Вход

Потребителско име:

 Запомни ме на това устройство
Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
 • Филтър
 • Време
 • Покажи
Clear All
new posts

 • Хора, мъчно ми е за инвеститорите в парка. С всеки изминал ден непосилната лихва наближава, а дивидента се отдалечава. Каруцата с празните надежди е засилена по надолнището и импотентните опити на горнооряховския да излъска имиджа, белким още някой се закачи може да забавят, но не и да спрат полета и към финансовата бездна. Иво Прокопиев ли му държа химикала, когато разписа облигационния заем с 20 % лихва? Правителството ли го кара да иска 40 бимберика срещу 200 лв. собственост? Стойне ли му пробута куците брокери, дето само късия келепир им е в главите? Нямало недоволни до сега, ми то и в SCI/Saveway нямаше, докато не рухна схемата. Старо правило е, че като си набълбукан се спотайваш, мълчиш и палиш свещи всичко да се размине, докато не те разкрият. Много е долно да опоскваш джобовете на наивниците, къпейки ги в лъжи с марна водица и после да вменяваш вина на измислените ти врагове. На всички трябва да им е ясно, че денят в който мастития адвокат ще влезе еднолично във владение на парка наближава. В най-добрия случай ще си капитализира вземанията и тези с по 200 лв. акции ще увиснат с пренебрежително малък дивидент, колкото за едно кисело мляко годишно, което пак е равносилно на загуба на инвестицията. Това дето ИМ разправя, че имало риск, че имало национално въздигане и щял да събужда културния туризъм са приказки за наивници. Умрял му е някой за бетонената крепост, двореца от итонг или за гробницата, рисувана с водни боички или за пирожките и статуетките. Ивелин е наточил ножа и догодина входа ще е 50 лв на калпак, няма такава алчност и простотия майна.
  Last edited by mizernik81; 28.11.2019, 19:08.

  Коментар


  • Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
   Ето за такова качество на журналистиката издържаме Кошлуков и паразитите около него - с публични средства се прави PR на измамническа схема. Направо и за телефонните измамници да ударят един репортаж как се грижат за вкарване в реалната икономика на бездействащи средства и стимулиране на БВП.
   Last edited by Oberst; 24.11.2019, 14:34.

   Коментар


   • Опа... Имам слабост към easy money (то кой ли няма), така че спешно да се организираме да вземем тези - доброволствам за "стоящ зад саботажа в конкурса" и търся "изобличител", който да вземе наградата и да си я разделим. Готов съм да предоставя нотариано заверени писмени признания как съм саботирал, а също и да отделя време да се легендирам подобаващо с доказателства със задна дата за подривната ми дейност. Давайте бързо, докато друг не е взел парите или докато не съм решил директно при Ивелин да ходя и там да поема цялата отговорност пред "акционерите", с което да му предоставя възможност да бяга, срещу по-голяма сума.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от GS77 Разгледай мнение
     Кой ? От няколко дни пищи с видеа и постове, споменаваше форумите, вкл този ... та кой така лошо му бръкна в г*за

     Подготвя се да изчезне. Разиграва сценарий „саботаж”, а нещата поначало, са червиви. Затова пък, ся „еко”, щом толкова ТИКВИ са налели парите си. Аз казвам, за чедата бостански - не ме е грижа, на печелившите - честито, и те така.
     Last edited by Pyramid; 24.11.2019, 14:10.
     Мандрата свършва скоро https://www.indiegogo.com/projects/hteconomizer-energy/x/10896729#/

     Коментар


     • Кой ? От няколко дни пищи с видеа и постове, споменаваше форумите, вкл този ... та кой така лошо му бръкна в г*за

      Коментар


      • https://www.facebook.com/HistoricalP...2812451853784/
       Keep going ...

       Коментар


       • Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение

        Превод - Акционерите да продадат парка.
        ...Ама за целта, някой трябва да го иска. Аз, например, давам 1 (един) лев.
        Имаме „купува”.'
        Мандрата свършва скоро https://www.indiegogo.com/projects/hteconomizer-energy/x/10896729#/

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение

         Превод - Акционерите да продадат парка.
         Да го листнат на борсата !

