IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
    Голем майтап с тия как ги прецакаха. Сводника вие на умрело отиди субсидийката отиди имунитетя.
    Едва ли някой отвън ги е точно прецаквал. Винаги ли, ако някой не влезе, му е виновен друг? Поне известно време, от екрана ще ме поучава (-1) тарикат.
    ...А как само, се беше взел насериозно!
    Last edited by Pyramid; 28.10.2024, 20:15.

Коментар

Голем майтап с тия как ги прецакаха. Сводника вие на умрело отиди субсидийката отиди имунитетя.
      Прагът за субсидия е 1%, така че ще си разделят по някой лев, но по-важното е, че не придобиха имунитети.

Коментар

• Голем майтап с тия как ги прецакаха. Сводника вие на умрело отиди субсидийката отиди имунитетя.

Коментар

• Първоначално изпратено от IP2021 Разгледай мнение
          В наказателното право има понятие изключителна дързост. Това което демонстрира този субект е изключителна дързост, наглост, нарцисизъм, престъпно поведение и абсолютно незачитане на каквито и да е морални или други норми. Абсолютно няма надежда за тоя клет народ, щом има нещастници които го подкрепят.
          Има един кукумицин от Шн, който продаде два апартамента, набута парите и сега разнася храна с едно колело на тейкауей. Говори за полезност и духовна извисеност и погледа му е точно като на умопомрачен.

Има няколко причини за такъв поглед - един е гъбите в розариума, друг е промиване на мозъка /което си е страшно/ или е осъзнал какво е направил и се чуди откъде да си върне загубите. Склонен съм да е третото.

Чудя се как все още има хора които вярват на тоя мошеник след разследването в парламента, че и гласуват за партията му. Тя не се казва Величие казва се ИстЕрически парк. Навсякъде декламира, че той е само някакъв си директор на парка и какво правят акционерите не било негов проблем - за мен това е опит за бягство от отговорност за противоправните действия, които е извършил. На всичкото отгоре прехвърляйки отговорността към други той така ги завлича след себе си. Това не е човешко.

Коментар

• В наказателното право има понятие изключителна дързост. Това което демонстрира този субект е изключителна дързост, наглост, нарцисизъм, престъпно поведение и абсолютно незачитане на каквито и да е морални или други норми. Абсолютно няма надежда за тоя клет народ, щом има нещастници които го подкрепят.
            Има един кукумицин от Шн, който продаде два апартамента, набута парите и сега разнася храна с едно колело на тейкауей. Говори за полезност и духовна извисеност и погледа му е точно като на умопомрачен.

Коментар

• Изгледах видеото във вимео (благодаря за линка!). На моменти се смях с глас, но усещането не е като за сериозна продукция, въпреки вложените усилия. Не казва нищо ново, показва всичко пародийно, и реално силната част е около флашката в края.
              Както и да е, всеки с глава на раменете, аналитично мислене и финансова култура отдавна е открил (поне за себе си) каква измамна схема е ИП и кръга от фирми, какви механизми използва и как акционерите ще пият вода.
              Мисля, че е дъвкано назад в темата, според мен след като пресъхнат паричките дружеството ще обяви несъстоятелност. След това активите ще бъдат продадени, ако се вземе някой лев облигационерите (здрасти, адв. Савов!) ще приберат кинтите, а акционерите ще пийнат по водичка. Но да видим, още тече по малко и има време до сценарий за излизане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty

Копейкин, ти ли си бе, хиено ?!

Наш к'ви про-руски олигарси и про-руски интелектуалци ще ти дам !!!

Я кажи имаш ли пръст в палежа на офиса !
                Извадил си нещо от контекст, но е трябвало да го осмислиш какво е. За какви палежи и офиси говориш, къде видя тази новина? Не ти ли се струва, че си прекалил с гъбите?

Разбирам, че защитаваш някаква казуза с неясна цел. Никой сам не е тръгнал да разрушава парка, но ако сектата от патета и "доволни" инвеститори продължава да го навира на хората в очите може и това да стане. Сами се навирате между шамарите, а после "олеле майко бият ме". Ивелин трябва да спре да казва, че обича истината и само истината, защото всяка една негова дума е пълна с лъжа. Ако вземем и тогедър /това звучно българско име/ девиза им "Бедността е болест и ние я лекуваме" Как се лекува бедност? Според Ивелин и обкръжение с прибиране на средствата на хората. Добре строи нещо, прави нещо, но ако пуснат някой истински оценител май приказките за милионите левове ще се окажат менте. Това ми напомня на един девиз от миналото "Другари дайте да дадем" така прави Ивелин лошото е, че хората от неговото обкръжение и "доволните" инвеститори не искат да видят и проумеят, че са изпили студената вода, поляти са с ледения душ и колкото по-рано се измъкнат от това ще бъде по-лесно. Както са казали хората пари се изкарват, но те все още чакат тъмъка да изкара нещо и за тях. С кой акъл вярвате, че някой ще работи за да изкара някакви пари и после ще ги даде на вас. Да, изкарва пари от събраните от хората, но ги получава някой друг, а тези които чакат ще има да чакат докато "чумата върне на хората децата". Прогледнете и се откачвайте от схемата докато все още не е станало късно. Приказките, че всичко е наред - НЕ не е докато някой друг прибира вложените пари нищо не е наред, не може толкова време да работиш "на загуба" счетоводно и да обещаваш светлото бъдеще на инвеститорите и дарителите. Четох един коментар по видео на Киро сводника, как една баба от пенсията си успяла да отдели 100 лева и щяла да даде още 100 на следващата. Каква съвест трябва да имаш за вземеш такива пари от човек, който едва преживява, ако търмъка имаше такава щеше да върне парите на тази жена и да и даде още някой лев отгоре. И защо непрекъснато Исторически парк се обвързва с партията, едното е бизнес /до колко законен/ другото е политика или чрез зкони ще вкарате парка в обектите с туристическа стойност. Това ли защитаваш така яростно? Това което видях от последните видеа на парка мога да кажа, че е кич прилича на парк за разходки и нощувки с някакви нацвъкани крепости, но не и с някаква историческа стойност.

Коментар

• Не се бях интересувал честно казано изобщо около тази особа и само като шум отбелязвах новините около този Исторически парк до вчерашното видео. Там видях и някой отрепки които ми се появяват на разни шортове в youtube и се чудих какви са и малко ми се изясниха.
                  Днес му погледах някои от видеата и интервютата и според мен момчето го чака светло бъдеще в нашата политика и следващата седмица ще е много силна за него, няма да се учудя ако отвее и двете ДПС–та, или по-скоро между тях понеже срещу на Пеевски парите и организацията трудно се излиза на гол тумбак отгоре.
                  Last edited by pwise; 21.10.2024, 22:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    Благодаря! Че ми остана малко да догледам и не успях днес.
                    Филмчето е добро.
                    Аз мисля, че има нещо дълбоко объркано в главата на хана и това, преплетено с желание за изява, богатство, внимание и много нарцисизъм, ще му изиграе лоша шега накрая.

Коментар

Филмът е свален от ютюб още сутринта по доклад на сводника.
                      ✅Подкрепи канала в Револют - https://revolut.me/goryanin

Коментар

• Филмът е свален от ютюб още сутринта по доклад на сводника.

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
                          Изгледах цялото нещо и честно казано не съм особено впечатлен.

Естествено не бих дал никога пари на исторически парк и трябва да си наивен или направо неадекватен за да го направиш.

НО, тук субекта е доста интересен, не мисля че в главата му е класическа пирамида и бързи пари. За мен този индивид има някаква фикс идея в главата си и може би също до някъде е наивник. Това което прави си е чист вид комуна или ако искате му кажете държава в държавата и за него целта оправдава всякакви средства. А овцете все някой ще ги стриже, този поне се прави че оставя нещо след себе си. Не съм бил в този исторически парк да видя как точно е изпълнено и до колко е бутафорно всичко. Факт е че 30 години си отглеждаме мутри а държавата не е реставрирала или създала нито един подобен обект, та за мен лично стригането на глупаците е повече от оправдано ако остане нещо от цялата схема.

