IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

Защото не ги интересуват инвеститорите. Плащат колкото им кажат, а и вие, които сте големи инвеститори знаете, че там където се листват те е лимитирана сумата. Не знаете или нарочно подвеждате незнаещите? И в двата случая говори зле за вас.
    в този форум сме разнищвали не една схема за обир на шараните.
    историческият парк е точно това - обърни внимание, че не казвам, че не съществува, че няма да има туристи, че е грозен, че е кич, че е лоша идея - не казвам това

Казвам, че 'инвеститорите' с почти никаква финансова култура, които са издирени под дърво и камък от консултантите - ЩЕ ПЛАТЯТ ЗА ГЛУПОСТТА СИ

Нека се знае. Помним темата за ония бизнес мрежи, раздаването на бмв-та и тн и тн... Общото при всички такива схеми е, че накрая блага (парите) не се губят, а просто отиват в джоба на някой друг, а 'инвеститорите' остават с пръст в уста и оправдание от сорта на 'идеята беше супер, но Карол и Стойне ни е.. м....."

Парка е готов. Открит. Къде са дивидентите за 'инвеститорите', че тук само задължения се виждат и тухли и бетон.

Нека темата да е винаги горе, защото 10 човека да им спасим парите от 'инвестиция' в този парк ще са 10 нещастника по малко след някой и друг месец или година.

ПП много е важно, когато говорим за 'инвеститорите' тук са слагаме кавички, защото те не са инвеститори а донори или политкоректно дарители
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение

В тая връзка - от инвеститорите ви някой видял ли е един лев печалба? Май не и това е неуспорим факт Иначе сте права де - всички извън вашият култ предвидиха, че печалби за инвеститорите няма да има и така се и оказа. Наистина предвидимо : )
      Кой какво е видял си е работа на инвеститорите. Те могат да си кажат за тях. И да се разбират заедно. Не са страхливи момченца да търсят батко да ги защити. Нормални мъже и жени са, които вършат нещо заедно. Ако ти изкарваше пари нямаше да пишеш цял ден по форумите за нещо от което няма да изкараш и лев. Колко години пропиля да тъсиш печалба и нищо? Злобата е присъща за бедните и жертвите.

Коментар

Ако ти си с нежно сърце и се молиш някой да не пише за теб, то Айвълайн ми изглежда мъжкар. Няма да остави някой да си прави каквото иска и когато иска. Капитал доказаха, че са платена медия и проводник на чужди интереси. И аз да бях(нищо, че съм жена) щях да се боря докрай. Има хора за баланс. Едните рушат, а другите наказват рушащите и създават на ново. Има и трети вид, това са страхливи хиени, които се подмазват на силния според тях. Капитал с тази статия за Частно село убиха рибата. Да се защитават наркомани, алкохолици, наркодилъри, търговци на плът, създатели на сметища за сметка на нещо красиво и развиващо региона. Извинявайте, ако се припознавате с тези, но понеже е форум за финанси и се предполага, че не обичате да биете и изнасилвате жени. Айвълин поне се изправя срещу тях лице в лице, а вие ги подкрепяте заедно с Капитал. Браво бе, мъже!
        Благодаря ви за непоискания разбор и за разсъжденията на свободна тема. Харесва ми как прогресивно започвате да демонстрирате злобичката, дето в първите няколко коментара се опитвахте да подтиската - става все по-грозно и жалко - точно каквато е и вашата бутафорна поляна. Усещам обаче и лека превъзбуда, когато говорите за Ивелин, няма лошо, скъпите коли и изящните анцузи винаги са били привлекателна сила за някои дами.
        Да се върнем обаче на темата, щото при вас нещата явно наистина изпляскват здраво, особено предвид последните ви изречения за бити и изнасилвани жени, наркомани, търговци на плът и всякви други лудории, дето явно ви се въртят в главата.

Ако имате оплаквания към Стойне и Капитал - отивайте в съда и се борете. Това, което правите тук е просто спам и стъкмистика. На вас обаче там не ви е удобно, щото с измислените си истории няма да стигнете до никъде и го знаете. ОК си ви е да си пускате филмчета в Ютюб и да го играете мъченици.
        Какво повече очаквате да ви кажем, всъщност? Разбрахме - всички са срещу вас, Ивелин е герой и борец, Капитал и Стойне са измамници - ОК. Постнахте видеото си 10 пъти, изрецитирахте едно и също нещо 20 пъти. Занимахте ни с конспиративните ви теории. Получихте нервна криза пред очите на всички. Разбрахме - вие сте прави, жертви сте, измамени сте, излъгани сте, целият свят е срещу вас, изправихте се срещу боговете. Отидете да градите колибките и работете за тея милиони туристи, дето поредна година нещо ви бягат. И се успокойте, моля, както ви казах - има и други пирамиди, ще можете да си намерите работа, сигурен съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнение

Ама може, защо да не може. Нали това питат колегите от първия ден. Защо не на БФБ? Може и Wallstreet направо. Но там се дават документи и цената ще е пазарна за съжаление. Затова не е там. Другото са лакърдии. Подкрепени с малко патриотизъм. Е така е като се бъркат понятията "инвеститор" и "спонсор/дарител". Редно е да се сложи там една плоча. Имаше тука едно момче преди 4-5 години и то търсеше "инвеститор" да си оправи положението ама на, дребните ни душици спънАха младежа вЕрно.
          Защото не ги интересуват инвеститорите. Плащат колкото им кажат, а и вие, които сте големи инвеститори знаете, че там където се листват те е лимитирана сумата. Не знаете или нарочно подвеждате незнаещите? И в двата случая говори зле за вас.

Коментар

Не можете да следите един разговор, а камо ли инвестиции. Не съм писала нищо за Стойчо Недев. Явно ме бъркате за някой друг. 1,2,3,4,5 искам само и единствено търсещите четящи да разберат що за нискоинтелигентна сган пише глупости. Всеки има право на мнение и всичко може да се случи. Пишещия казва своето мнение и наблюдава, а не да се мъчи да насочи резултата в полза на своята прогноза.
            Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
            Г-н или госпожо Aleo, не съм аз човека, който може да ви каже какво влиза в парка и какво не. По построеното и разпространеното(рекламната кампания на парка е по-добра от на другите две компании) виждам, че в парка по-добре се йорави с парите отколкото в другите. За г-н Михайлов защо не харесва борсите може да си каже той, аз мога да кажа за мен си. Първо не съм видяла един човек да забогатее от борсите. Учила съм икономика и се интересувам от инвестиране, но никъде не съм видяла да се обяснявай да печели някой освен хората, които организират нещата и техните лакеи(които не печелят, а съществуват с получените средства). Така, че да се твърди, че се мисли за потребителя на борсите е фалш. Стойчо Недев не го познавам и не знам защо го включихте в разговора, но предполагам и той печели от комисионни или от скрита реклама. Да, забравих и третото от което се печели е курсове. От фондовата борса не съм видяла един голям играч да се погрижи за държавата или да даде шанс на обикновените неща. Всички пари отиват по лични направления за забавления и осигуряване на конкурентно предимство само на своите деца. Не в моето място за инвестиране. Защо г-н Михайлов е глобен 15 000 лева? Защо банките са глобявани милиарди много пъти. Естествено за нарушение на регулативните мерки. Какви точно и за какво аз не знам. Знам, че от банките са губили хиляди милиарди долари на милиарди хора и пак ги величаете, а г-н Михайлов си е загубил негови средства без да ощетява други хора. Аз лично споделям информация, за да може трети лица да видят фалша и то само тези, които имат очи да видят. Не се оплаквам или жаля. Важно е да се знае. Разкривам подли малки душици. Жена съм и имам сърце, но е жалко, че на мъжете им липсва. Искате демокрация и добро отношение към вас, а не го давате на другите. Действате като училищни комплексари, които само скрити имат смелост да изразят болката си. Оставете нашият проект сам да говори за себе си и спрете да “спасявате” инвеститори в него, като правите живота им по-труден. Желая ви приятен ден!
            Лъжете.
            Сама си вижте коментара за Стойчо Недев.
            Вие не можете да следите разговора. Следите ли изобщо какво пишете? Вие ли го пишете? Другите заключения са ясни.

Last edited by RUBLA; 03.02.2021, 11:53. Причина: Не е по темата.

Коментар

Ау, какъв силен изказ - "злоба", "отрова", "духовност", "подли същества", "всичок друго, но не и човеци". Настръхнах.....

За мен не е нормално от половин година Капитал да не са писали нищо за Ивелин, но той да отива да реве по кабеларки ОТНОВО за това. Ама к'во да се прави - явно имаме различни идеи за нормалност. Казвате да оставим делата да говорят за нас - еми хайде де, отивайте на строителната площадка. Вместо да пишете тук и да правите безмислени видеа, няколко старинни къщи можехте да сте построили. Нали всички тук сме платени - защо си хабите времето? Или май друга е целта?

Иначе хората ви питат за СейвУей не за друго, а защото подходът ви, както се вижда и в този форум, е доста сходен. Все някой ви е дефекирал в гащите, пък вие праведна християнка и родолюбка.....лоши хора, зли хора! Даже бих се осмелил да кажа "сатанисти" и "рептили"....пази боже.

Госпожа, недейте да се хабите - има и други пирамиди, където Вашите усилия ще бъдат оценени. Тази вече е разкрита Ако искате ще Ви помогнем, ще дадем препоръка. Запазете скрийншоти от постовете си тука - добре илюстрират колко сте отдадена на каузата. Представете си как продавата Herbalife, например....аз напълно мога да си ви представя.
              Ако ти си с нежно сърце и се молиш някой да не пише за теб, то Айвълайн ми изглежда мъжкар. Няма да остави някой да си прави каквото иска и когато иска. Капитал доказаха, че са платена медия и проводник на чужди интереси. И аз да бях(нищо, че съм жена) щях да се боря докрай. Има хора за баланс. Едните рушат, а другите наказват рушащите и създават на ново. Има и трети вид, това са страхливи хиени, които се подмазват на силния според тях. Капитал с тази статия за Частно село убиха рибата. Да се защитават наркомани, алкохолици, наркодилъри, търговци на плът, създатели на сметища за сметка на нещо красиво и развиващо региона. Извинявайте, ако се припознавате с тези, но понеже е форум за финанси и се предполага, че не обичате да биете и изнасилвате жени. Айвълин поне се изправя срещу тях лице в лице, а вие ги подкрепяте заедно с Капитал. Браво бе, мъже!

Коментар

В тая връзка - от инвеститорите ви някой видял ли е един лев печалба? Май не и това е неуспорим факт Иначе сте права де - всички извън вашият култ предвидиха, че печалби за инвеститорите няма да има и така се и оказа. Наистина предвидимо : )
                единствения начин шараните да видят някой лев 'печалба' е ако изловят нови шарани и с част от парите за акции пуснат дивидент
                аз въобще не съм убеден, че тези са осчетоводили всички продадени акции, но това е само съмнение...нищо поовече.

мисля, че съвсем скоро ще има лоши новини за акционерите, а парка ще е там, но някой друг ще прибира сухото от билетите - това с билетите, когато Стойне отвори барикадата с която спира милионите туристи
                Last edited by bertram; 03.02.2021, 10:08.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Инвестициите не са покер. Те са предвидими, ако знаеш какво да направиш.

Коментар

Как може отчета на Биодит да е на загуба постоянно и да е на борсата, а парка не може?
                    Ама може, защо да не може. Нали това питат колегите от първия ден. Защо не на БФБ? Може и Wallstreet направо. Но там се дават документи и цената ще е пазарна за съжаление. Затова не е там. Другото са лакърдии. Подкрепени с малко патриотизъм. Е така е като се бъркат понятията "инвеститор" и "спонсор/дарител". Редно е да се сложи там една плоча. Имаше тука едно момче преди 4-5 години и то търсеше "инвеститор" да си оправи положението ама на, дребните ни душици спънАха младежа вЕрно.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнение

Тука станало много горещо, но не ми се четат излиянията от ден два.
                      По диагонал забелязах следното:

1. Цените в селОто няма да коментирам. Може да опитате в темите за имотите. Биодит също си има тема. За Стойне може да се врътне една да видим колко ще изкара.

2. "не съм аз човека, който може да ви каже какво влиза в парка и какво не." Е убу, да сте жива и здрава тогава, който иска може да си прочете. Все пак хвърлете едно око на отчетите. Има ли там 70-100 милки, нема ли. Или то не е нужно да се знае за да се вкарат парите. Или пък не са отчетени? Или има ли изобщо вариант да са в парка предвид начина на пазар на акции. Въпроси въпроси въпроси. Насреща - неколко часа видео дискредитация. Отговори- цъ.

3. "Първо не съм видяла един човек да забогатее от борсите." С удоволствие бих задал въпроси, но хайде.

4. "Стойчо Недев не го познавам и не знам защо го включихте в разговора, но предполагам и той печели от комисионни или от скрита реклама." Е хубава работа сега, как се палите коментар по-нагоре, че имало клевети на прост въпрос за сейвуей, а тука от рас - не го познавам - бам Стойчо на хранилката. Може да ми кажете и аз на чия съм да знам къде да си търся заработеното.

Та, обобщете си тезата, за какво се борите тук, какво е общото с темата. Кажете ни истината в очите, само без линк към некое двучасово "разследване". Е така 1,2,3,4,5... 100. Че сме низки плюещи подлеци го разбрахме вече. Сега по същество.
                      Не можете да следите един разговор, а камо ли инвестиции. Не съм писала нищо за Стойчо Недев. Явно ме бъркате за някой друг. 1,2,3,4,5 искам само и единствено търсещите четящи да разберат що за нискоинтелигентна сган пише глупости. Всеки има право на мнение и всичко може да се случи. Пишещия казва своето мнение и наблюдава, а не да се мъчи да насочи резултата в полза на своята прогноза.

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

Виж ся мойто момиче що ми се струва,, че ти си оня измамник Ивелин от парка или поне некой от неговите доверени авери и го играеш тука кат подставено лице ...........
                        Ние тук не сме балъци момиче за квито не мислиш........ нова си тука, регна се и още с първия си пост цъфна в тази тема и се хвърли на амбразурата да защитаваш измамниците от сектата с гръмкото име Исторически парк ...................
                        Ай стига ся пързалки и близалки ....... за другите участници тука не знам ама не на мене тия евтини еврейски номера ...... тоя парк и целия му проект си е 1 голяма и тлъста измама или пирамида или нещо такова......... детайли и подробности не знам, но измамата винаги я усещам отдалече........ 10 год съм бил в покер и престъпни среди и винаги надушвам далавера или измама ..............
                        Тоя парк е компрометиран, идеята за парка е компрометирана и издегустирана и хората вече не се връзват на патриотични изтъркани лафове и номера ............
                        Колкото хора сте излъгали досега това ще е , на колкото хора сте взели парите това ще е....... ясно ?? Тука никой не ви вярва,, достойни сте само за обиди и подигравки,. тъй че не се хаби да защитаваш тоя парк и да лееш сълзи и сополи , ясно ??

А .... още ..... стига си пускала 50 пъти тва видео тука да не е видео клуб, пък и никой нема да гледа и слуша 1 час простотиите на измамника Ивелин еди кой си ..... тъй му кажи .........
                        Така ли ви учат в покера, да лъжете? Не аз съм пускала линк към видео. Полицай винаги вижда измама, защото само с такива хора общува, адвокат също, МО и явно покерджия. Много лъжеш хората и мислиш, че и теб ще те лъжат. Прочети “Престъпление и наказание” и сам ще си поставиш диагноза. Колегата ти каза, че са му казали, че след 8 години ще има печалба и нищо не спомена да са му казвали за патриотичност. Откъде си го съчиняваш всичко това, от покера ли ти идват идеи като блъфираш? Инвестициите не са покер. Те са предвидими, ако знаеш какво да направиш.

Коментар

Никога не съм била участник в СевУей. Ето как пръскате твърдения, които са клевета. Сега пак ли трябва съдене? Нещо има повредено във вашата духовност. Не е нормално поведение за хора. Това е присъщо за подли същаства, които са всичко друго, но не и човеци. Цялата ви работа е така. Пръскате злоба и отрова, а ако някой ви каже истината в очите веднага пискате като ощипана девойка и започвате да предизвиквате другите себеподобни да ви защитават. Намерете нещо, което да ви харесва и насочете усилия там. Оставете другите да правят това, което могат и искат. Нека вашите дела говорят за вас, а не анонимните ви писаници.
                          Тука станало много горещо, но не ми се четат излиянията от ден два.
                          По диагонал забелязах следното:

1. Цените в селОто няма да коментирам. Може да опитате в темите за имотите. Биодит също си има тема. За Стойне може да се врътне една да видим колко ще изкара.

2. "не съм аз човека, който може да ви каже какво влиза в парка и какво не." Е убу, да сте жива и здрава тогава, който иска може да си прочете. Все пак хвърлете едно око на отчетите. Има ли там 70-100 милки, нема ли. Или то не е нужно да се знае за да се вкарат парите. Или пък не са отчетени? Или има ли изобщо вариант да са в парка предвид начина на пазар на акции. Въпроси въпроси въпроси. Насреща - неколко часа видео дискредитация. Отговори- цъ.