         Коментар


         • Първоначално изпратено от taksidiot Разгледай мнение

          ОС да продаде ИП!!?!?
          Какво имаш предвид!?
          Грамотно ако може отговори, че малко грешки имаш!
          Превод - Акционерите да продадат парка.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
           До всички хейтарс и глопаци които хулят бизнес модела, ИМ и ИП. Този бизнес никога няма да фалира! В най-краен случай ОС може да продаде ИП на китайски, американски или саудитски фондове и хедж фондове на огромна печалба, така че да се обезпечи инвестицията на бизнес партньорите. Но лично аз не виждам такъв вариант следващите 5г., защото икономиката на страната ни е доста стабилна и просперираща, и българите ще атакуват парка от следващата и по следващата година когато ще бъде почти завършен. д-р Черкезов
           ОС да продаде ИП!!?!?
           Какво имаш предвид!?
           Грамотно ако може отговори, че малко грешки имаш!

           Коментар


           • Стига с тоз доктор

            Я кажете кой/как пак бръкнахте в г*за на Ивелин ? Що реве от два дена че от форума сме му бутнали класацията за най-добър обект в България ?
            Значи тарикати, изкуствени интелекти и т.н. Предвид "изкуствен интелект" явно някоя блондинка ще му е провалила плана за печелене на таз галактическа титла, която само той/парка бил достоен да спечели, другите (разбирай никой от 100-те национални исторически обекти) не заслужавал.

            https://www.facebook.com/ivelin.miha...21423491239184
            https://www.facebook.com/HistoricalP...37295093353291

            Коментар


            • ...поне, така беше написал, преди 6-ѝ години. Мами, разбира се но, той затуй е тук...
             Мандрата свършва скоро https://www.indiegogo.com/projects/hteconomizer-energy/x/10896729#/

             Коментар


             • Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение

              Какъв ти професор? Просто има нюх и където има нововъзникнала приамида, обикновено не пропуска. Има нюх за тези неща.
              Що го ядете бе, Дохтурът е Великъ. Осигурявя инвестиции, такива работи...
              Мандрата свършва скоро https://www.indiegogo.com/projects/hteconomizer-energy/x/10896729#/

              Коментар


              • Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение

               Добре, бе, Captain Obvious, да ти е хрумвало, че някой може просто да се гаври, ебава, лигави, троли и тнт. Баси що ферман изписа. Казахме ти го завоалирано, ама ти не разбираш от дума. Ай сполай ти...
               Както е казал доктор хонорис каузата - "Ту партс": ако това е гавра, изобщо не й личи; ако един абзац за вас е ферман, яко ADHD ви тресе на зряла възраст и специалистите биха препоръчали да намалите употребата на смартфони. Иначе, excuse me, че не съм бил разбрал иронията, ако изобщо е така, де. Все пак не очаквах, че и тук сте го обърнали на TikTok и прочее лиготии...

               Edit: Погледах му на Черкезов и предишните мнения по темата, за да видя чак пък толкова ли не съм се усетил и изобщо не останах с впечатлението да се гъбарка с този Ивелин, ами напълно сериозно се мята като Матросов на амбразурата, така че цялата ти теза е несъстоятелна.
               Last edited by Oberst; 21.11.2019, 20:19.

               Коментар


               • Първоначално изпратено от Oberst Разгледай мнение

                Не се оправдавам, а ти обяснявам, че има разлика между правописна, техническа и редакторска грешка. Примерно, ако клавишите "о" и "у" бяха съседни, щях да допусна, че "ухолство" е техническа грешка. Примерът ти с неграмотния съученик е типичен survival bias. Да съм казал, че грамотността е гаранция за успех? Казвам, че фрапиращата неграмотност е гаранция за нисък капацитет и разни anecdotal evidence като съученика ти не значат нищо. Не го знам кой е този проф. Черкезов, обаче акредитацията на ВУЗа, който го е хабилитирал трябва да се ревизира много сериозно. Както се пееше в песента - "Примоция в УНСС: три изпита за 200 марки и едно прасе." Напълно закономерно, качеството на мнението му в защита на тази селска измама напълно кореспондира с правописа му.
                Какъв ти професор? Просто има нюх и където има нововъзникнала приамида, обикновено не пропуска. Има нюх за тези неща.

                Коментар

                Working...
                X