Ако преди вярвах, че всичко свързано с тези хора и проект е пълна измама на някакви червеи, сега не съм толкова сигурен. Тоест ясно е че е пирамида, но мотивите и хората зад нея не са изобщо класическите "фараони". Ясно е че е измама в смисъл че "проекта" се изпълнява и се живее на гърба на глупците които му дават пари, но не мисля че единствената цел тук е да вземат едни пари бързо и да се покрие - това щеше да го е свършил отдавна. Със сигурност интересни психологически отклонения има господина, тези шегички на края как щял да го направи шут показват колко е нестабилен, ограничен и грандоман - каква усмивка само се изписа на лицето му като се замисли какво ще прави със Жечев, той вече в главата си се е поставял в позицията на абсолютна власт/цар/хан и на там се е запътил. Вече си се е представял на трона много пъти.

И защото явно парите свършват и както казах целта оправдава средствата прави величие и влиза в политиката.
                          Интерсен нов психопат за мен на нашата политическа сцена и виждам доста потенциал на всеки следващи избори - особено с обещанията срещу Борисов и Пеевски. Според мен този си вярва в това което прави, а това че взема пари от хората просто го смята като заслужено за това, че върши едно добро голямо дело - дали го заслужава и дали делото му е чак толкова голямо и добро всеки да си прецени сам.

Най антипатична от цялото видео(след Киро Тъпото - на всяка манджа мерудия) ми беше жената с ветропарковете - личи си че е отракан лъжец и мазна подлога, но се опитва да го играе самата невинност.
                          Здравейте! Отдавна следя темата във форума, но за първи път се присъединих да коментирам, с цел да поздравя автора на този коментар за добрият анализ който е направил.

В допълнение мога да споделя, че наистина постъпленията от тази пирамида се използват не само за лично облагодетелстване на определени лица, но и за изграждане на затворено общество, тип секта.

Един от идеолозите за развитието на парка - Ангел Тодоров - сподели в интервю, че от един момент в последствие идеята за изграждане на такъв атракцион се е преместила от такъв насочен изцяло към чуждестранни турист към бастиона на Българщината каквато е сега, под въздействието на Ивелин.

В един момент Хан Търмък е получил просветление, че трябва да спасява българският народ, или по-вероятното му е била спусната идеята от про-руски идеолози и/или закрилници, което преобръща посоката на организацията Тогедър и я обвързва с изпълнението на проекта ИП. Много от служителите на тогедър са наети и като екскурзоводи, хигеинисти, оператори на техника, аниматори с цел подпомагане на проекта и един вид залог за сигурност на своята позиция в Тогедър.

Първоначално Ивелин ги вербува като брокери на застраховки в Тогедър с обещания за космически за българският стандарт заплати и реални примери за такива като Ангел Тодоров, Пламен Кънчев и т.н.. След това ги манипулира, че животът е повече от изкарване от пари и трябва да имат висша цел в живота - така се хващат на кукичката ИП и стават доброволни роби на каузата.

По непотвърдена информация идеята им е да сформират затворено общество, тип секта, което при нужда да се устрои самостоятелно в района на Неофит Рилски, със поминък, запаси от вода и оръжия. Това вече ни е познато от идеите на проруската паравоенна организация БНО "Шипка", която има същите планове в района на Върбишкият проход. Разликата е, че И.М. разполага със значително по голям капитал, сектанти и обществено влияение от бившият подполковник Валтер Калашников, както се нарича.

Очевидно е, че тези организации имат своите идеолози в сянка и над тях е спуснат чадър от проруски олигарси с цел засилване на руското влияние в района на Област Варна. По този начин при тях бяха спуснати Николай Марков и Григор Здравков с цел припознаване на партия Величие от проруските избиратели в страната. Не случайно те получаваха подкрепа и от проруските медии Евроком и Скат, както и от всички проруски инфлуенсъри - Киро Брейка, Пламен Пасков, Мартин Карбовски, Иво Христов.

Идеолозите на тезите представени от тези ютубари, телевизии и партиите Величие и Възраждане абсолютно съвпадат, което ни води на ума, че определен кръг от бивши служители на ДС и проруски интелектуалци подпомагат развитието на ИП и партия Величие.

Това, което представя Любомир Жечев е само малко част от целият план за използването на тази пирамида за облагодетелстване на чужди интереси в България. Може да се проследи и начинът по който бяха издигнати и Костадинов и Михайлов, часовете "безплатно" време, което получиха в национален ефир, което многократно надхвърля това на други също толкова влиятелни партии и организации.

Проблемът на ИП не е само на финансова пирамида, но и на антибългарските интереси в България, прикрити зад маската на патриотизма.

Коментар

• Уаау, страхотен и много детайлен филм на Жечев! Направо Coffeezilla style! За Ивелинката виждам като единствено спасение да влезе в парламента за имунитет, и да пробва докато е там евентуално да си пооправи бакиите..

Иначе, филмът потвърждава доста от нещата говорени тук през годините а именно че си е пълен измамник криещ се зад псевдо-националистични идеи с които да зарибява патетата. От интервюто с него лъсва също и фактът, че е нарцисист и изключително нагъл, нещо което трудно би могло да се разбере само от писанията във форумите. Пример за това е как без никакъв свян си хвърля хората от тогедър под автобуса след няколкото въпроси на Жечев за историите с Йоан и практиките за набиране на инвеститори, очаквах доста ревностно да защитава тогедър и служителите си, а вместо това няколко пъти каза: "Аааа, те какво са правили - не знам!" Учудващо е как не знае, след като е НЕГОВА компания, НЕГОВИ служители, които ТОЙ е обучил как да продават различните инвестиции, да не говорим че на НЕГО се дават набраните пари!

Last edited by DVB; 21.10.2024, 11:52.

Коментар

• Изгледах цялото нещо и честно казано не съм особено впечатлен.

Естествено не бих дал никога пари на исторически парк и трябва да си наивен или направо неадекватен за да го направиш.

НО, тук субекта е доста интересен, не мисля че в главата му е класическа пирамида и бързи пари. За мен този индивид има някаква фикс идея в главата си и може би също до някъде е наивник. Това което прави си е чист вид комуна или ако искате му кажете държава в държавата и за него целта оправдава всякакви средства. А овцете все някой ще ги стриже, този поне се прави че оставя нещо след себе си. Не съм бил в този исторически парк да видя как точно е изпълнено и до колко е бутафорно всичко. Факт е че 30 години си отглеждаме мутри а държавата не е реставрирала или създала нито един подобен обект, та за мен лично стригането на глупаците е повече от оправдано ако остане нещо от цялата схема.

Ако преди вярвах, че всичко свързано с тези хора и проект е пълна измама на някакви червеи, сега не съм толкова сигурен. Тоест ясно е че е пирамида, но мотивите и хората зад нея не са изобщо класическите "фараони". Ясно е че е измама в смисъл че "проекта" се изпълнява и се живее на гърба на глупците които му дават пари, но не мисля че единствената цел тук е да вземат едни пари бързо и да се покрие - това щеше да го е свършил отдавна. Със сигурност интересни психологически отклонения има господина, тези шегички на края как щял да го направи шут показват колко е нестабилен, ограничен и грандоман - каква усмивка само се изписа на лицето му като се замисли какво ще прави със Жечев, той вече в главата си се е поставял в позицията на абсолютна власт/цар/хан и на там се е запътил. Вече си се е представял на трона много пъти.

И защото явно парите свършват и както казах целта оправдава средствата прави величие и влиза в политиката.
                              Интерсен нов психопат за мен на нашата политическа сцена и виждам доста потенциал на всеки следващи избори - особено с обещанията срещу Борисов и Пеевски. Според мен този си вярва в това което прави, а това че взема пари от хората просто го смята като заслужено за това, че върши едно добро голямо дело - дали го заслужава и дали делото му е чак толкова голямо и добро всеки да си прецени сам.

Най антипатична от цялото видео(след Киро Тъпото - на всяка манджа мерудия) ми беше жената с ветропарковете - личи си че е отракан лъжец и мазна подлога, но се опитва да го играе самата невинност.
                              Last edited by pwise; 21.10.2024, 02:38.

Коментар

• https://youtu.be/qvYIhnBMGEs?si=vZobviCd6V_F6OFp

Коментар

Working...
                                X