Ми с Ивелин са градски. Какъв акцент търсиш. Иначе казва и нови неща. Даже обаче не докосва две други схеми. Апартаментите във Варна примерно. Много хора изгорях там . Ще има да взимат. Повечето са симпатизанти и членове във Възраждане. Парите не стоят при прости хора. Хубавото е че се самопрецакват.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Да, един колега из темите за имоти си беше купил от португалците и май беше доволен. Оня Драганов, още ли ти е конкурент, да купя от него, щото ти не продаваш. Имам две стари къщи, където да ги монтирам, че в новата, ще изглежда бая грубо...
Last edited by Pyramid; 13.03.2024, 12:34.
Коментар
-
Приятно четиво. Особено втората част. Съмнявам се че балъкционерите ще го вдянат ама то затова и са "акционери".Четено: 194 Идеята за Исторически парк на Ивелин Михайлов, всъщност е много добра. Едно място за развлечение, обучение и възпитание в патриотизъм на подрастващите поколения българчета. Предлагащо едновременно познание и забавления на тях, а и на родителите им. Около което място да изникнат и съпътстващи туристически дейности, ферми за чисти природни продукти, гостилници, страноприемници, къщи...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение
Вярно е. В момента се разчиства радиозавода във Варна. Ще се строят 6 блока по 25 етажа
Така се коментира. Строител щяла да бъде някаква шуменска фирма
Няма лошо, парите на всички-знаем-кои си се въртят, НИ са по-удобни дори от зърното.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
По-добре, си купи още някоя серпентинка от португалците за 500 лв ли бяха, че евро ли, бройката, както някои умници тук. Така искрено и тежко, не съм се смял от години, откак научих за Великия Комбинатор, дето се сдоби с тях. "Удар" за милиони, дума да няма.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
И, нито една фирма не се е кръстила "Спестяване отходната тръба под мивката". Аз бих измислил по-атрактивно име, ако ми пратиш 10лв. по Еконт, навит ли си? Даже съм навит да съфинансирам проекта. Не се бъзикъм!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Ивелинката има нов бизнес и му дреме на парка. Сладурите с малката оранжериика до октомври оттогава откриха 2-ри магазин в София и общо 5-ти в страната, плюс две механи - в София и Варна. Хората за три месеца не могат да завършат баня ...
Така се коментира. Строител щяла да бъде някаква шуменска фирма
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от smartinvest Разгледай мнениеДупе да му е яко на Ивелинката.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Само колко тематични са имената на фирмите там. А аз, аха! да се притесня за успехите на момците.
Да им пожелаем успех, Свято Дело вършат, лекуват от глупост .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
Зависи къде се строят, путьо зеленомафиотски.
Построй на вр. Мусала, но не пипай земята, която ти дава храната, путьо зеленомафиотски.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
Да им пожелаем успех, Свято Дело вършат, лекуват от глупост .Last edited by aleks262; 07.03.2024, 21:30.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар