Симов ти си се объркал нещо- на Черепа му подряза крилата ББ и сега се е наврял в миша дупка, а ти го смяташ за великан. Затова ще те тормози още много.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)
Collapse
X
-
Начи Трейсето което се наду като прасе може да струва 4 лева. А Холдинг пътища Ад не може да струва 1.50лв. Дори Трейсето да се търгува на 50ст или цял 1 лев тук холдинг пътища Ад пак си струва 1.50лв.
Който ще да им се връзва на управата и на големия бос какво показват балансите. още не съм правил анализ на това на какво се дължи намаляването на собствения капитал през годините щото не е само заради намаляването на дяловете и това ще им е интересно на акционерите да знаят.
С две думи дори след проверка в Холдинга да се каже, че няма нищо нередно на това ама почти никой няма да повярва нито сега нито за в бъдеще.
За съжаление за някой неща няма как да се каже, че няма нищо нередно излагазията с запорираните сметки само тя е напълно достатъчна никой да не повярва никога повече тук на управата. Още не сме стигнали да обсъдим този въпрос кой е собственика и на кого са дадени парите и кога. Всичко по-дати може.
Ама грам не може да ми се каже по отношение на Холдинг пътища Ад.Last edited by msimov; 31.08.2012, 08:30.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениекакто и неприязънта на бойко към лепа брена са непоправими.
Такъв въздух е борисов просто не е истина. Голем е само за пред слабите и бабичките. Ма за пред такива като Дамбовците веднага омекна и им върна всичко запорирано щото щяха да му станат налъмите сираци на ухиления мазньо.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМсимов, кога мислиш патката ше стигне мекомката?
Ми не знам тук всичко е възможно. Но това по никакъв начин няма да ме откаже поне мен.
5ст,10ст,15ст,20ст,25ст,30ст,40ст,50ст,60ст без значение на калко е цената от изброените аз ще съм акционер тук и изобщо няма и да се замисля за продажба. Може да се качи примерно до 30ст и да падне на 5ст пак ще съм акционер. Може да се качи на 60ст и да падне рязко на 5ст непускам.
Един и пеесе и се махам.
Сърбят ме пръстите да им напиша на акционерите на Пътища какво се казва в оперативна програма Транспорт. Та ще видим дали това не струва 50стинки като информация.
И между другото шанса да го бъде моето някога не е малък щото акционерите старите всичките са недоволни от измъкването на дружествата на 1 и 50 лева та просто от дебелокожие няма да се помръднат до там което значи по-малко продажби до там. Да не говорим, че почти всички миноритари са вече на 1000% сигурни, че ги правят на маймуни и това ще утежни положението още а това с несъстоятелността каква простотия беше не е истина.
Извода е аз ще чакам пък който иска да продава и да се маха.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеПо-интересният въпрос е, кога трейсът ще стигне падката
Мсимов също помага - иска да бута правителството, което е убийствено за трейските.
За съжаление на патките нищо няма да им помогне. Вредите които нанесе тройната коалиция със спирането на еврофондовете, както и неприязънта на бойко към лепа брена са непоправими.
Както казват някои застрахователи - пълна щета. Тотал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМсимов, кога мислиш патката ше стигне мекомката?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеmsimov,
как ги виждаш нещата при MOSTS??? Там имаш ли акции.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеПлюс това тук във Холдинг Пътища Ад редовно си ни бичуват с по някоя негативна новина. Та при такова голямо гарантирано перманентно удоволствие как човек да се откаже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение...От 48000 на 0,08лв
Не ни казвай, че си вярвашhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеmsimov,
ако имаш няк'ви си 20-30 000 бройки...да ти дам 200-300 лв (по 1 стотинка на акция) и да приключваш с борсата и да бягаш от всички тия мъчения и нерви.
помисли си ...ако си съгласен някой ден пиши ми на лични.
Човек трябва да се нагажда към ситуацията, за да оцелее.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеняма проблем msimov,
ще те почакаме да се наиграеш тук и да се налудуваш и точно твоите акции ще купим на 1 стотинка. Както си ги купувал на най-високото точно такива като тебе ще си ги продадат на най-ниското
.
Ша чакаме са ко да се прави.
Може и да обмисля продажба на подобни нива ма най-рано в началото на другата година. С две думи са си чакаме ша пада ли ша са качва ли чакане това е.
Но принципно за мен положението е безнадежно щото аз така съм се запънал, че утре и на 50ст да е пак няма па продам и туку се върне на 5ст.
Чакам лев и 50се и толкоз.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар