този Божков наистина те подлуди-по добре се махни от него.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеда де, ама кой е човека, взимащ решения? Пак ли си е вас бож?
С две думи управлява си собственика на Нове Холдинг ако ще да е отишъл на Антарктида.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеНове олдинг кат, че не знаеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнениеДвижи си го Черепа от Лондон, чрез М.Димов. Симов ти ще полудееш от нерви с тези измамници. Да не говорим, ако пак се подаде иск за несъстоятелност.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениев момента кой го управлява този холдинг, че не съм наясно? Черепа е в чужбина, Хаджиянков го няма. Кой тука движи бизнеса?Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеИ за капак ще заявя, че вярвам повече на това 50% от дружествата в индексите да обявят несъстоятелност или да бъдат ошушкани и пак да обявят несътоятелност. Просто всичко се изроди с падането на борсата и мажоритарите вече напълно не им пука на повечето. И въпреки това не вярвам точно Холдинг пътища Ад да обяви истинска несъстоятелност. Просто нещата тук не са толкова прости и хем зависят изцял от големия бос. Хем изцяло и не зависят от големия бос. Просто положението е сложно. А иначе никой не е длъжен да ми се връзва кой знае може да съм луд а може и да не съм кой знае.
Коментар
-
И за капак ще заявя, че вярвам повече на това 50% от дружествата в индексите да обявят несъстоятелност или да бъдат ошушкани и пак да обявят несътоятелност. Просто всичко се изроди с падането на борсата и мажоритарите вече напълно не им пука на повечето. И въпреки това не вярвам точно Холдинг пътища Ад да обяви истинска несъстоятелност. Просто нещата тук не са толкова прости и хем зависят изцял от големия бос. Хем изцяло и не зависят от големия бос. Просто положението е сложно. А иначе никой не е длъжен да ми се връзва кой знае може да съм луд а може и да не съм кой знае.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Вярно е, че има Хора с лабилна психика и ако са взели примерно на 10ст туку продадат на 20ст. Има нещо много важно за Българския народ е и, че той като цяло не обича да продава на загуба. Би продал само при определени условия и то само ако е сигурен, че не го пеебават. В момета всякакви цени при Холдинга под около 1.50лв се водят пеебавка и това акционерите го знаят.
С две думи българина продава или ако е на печалба и го хваща страх да не я изгуби или на загуба само в краен случай ако е сигурен, че не е изцяло пеебан и, че просто трудно ще вземе повече.
Голяма простотия ще е ако случайно някога се качим от раз със страшно много заради някоя голяма новина. Това само ще покаже до каква закъсвация и мизерия са стигнали нещата.Но здраве да е така поне всички и тези които биха се отървали ще получат повече.
Мизерници.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнениеТи да не би да имаш аргументи и доказателства, че ББ го е страх от Черепа. Доказателството за това че го наритаха е фалита на Моста и омацаната позиция на ХДПАТ
Омазаната позиция на Холдинга не е заради Борисов той тук не е управител и не той е запорирал сметките отписвал взенания и какви ли не още щуротии.
И да Борисов е голям страхливец. Той на едни Дамбовци им клекна та на Черепа.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнениеСимов ти си се объркал нещо- на Черепа му подряза крилата ББ и сега се е наврял в миша дупка, а ти го смяташ за великан. Затова ще те тормози още много.Измислете някакъв по смислен довод тоя просто няма как да мине като се има на предвид колко е страхлив Борисов.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар