Вход

Потребителско име:

 Запомни ме на това устройство
Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
 • Филтър
 • Време
 • Покажи
Clear All
new posts

 • За всеки, който се интересува и от другата гледна точка поствам страницата на Исторически Парк във фейсбук. Всеки, който му е интересно да проследи хронологията и да прецени са себе си. За мен лично хората говорят с действията си и Ивелин няма да разочарова инвеститорите си. Вероятно ще отнеме повече време, но вярвам че ще стане

  https://www.facebook.com/HistoricalP...age_highlights
  Keep going ...

  Коментар


  • Първоначално изпратено от Legioner Разгледай мнение
   Ще използвам темата за да попитам, защо българите все така са като магнит за пирамиди. Уж прехода ни им виновен, минаха 30 години и хоп ще се появи някои да му обещава 30-40% доходност и той ще тръгне да си продава цялата покъщнина да налива...
   Далеч не са само българите и има рационална обяснение - простите хора не могат да си правят сметката. Предвид, че тукашното IQ е около 94, мошениците да се вихрят е закономерно и пирамидите са незначителни на фона на голямата глупост - лотариите. Глиган Пеевски кърти наред с неговите талони, народът пуска тото и прочее дивотии, които а приори са с -EV. Само че ходи обяснявай на простия какво е вариация, expected value и т.н., пък той ще си ипотекира апартамента, за да даде парите на селтак като Айвълайн, щото и двамата са патрЕоти. За баячки, гадателки, хороскопаджии и други шарлатани, които също доста пари прибират да отварям ли дума? Колкото е по-прост един народ, толкова повече се лъже - от политиката, до пирамидите.

   Коментар


   • Ще използвам темата за да попитам, защо българите все така са като магнит за пирамиди. Уж прехода ни им виновен, минаха 30 години и хоп ще се появи някои да му обещава 30-40% доходност и той ще тръгне да си продава цялата покъщнина да налива...

    Коментар


    • Първоначално изпратено от georgnank Разгледай мнение
     Когато ГЕРБ, кръга Капитал, ДПС и жълтопъветниците се изправят срещу теб.
     Забравяш масоните, тамплиерите, илюминатите и Независимата синдикална федерация на търговията, кооперациите, туризма и услугите (НСФТКТУ).

     Коментар


     • Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
      Варна е класически град на преебаните инвеститорчета в пирамиди. Имам чувството, че е достатъчно просто да си от Варна, за да се набиеш на най-големия шит
      недей с лошото, мимлорд
      остави ги, да се надлъгват и разиграват. И без това е в техния регион.
      Нека ги разбере цялата държава

      Коментар


      • Варна е класически град на преебаните инвеститорчета в пирамиди. Имам чувството, че е достатъчно просто да си от Варна, за да се набиеш на най-големия шит

       Коментар


       • Нова година. Спомоща на старейшините ИМ ще въздигне инвестицийте на орлетата. Предстой нови вълнуващи открития през новата година. Когато ГЕРБ, кръга Капитал, ДПС и жълтопъветниците се изправят срещу теб е нормално да забавиш възвра щаймоста на инвестицията с 10 години след планираното.

        ИМ по- дробно предстой да обясни планове за нови проекти с възвра щаймост подобра от златната.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от georgnank Разгледай мнение
         Безпре цедентните атаки на кръгът Пеевски Бойко Цветанов Капитал не могът да ни спрат. След такива атаки е разбираймо забавеното плащане на девиденти. Отсега да знаете юли месец до година ще има изненади.

         Няма да позволим Исторически парк да бъде пре върнат в каолинова мина!
         Всеки от първите трима не може да бъде сравняван с Капитал, защото са несравними категории. Всеки един от тях по различни поводи е говорил и атакувал Капитал. За мен всеки който говори за "кръга Капитал' е паднал в киреча, т.е занимава се с разбойничество и ограбване на българския народ и е против Капитал, защото те са показали истинската му същност. Не че до този момент исторически парк не ми е бил ясен, просто атаката срещу Капитал е поредното потвърждение.
         п.п. Нищо не ме свързва с Капитал, единствено прогнозите, които се сбъдват.

         Коментар


         • Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
          Няма такава мижитурка като ивелин (с малка буква).
          Смешко, Царевец и Етъра нямат нужда от реклама! Ти си антипатриот, ти манипулира другите смешниците в министерството за да те сложат изкуствено на първо място!
          https://www.youtube.com/watch?v=I-PZa0XTFWE
          От цялостния аранжимент с тази бледа провинциална кака получавам яко David Koresh vibes. Сектанството и ударната доза селски диалект ми идват в повече - удържах само дотам, докъдето този илитерат нещо се правеше на остроумен по отношение на правописа и го спрях. Корелацията прост народ - слаба държава е все по-добре онагледена с цялата тази дандания.

          Коментар


          • Няма такава мижитурка като ивелин (с малка буква).
           Смешко, Царевец и Етъра нямат нужда от реклама! Ти си антипатриот, ти манипулира другите смешниците в министерството за да те сложат изкуствено на първо място!
           https://www.youtube.com/watch?v=I-PZa0XTFWE
           Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

           Коментар


           • Ивелин като му чуя селския глас и няма да му дам и пет лева да ми нацепи дървата. Незнам как му се връзват честно. Вече наистина разбрах защо бесепара каза за осемдесетте процента.

            Коментар            • Вече не мога да кажа, че нивото на форума е ниско - по скоро бих казал че е flying high
             Last edited by cymru; 20.12.2019, 13:27.
             Не-заслужил инвеститор

             Коментар


             • Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение

              хаха не, аз не съм в България. Какъв е този? дайте линк да се посмея къде ме е разнасял
              Eто от тубата, инак има и във фейса и т.н. и в тайните им чатове: https://youtu.be/tsL3S5n74Jw?t=2633

              Коментар


              • Първоначално изпратено от coolio Разгледай мнение
               От където и да го погледнеш, схемата тук прилича много на тази с измамата OneCoin. Всеки път като попадна на видео на Ивелин и се сещам за брата на Ружа. Начинът на изказване и държание на "инвеститорите" и при двете схеми е също много подобна. Жалко, че толкова много хора ще изпият по една студена вода накрая.
               А, колкото са приликите, два пъти повече са разликите. Онова нататуирано цигане го прибраха los federales и или ще продължава да пее, или кумулативно ще му напукат 730 години федерален затвор. Федералните затвори пак са по-добре от щатските, обаче и Мейдоф редовно яде бой там, пък за Епстийн да не говорим. Имам лични впечаления от самата "доктор Ружа" и който се е вързал на тази затлъстяла циганка, заслужава административно наказание за съучастие в престъпна схема. Предвид на кои украински евреи с американски паспорти беше параван тя и отчитайки мащаба на измамата, вкл. че попада под ударите на американското правосъдие, с висока достоверност можем да приемем, че Ружа отдавна е на едно по-добро място и не визирам Канарските острови. Вероятно това е причината и брато й да пропее, след като се е уплашил, че ще го пратят при кака му. Наш Айвълайн е селски измамник от регионална величина... за негово собствено добро. Като знаем какви смачканяци са българите като цяло, съмнявам се, че накрая Ивелин и един бой даже няма да изяде.

               Коментар


               • От където и да го погледнеш, схемата тук прилича много на тази с измамата OneCoin. Всеки път като попадна на видео на Ивелин и се сещам за брата на Ружа. Начинът на изказване и държание на "инвеститорите" и при двете схеми е също много подобна. Жалко, че толкова много хора ще изпият по една студена вода накрая.

                Коментар

                Working...
                X