IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• няма проблем msimov,

ще те почакаме да се наиграеш тук и да се налудуваш и точно твоите акции ще купим на 1 стотинка. Както си ги купувал на най-високото точно такива като тебе ще си ги продадат на най-ниското .

Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
    Е значи има да почакаш, защото на такава цена може да е най-рано 2014-та.
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Смятал ли си с колко пъти цената е паднала под върха. Според мен това е наи- убитото предприятие в БГ и то благодарение на ВБ От 48000 на 0,08лв

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        msimov,

лично заради тебе бих си купил 1000 бройки на ХДПАТ по 1-а стотинка . За да бъда съакционер с тебе .
        Е значи има да почакаш, защото на такава цена може да е най-рано 2014-та.
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Това са твои фикции, че имаш информация която ще качи акциите. Потърси изявленията на ВБ , че не го интересуват миноритарните акционери и източваше беспир. Това породи разпродажбите и всички избягаха. Казвам ти добронамерено- отърви се от кошмара ХДПАТ- имаш сили да продължиш напред

Коментар

• msimov,

лично заради тебе бих си купил 1000 бройки на ХДПАТ по 1-а стотинка . За да бъда съакционер с тебе .

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              И какво се случва в холдинга- става все по- зле и по - зле. Тук е безнадежно положението- кажи в какво вярваш- и аз искам да спечеля от това добро предприятие разсипано от ВБ. Досега само загуби и нерви за миноритарните акционери
              Може да искаш но заслужавал ли. Ти не си минал през ужаса Холдинг Пътища, че да заслужаваш да си акционер тук ако някога се качи.

Плюс това ако напиша защо може да се качи до една седмица или ще съм арестуван или разстрелян.

С две думи всеки сам си решава дали да е акционер тук.

Коментар

• И какво се случва в холдинга- става все по- зле и по - зле. Тук е безнадежно положението- кажи в какво вярваш- и аз искам да спечеля от това добро предприятие разсипано от ВБ. Досега само загуби и нерви за миноритарните акционери

Коментар

Божков на няколко пъти официално заяви, че не го интересуват миноритарите- извади всички активи и ви измами- това е чиста акция умишлено превърната в такава от мажоритаря
                  За Меком ли говориш в Момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                    msimov,

има ли смисъл тук да се купува на 1-2 стотинки??? Или и това е страшно много за тази чиста акция???
                    Това всеки сам си го решава.

Моята работа е само да разяснявам какво се случва в Холдинга и защо сме на това дередже.

Изобщо не ме интересува кой купува и кой продава. До момента никого не съм посъветвал да си купи от тук.

Коментар

• Божков на няколко пъти официално заяви, че не го интересуват миноритарите- извади всички активи и ви измами- това е чиста акция умишлено превърната в такава от мажоритаря

Коментар

• msimov,

има ли смисъл тук да се купува на 1-2 стотинки??? Или и това е страшно много за тази чиста акция???

Коментар

Тук продадоха всички- Симов не ти ли омръзна ВБ да те тормози и да си на огромни загуби. Какво чакаш още- поне прави спекулации да изкараш малко пари
                          Точно обратното. Тук всички миноритари сме се запънали като цяло и така и ще остане на този етап.

Коментар

• Тук продадоха всички- Симов не ти ли омръзна ВБ да те тормози и да си на огромни загуби. Какво чакаш още- поне прави спекулации да изкараш малко пари

Коментар

• Тук определено търговийката е замряла.

Коментар

Симов продаваи докато не са паднали пак под 0,10- може пак да си купиш на по изгодно
                                Прекалено дълго я задържат твърде скъпа таз артия. Май готвят кур-капан за "инвестиралите" тук.

Коментар

Working...
                                X