If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Наивник, схема е защото нещо не ти харесва или защото има разминаване спрямо някои закони - ако е второто може ли да дадеш малко повече инфо, защото явно не съм толкова наясно колкото си ти
Аз съм посочил доста в темата. Ако за теб това не е достатъчно да не се натресеш - парите са си твои
Наивник, схема е защото нещо не ти харесва или защото има разминаване спрямо някои закони - ако е второто може ли да дадеш малко повече инфо, защото явно не съм толкова наясно колкото си ти
На мен не ми е ясно, тази продажба на акции не се ли счита за публична? Питам защото доколкото разбирам, човек ако реши да инвестира в този проект, не купува новоемитирани акции, а купува акции от консултанти в проекта - т.е. купуват техните акции, а как парите влизат в дружеството не знам, след като е договор за покупка-продажба на акции м/у ФЛ? А това хептен вече ме обърква - как ужким не е публично предлагане, а целия нет гърми от тях, т.е. до неограничен брой са стигнали и хем не купуваш ново емитирани акции, но хем даваш пари и после как тези пари се вливат в касите на дружеството. Някой може ли да ми обясни какво става тук, че нещо явно не ми стига умствения капацитет?
Като са толкова яки и перспективни, че и кмет от Ветрино включили в отбора си, защо не си привлекат нужния капитал с банково финансиране, а търсят балъци. Впрочем от мой познат знам че не от скоро се опитват да предлагат проекта си на хората, даже и китайски инвеститори щели да се включат, и все същите приказки за добро бъдещо благополучие. Желая им успех, обаче не това е начина за сбъдване на мечти!
Някой спомня ли си какво се случи тогава с тези инвестиции по-добри от златото?
E, то рибари винаги ще има. Докато има рибоци, ще има и рибари. В момента се експлоатира най-вървежното. Родолюбието и патриотизма български. Навсякъде патрЕоти се нароиха. Руски, американски, всякакви...., колко му е и схеми такива да почнат да се появяват.
Коментар