С две думи управлява си собственика на Нове Холдинг ако ще да е отишъл на Антарктида.
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
          Нове олдинг кат, че не знаеш.
          да де, ама кой е човека, взимащ решения? Пак ли си е вас бож?

Коментар

• Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнение
            Движи си го Черепа от Лондон, чрез М.Димов. Симов ти ще полудееш от нерви с тези измамници. Да не говорим, ако пак се подаде иск за несъстоятелност.
            Аз вече съм си луд няма на къде повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
              в момента кой го управлява този холдинг, че не съм наясно? Черепа е в чужбина, Хаджиянков го няма. Кой тука движи бизнеса?
              Нове олдинг кат, че не знаеш.

Коментар

• Движи си го Черепа от Лондон, чрез М.Димов. Симов ти ще полудееш от нерви с тези измамници. Да не говорим, ако пак се подаде иск за несъстоятелност.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                  И за капак ще заявя, че вярвам повече на това 50% от дружествата в индексите да обявят несъстоятелност или да бъдат ошушкани и пак да обявят несътоятелност. Просто всичко се изроди с падането на борсата и мажоритарите вече напълно не им пука на повечето. И въпреки това не вярвам точно Холдинг пътища Ад да обяви истинска несъстоятелност. Просто нещата тук не са толкова прости и хем зависят изцял от големия бос. Хем изцяло и не зависят от големия бос. Просто положението е сложно. А иначе никой не е длъжен да ми се връзва кой знае може да съм луд а може и да не съм кой знае.
                  в момента кой го управлява този холдинг, че не съм наясно? Черепа е в чужбина, Хаджиянков го няма. Кой тука движи бизнеса?

Коментар

• И за капак ще заявя, че вярвам повече на това 50% от дружествата в индексите да обявят несъстоятелност или да бъдат ошушкани и пак да обявят несътоятелност. Просто всичко се изроди с падането на борсата и мажоритарите вече напълно не им пука на повечето. И въпреки това не вярвам точно Холдинг пътища Ад да обяви истинска несъстоятелност. Просто нещата тук не са толкова прости и хем зависят изцял от големия бос. Хем изцяло и не зависят от големия бос. Просто положението е сложно. А иначе никой не е длъжен да ми се връзва кой знае може да съм луд а може и да не съм кой знае.

Коментар

• Вярно е, че има Хора с лабилна психика и ако са взели примерно на 10ст туку продадат на 20ст. Има нещо много важно за Българския народ е и, че той като цяло не обича да продава на загуба. Би продал само при определени условия и то само ако е сигурен, че не го пеебават. В момета всякакви цени при Холдинга под около 1.50лв се водят пеебавка и това акционерите го знаят.

С две думи българина продава или ако е на печалба и го хваща страх да не я изгуби или на загуба само в краен случай ако е сигурен, че не е изцяло пеебан и, че просто трудно ще вземе повече.

Голяма простотия ще е ако случайно някога се качим от раз със страшно много заради някоя голяма новина. Това само ще покаже до каква закъсвация и мизерия са стигнали нещата. Но здраве да е така поне всички и тези които биха се отървали ще получат повече.

Мизерници.

Коментар

• Тъй или иначе до 50ст ако се качи някога цената ще си е почти никой като продажби това е по моите оценки.

Коментар

• Моята цел е никой да не продаде акциите си като цяло така цената е по-вероятно да се качи до там до където и е реалната.

Коментар

Ти да не би да имаш аргументи и доказателства, че ББ го е страх от Черепа. Доказателството за това че го наритаха е фалита на Моста и омацаната позиция на ХДПАТ
                            Акъл море глава Шамандура. Мостстрой фалира преди Борисов да се беше появил, защото управата спря да сключва нови договори и намали работата главоломно и това беше вече факт до края на 2009-та.

Омазаната позиция на Холдинга не е заради Борисов той тук не е управител и не той е запорирал сметките отписвал взенания и какви ли не още щуротии.

И да Борисов е голям страхливец. Той на едни Дамбовци им клекна та на Черепа.

Коментар

• Ти да не би да имаш аргументи и доказателства, че ББ го е страх от Черепа. Доказателството за това че го наритаха е фалита на Моста и омацаната позиция на ХДПАТ

Коментар

Симов ти си се объркал нещо- на Черепа му подряза крилата ББ и сега се е наврял в миша дупка, а ти го смяташ за великан. Затова ще те тормози още много.
                                И със какво ако мога да запитам. Не ми отговараряй просто не можеш. Измислете някакъв по смислен довод тоя просто няма как да мине като се има на предвид колко е страхлив Борисов.

Коментар

Working...
                                X