If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Положението е андибул морков за дарителите... те и дарители не са - трябва да се измисли нова дума в речника за хората, които са си прахосали и подарили парите на този парк.
Но нека не сме толкова критични - короната е виновна... при един от най-силните летни сезони.
Някой има ли представа колко реално са хората, които се ушиха в тая пирамида?
Като знам цените на пакета, скоро ще има май организирани протести, а може и на търмъка-патриот да му подпалят някой и друг мотор...
И както винаги, и в най-лошото може да се види добро - тия мошеници от тугедър поне стават и ще станат медийно известни и шансът да минат пак някоя шматка намалява...
Все си мислех, че миналата година поне едно 30-40 хиляди са посетили парка... а то - мизерните 15000 посетители. Това не е трагедия, за това трябва много по-силна дума. Много ми е интересно дали поне едно пате не е отгледало мозъчна клетка и да е попитало какво по дяволите се случва, защо управата е толкова некадърна, че отчета показва такава катастрофа... а догодина кан ювиги Ивелин разправя, че ще удвои цената на билетите. Как мислят да привличат хора в тая бутафория...?
входа е услуга, книжки, знаменца са стоките.
Всички влизат гледат и си тръгват разочаровани и си викат НИКОГА повече. И без това таргета им е заблудени чужденци ама и при тях не хваща декиш
Мдам, ама и кафета,швепсове,кебапчета - прабългарски ястия (зарибен за такова място 90% опитва туземния спешалитет). Мъка
Мисля са излъгали за посетителите - имат спад 50% на приходите от продажба на стоки
входа е услуга, книжки, знаменца са стоките.
Всички влизат гледат и си тръгват разочаровани и си викат НИКОГА повече. И без това таргета им е заблудени чужденци ама и при тях не хваща декиш
Няма ли забава из фейсбук групите където се коментира отчета, там е по-вероятно да видим сектанти, а може би дори хан тармък.
Не мисля, че може да има, акционерите гледат отвисоко и се присмиват на тези, които анализират отчетите и числата, под нивото им е да ги обсъждат, тях ги интересуват по-висши неща: патриотизма, идеята, атмосферата....
Мдааам...
Яка инвестиция бил тоя ИстЕрически парк
Не стига, че собственият капитал беше силно отрицателен, ами става с 45.45% още по-отрицателен на годишна база....
Бррррррр....
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Облигациите не съществували и хората на които са , не си ги искали, това било защита срещу заграбване на парка...
Супер благородни тези облигационери - дават близо 2 милиона лева и не искат 40% лихва на година.
Сигурно парка като фалира, те ще си преотстъпят правата, които имат над акционерите, за полза родину!
Коментар