IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Вярно е. Тия от тугедър само като ги видиш, заслужават по един шамар, да не кажа бой, какво остава да им даваш парите си. Преди години един от висшите патоци беше цъфнал в една фирма, собственичката го изхвърли брутално…

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
      Милков е изчел старателно темата във форума, няма лошо. Не е много компетентен и има ужасен акцент, но горе долу ги е схванал нещата. Във времето се доказва моята теза, че това е добре измислена схема за пране на пари.
      Хора, не се заяждайте, щото още се намират балади, да хвърлят пари в бохчи от терасите. ВСИЧКО ИЗЛИШНО трябва да се изземе от българина та, дано поумнее. Който не иска да го лъжат, да се научи да си използва главата.

      Коментар


      • Същата. Уж не било свързано с Исторически парк. Една от 40-те други компании. Но пак зарибяват Тугедърци и има същата сума пасивен доход- 5000 лева, която няма естествено да се случи никога. Колкото я има и при Исторически парк, Розариуми, Къщи за гости и другите пирамиди.

        Коментар


        • Това с апартаментите да не е оная старата схема уж с "квартал" във Варна, който Търмъка строи, и зарибяваше наляво и надясно по мейли и видеа?

          Коментар


          • Това строително начинание ми звучи познато.

            Коментар


            • Нов, нов, колко да е нов. Две години вече. Парите взети. Апартите на клип само. И интересното е че договорите не са за покупка, а съдружие. Смятайте.

              Коментар


              • Апартаментите няма ли тепърва да се строят, кой е изгорял? Мислех, че това е нов проект.

                Коментар


                • Ми с Ивелин са градски. Какъв акцент търсиш. Иначе казва и нови неща. Даже обаче не докосва две други схеми. Апартаментите във Варна примерно. Много хора изгорях там . Ще има да взимат. Повечето са симпатизанти и членове във Възраждане. Парите не стоят при прости хора. Хубавото е че се самопрецакват.

                  Коментар


                  • Милков е изчел старателно темата във форума, няма лошо. Не е много компетентен и има ужасен акцент, но горе долу ги е схванал нещата. Във времето се доказва моята теза, че това е добре измислена схема за пране на пари.

                    Коментар


                    • https://youtu.be/seoYBIxlEt8?si=vZ7ypWt_xmjoSh9h

                      Коментар


                      • https://youtu.be/jcMEiDyL870?si=bcA8MbEX8DKAnmEM

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

                          Да, един колега из темите за имоти си беше купил от португалците и май беше доволен. Оня Драганов, още ли ти е конкурент, да купя от него, щото ти не продаваш. Имам две стари къщи, където да ги монтирам, че в новата, ще изглежда бая грубо...
                          Мисля, "Бонвиван" се беше кръстил, въпросният. Определено, той НЕ Е ползвал лично покупката си, ами е набутал някакви завалии с нея, инак щеше да си скубе брадата, т.к.много недомислици има. Все тая прочее, проблемът е негов.
                          Last edited by Pyramid; 13.03.2024, 13:34.

                          Коментар


                          • Приятно четиво. Особено втората част. Съмнявам се че балъкционерите ще го вдянат ама то затова и са "акционери".
                            Четено: 194 Идеята за Исторически парк на Ивелин Михайлов, всъщност е много добра. Едно място за развлечение, обучение и възпитание в патриотизъм на подрастващите поколения българчета. Предлагащо едновременно познание и забавления на тях, а и на родителите им. Около което място да изникнат и съпътстващи туристически дейности, ферми за чисти природни продукти, гостилници, страноприемници, къщи...

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение

                              Вярно е. В момента се разчиства радиозавода във Варна. Ще се строят 6 блока по 25 етажа
                              Така се коментира. Строител щяла да бъде някаква шуменска фирма
                              "Great Bulgaria Yurts Residence and Apartments Park"

                              Няма лошо, парите на всички-знаем-кои си се въртят, НИ са по-удобни дори от зърното.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                                По-добре, си купи още някоя серпентинка от португалците за 500 лв ли бяха, че евро ли, бройката, както някои умници тук. Така искрено и тежко, не съм се смял от години, откак научих за Великия Комбинатор, дето се сдоби с тях. "Удар" за милиони, дума да няма.
                                Да, един колега из темите за имоти си беше купил от португалците и май беше доволен. Оня Драганов, още ли ти е конкурент, да купя от него, щото ти не продаваш. Имам две стари къщи, където да ги монтирам, че в новата, ще изглежда бая грубо...

                                Коментар

                                Working...
                                X