ДАНС търси стая с кеш на Ивелин Михайлов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Председателят на партия „Величие“ Ивелин Михайлов разполага с тайна къща, превърната в сейф, която е пълна с пачки. По такава версия работят ДАНС и прокуратурата във Варна, които са започнали акция по издирването на къщата в с. Неофит Рилски, където е неговият „Исторически парк“. Според информацията, оповестена от регионалния сайт rns.bg, антимафиотите от ДАНС-Варна са […]
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеТая новата кооперация може и да не е под запор - иначе няма как да са купили тая къща, която шумно рекламират, че е първата от многото, които ще ги извадят над водата и ще пратят България устремно напред в бъдещето и в ерата на невъобразимите (и нереални) печалби
Тъй като съм наясно как се прави реклама мога да твърдя, че снимки видеа и всичко за каквото се сетите може да стане и без да са купили въпросната къща. Та събират се двамцата с Кирчо и си правят видеото на приказките си пред къщата с идеята, че някой ще се върже на кооперацията, а както се вижда от видеото самата къща даже не е завършена и не е ясно дали ще бъде ако е под запор. Самата кооперация може и да не е регистрирана на Ивелин, но той така работи. От всички матерали с които успях да се запозная ми стана ясно, че той създава някаква фирма, става някаква отговорна фигура и каквото и да стане вътре във фирмата не отговаря за него. Напоследък най-често го чувам да казва "Аз нямям нищо общо ... те акционерите" и с кооперацията нй-вероятно ще е същото. Схемата му е една и съща само дейностите различни.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеНай-голямата простотия с тая кооперация е, че обещават няколко хилки на месец печалба за кооператорите. Как точно го мислят това в онова забутано село - идея си нямам. Кой ще даде 4-5-6К на месец за такава къща; отделно, че не са завършени и кой знае кога ще ги построят и оборудват. Схемата ще е като с конюшните - ще съберат пари и дотам, после всичко ще прашасва.The Mumy is alive, do not care about it !!!
- 1 like
Коментар
-
Най-голямата простотия с тая кооперация е, че обещават няколко хилки на месец печалба за кооператорите. Как точно го мислят това в онова забутано село - идея си нямам. Кой ще даде 4-5-6К на месец за такава къща; отделно, че не са завършени и кой знае кога ще ги построят и оборудват. Схемата ще е като с конюшните - ще съберат пари и дотам, после всичко ще прашасва.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blackstar61 Разгледай мнение
Няма да е учудващо , ако там и в селото са плъзнали някакви венерически болести, те си ги прОдават помежду си, след като няма какво друго. Иначе казано новата пирамида си я бива. Придобиваш спорна собственост над някоя къща и никога не живееш в нея защото къщата е за гости. Мое мнение - Киро брейка изглежда вече се е набълбукал в схемата и за да не е само той гледа да набълбука и други в нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеМалко офточик но,
Тази вечер, чета заглавието на темата, и прочитам:
"...ВЕНЕРИЧЕСКИ парк"
Та...ДОБРЕ ЛИ СТЕ ВСИЧКИ?
Няма да е учудващо , ако там и в селото са плъзнали някакви венерически болести, те си ги прОдават помежду си, след като няма какво друго. Иначе казано новата пирамида си я бива. Придобиваш спорна собственост над някоя къща и никога не живееш в нея защото къщата е за гости. Мое мнение - Киро брейка изглежда вече се е набълбукал в схемата и за да не е само той гледа да набълбука и други в нея.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Търсих нова информация за ивелин в Гугъл с комбинацията Ивелин Михайлов измамник и ми излезна някаква статия в народ.бг не го знам какъв е сайта и т.н. и дали са преписали от някъде, но описва новата схема накратко
Броени дни след като тихомълком напусна управлението на т.нар. „Исторически парк” край варненското село Неофит Рилски, одиозният политик и измамник Ивелин Михайлов вече взе на подбив наивниците, дали му по стотици хиляди левове уж за да си купят акции в едноименното дружество. В свое интервю навръх Коледа Михайлов най-после благоволи да коментира бягството си от […]
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеУф, чак ми става маалко жал. Защото навярно има и добри каузи, зад които застават. Брейка е примитив, но понякога казва верни неща, като например седенето на децата на тел., което е голям проблем, но на никой не му пука…и двамата обаче са си мошеници и трудно някой ще се върже на приказките.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Уф, чак ми става маалко жал. Защото навярно има и добри каузи, зад които застават. Брейка е примитив, но понякога казва верни неща, като например седенето на децата на тел., което е голям проблем, но на никой не му пука…и двамата обаче са си мошеници и трудно някой ще се върже на приказките.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blackstar61 Разгледай мнение
Ето го и видеото едва издържах да го изгледам, но на здравомислещ човек веднага му става ясно, че Ивелин влиза в нова схема, а Брейка отново ще приказва как ние българите не искаме да помогнем на "културата и историята" и отново ще има "прчечат ми да си изпълнявам задълженията". На този Ивелин мястото му не е на екрана на компютъра или телевизора, мястото му е при бай Ставри
- 1 like
Коментар
Коментар