3. "Първо не съм видяла един човек да забогатее от борсите." С удоволствие бих задал въпроси, но хайде.

4. "Стойчо Недев не го познавам и не знам защо го включихте в разговора, но предполагам и той печели от комисионни или от скрита реклама." Е хубава работа сега, как се палите коментар по-нагоре, че имало клевети на прост въпрос за сейвуей, а тука от рас - не го познавам - бам Стойчо на хранилката. Може да ми кажете и аз на чия съм да знам къде да си търся заработеното.

Та, обобщете си тезата, за какво се борите тук, какво е общото с темата. Кажете ни истината в очите, само без линк към некое двучасово "разследване". Е така 1,2,3,4,5... 100. Че сме низки плюещи подлеци го разбрахме вече. Сега по същество.

Коментар

Никога не съм била участник в СевУей. Ето как пръскате твърдения, които са клевета. Сега пак ли трябва съдене? Нещо има повредено във вашата духовност. Не е нормално поведение за хора. Това е присъщо за подли същаства, които са всичко друго, но не и човеци. Цялата ви работа е така. Пръскате злоба и отрова, а ако някой ви каже истината в очите веднага пискате като ощипана девойка и започвате да предизвиквате другите себеподобни да ви защитават. Намерете нещо, което да ви харесва и насочете усилия там. Оставете другите да правят това, което могат и искат. Нека вашите дела говорят за вас, а не анонимните ви писаници.
                            Виж ся мойто момиче що ми се струва,, че ти си оня измамник Ивелин от парка или поне некой от неговите доверени авери и го играеш тука кат подставено лице ...........
                            Ние тук не сме балъци момиче за квито не мислиш........ нова си тука, регна се и още с първия си пост цъфна в тази тема и се хвърли на амбразурата да защитаваш измамниците от сектата с гръмкото име Исторически парк ...................
                            Ай стига ся пързалки и близалки ....... за другите участници тука не знам ама не на мене тия евтини еврейски номера ...... тоя парк и целия му проект си е 1 голяма и тлъста измама или пирамида или нещо такова......... детайли и подробности не знам, но измамата винаги я усещам отдалече........ 10 год съм бил в покер и престъпни среди и винаги надушвам далавера или измама ..............
                            Тоя парк е компрометиран, идеята за парка е компрометирана и издегустирана и хората вече не се връзват на патриотични изтъркани лафове и номера ............
                            Колкото хора сте излъгали досега това ще е , на колкото хора сте взели парите това ще е....... ясно ?? Тука никой не ви вярва,, достойни сте само за обиди и подигравки,. тъй че не се хаби да защитаваш тоя парк и да лееш сълзи и сополи , ясно ??

А .... още ..... стига си пускала 50 пъти тва видео тука да не е видео клуб, пък и никой нема да гледа и слуша 1 час простотиите на измамника Ивелин еди кой си ..... тъй му кажи .........
                            Last edited by Асо Пика; 03.02.2021, 09:37.

Коментар

Ау, какъв силен изказ - "злоба", "отрова", "духовност", "подли същества", "всичок друго, но не и човеци". Настръхнах.....

За мен не е нормално от половин година Капитал да не са писали нищо за Ивелин, но той да отива да реве по кабеларки ОТНОВО за това. Ама к'во да се прави - явно имаме различни идеи за нормалност. Казвате да оставим делата да говорят за нас - еми хайде де, отивайте на строителната площадка. Вместо да пишете тук и да правите безмислени видеа, няколко старинни къщи можехте да сте построили. Нали всички тук сме платени - защо си хабите времето? Или май друга е целта?

Иначе хората ви питат за СейвУей не за друго, а защото подходът ви, както се вижда и в този форум, е доста сходен. Все някой ви е дефекирал в гащите, пък вие праведна християнка и родолюбка.....лоши хора, зли хора! Даже бих се осмелил да кажа "сатанисти" и "рептили"....пази боже.

Госпожа, недейте да се хабите - има и други пирамиди, където Вашите усилия ще бъдат оценени. Тази вече е разкрита Ако искате ще Ви помогнем, ще дадем препоръка. Запазете скрийншоти от постовете си тука - добре илюстрират колко сте отдадена на каузата. Представете си как продавата Herbalife, например....аз напълно мога да си ви представя.

Коментар

• Явно парите от продажбите са намалели и има нов рунд активизиране на продавачите, че то гладен не се стои.

Коментар

Working...
                                X