IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Симов ти си се объркал нещо- на Черепа му подряза крилата ББ и сега се е наврял в миша дупка, а ти го смяташ за великан. Затова ще те тормози още много.

Коментар

• Начи Трейсето което се наду като прасе може да струва 4 лева. А Холдинг пътища Ад не може да струва 1.50лв. Дори Трейсето да се търгува на 50ст или цял 1 лев тук холдинг пътища Ад пак си струва 1.50лв.

Който ще да им се връзва на управата и на големия бос какво показват балансите. още не съм правил анализ на това на какво се дължи намаляването на собствения капитал през годините щото не е само заради намаляването на дяловете и това ще им е интересно на акционерите да знаят.

С две думи дори след проверка в Холдинга да се каже, че няма нищо нередно на това ама почти никой няма да повярва нито сега нито за в бъдеще.

За съжаление за някой неща няма как да се каже, че няма нищо нередно излагазията с запорираните сметки само тя е напълно достатъчна никой да не повярва никога повече тук на управата. Още не сме стигнали да обсъдим този въпрос кой е собственика и на кого са дадени парите и кога. Всичко по-дати може.

Ама грам не може да ми се каже по отношение на Холдинг пътища Ад.
      Last edited by msimov; 31.08.2012, 08:30.
      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        както и неприязънта на бойко към лепа брена са непоправими.
        Факушке не пиши глупости. Нали Борисов щеше на колне да му се моли когато Мостстрой обяви несътоятелност. Борисов се беше притеснил, че той има вина и оня може да го свитне.

Такъв въздух е борисов просто не е истина. Голем е само за пред слабите и бабичките. Ма за пред такива като Дамбовците веднага омекна и им върна всичко запорирано щото щяха да му станат налъмите сираци на ухиления мазньо.

Коментар

Мсимов, кога мислиш патката ше стигне мекомката?
          Дразнител такъв.

Ми не знам тук всичко е възможно. Но това по никакъв начин няма да ме откаже поне мен.

5ст,10ст,15ст,20ст,25ст,30ст,40ст,50ст,60ст без значение на калко е цената от изброените аз ще съм акционер тук и изобщо няма и да се замисля за продажба. Може да се качи примерно до 30ст и да падне на 5ст пак ще съм акционер. Може да се качи на 60ст и да падне рязко на 5ст непускам.

Един и пеесе и се махам.

Сърбят ме пръстите да им напиша на акционерите на Пътища какво се казва в оперативна програма Транспорт. Та ще видим дали това не струва 50стинки като информация.

И между другото шанса да го бъде моето някога не е малък щото акционерите старите всичките са недоволни от измъкването на дружествата на 1 и 50 лева та просто от дебелокожие няма да се помръднат до там което значи по-малко продажби до там. Да не говорим, че почти всички миноритари са вече на 1000% сигурни, че ги правят на маймуни и това ще утежни положението още а това с несъстоятелността каква простотия беше не е истина.

Извода е аз ще чакам пък който иска да продава и да се маха.

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
            По-интересният въпрос е, кога трейсът ще стигне падката
            Трейските го закъсват. Както се оказва работят на загуба, а и това е тенденция която ще се засилва.
            Мсимов също помага - иска да бута правителството, което е убийствено за трейските.
            За съжаление на патките нищо няма да им помогне. Вредите които нанесе тройната коалиция със спирането на еврофондовете, както и неприязънта на бойко към лепа брена са непоправими.
            Както казват някои застрахователи - пълна щета. Тотал.

Коментар

Мсимов, кога мислиш патката ше стигне мекомката?
              По-интересният въпрос е, кога трейсът ще стигне падката

Коментар

• Мсимов, кога мислиш патката ше стигне мекомката?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  msimov,

как ги виждаш нещата при MOSTS??? Там имаш ли акции .
                  Немам и не го коментирам.

Коментар

• msimov,

как ги виждаш нещата при MOSTS??? Там имаш ли акции .
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                      Плюс това тук във Холдинг Пътища Ад редовно си ни бичуват с по някоя негативна новина. Та при такова голямо гарантирано перманентно удоволствие как човек да се откаже.
                      да си поръчваш чат пат некоа строга господарка по евтино ще ти излезе

Коментар

• Плюс това тук във Холдинг Пътища Ад редовно си ни бичуват с по някоя негативна новина. Та при такова голямо гарантирано перманентно удоволствие как човек да се откаже.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          ...От 48000 на 0,08лв
                          Да, бе да, посмали манго!
                          Не ни казвай, че си вярваш
                          http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

msimov,

ако имаш няк'ви си 20-30 000 бройки...да ти дам 200-300 лв (по 1 стотинка на акция) и да приключваш с борсата и да бягаш от всички тия мъчения и нерви .

помисли си ...ако си съгласен някой ден пиши ми на лични .
                            Съжалявам аз съм мазохист харесва ми. Човек трябва да се нагажда към ситуацията, за да оцелее.

Коментар

• msimov,

ако имаш няк'ви си 20-30 000 бройки...да ти дам 200-300 лв (по 1 стотинка на акция) и да приключваш с борсата и да бягаш от всички тия мъчения и нерви .

помисли си ...ако си съгласен някой ден пиши ми на лични .
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

няма проблем msimov,

ще те почакаме да се наиграеш тук и да се налудуваш и точно твоите акции ще купим на 1 стотинка. Както си ги купувал на най-високото точно такива като тебе ще си ги продадат на най-ниското .
                                На най-високото не съм но то ако ще продавам на 1ст то всичко е високо дори и на 11ст да съм ги взел.

Ша чакаме са ко да се прави.

Може и да обмисля продажба на подобни нива ма най-рано в началото на другата година. С две думи са си чакаме ша пада ли ша са качва ли чакане това е.

Но принципно за мен положението е безнадежно щото аз така съм се запънал, че утре и на 50ст да е пак няма па продам и туку се върне на 5ст.

Чакам лев и 50се и толкоз.

Коментар

Working...
                                X